>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Latino i inne cuda

czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
West Brom - Manchester Utd over 2,5 @2,08 SBOBET
1j --&gt; 1,08j ✅ 0-3

Zaraz latino

Otrzymane punkty reputacji: +25
czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Penarol - Wanderers X2 @1,90 marathonbet
2j --&gt; 1,8j ⛔ 2-1

Długoterminówka:
Chelsea wygra PL @1,90 bet365
4j --&gt; 3,6j

River Plate - Arsenal Sarandi under 2 @1,84 Pinnacle
1j --&gt; 0,84j ✅ 1-0

Nacional Potosi - Real Potosi
over 2,5 @1,80 bet365
1j --&gt; 0,8j ✅ 2:2

Wilstermann - San Jose over 1,5 San Jose @2,20 bet365
1j --&gt; 1,2j ⛔ 0-0

czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Zaledon - Saprissa gol w obu połowach @2,25 bet365
1j --&gt; 1,25j ⛔ 0-1 (0-1)

Otrzymane punkty reputacji: +4
czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Herediano - CS Uruguay BTS @1,90 bet365 1j --&gt; 0,9j ✅ 2:1
over 10 rożnych @1,83 1j --&gt; 0,83j ✅ 12

Otrzymane punkty reputacji: +16
czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Australia W - Scotland W over 2,5 @1,75 marathon
2j --&gt; 1,5j
od levy42.
Pobawimy się w meczu RSSS
Real Sociedad - Rayo
RSSS gol w obydwu połowach @1,98 unibet 1j --&gt; 0,98j
Griezmann gol @2,05 bet365 1j --&gt; 1,05j
Vela gol @2,05 bet365 1j --&gt; 1,05j
Rayo over 4,5 rożnych @1,90 bet365 1j --&gt; 0,9j
i Turniej kobiecy
USA W - Denmark W BTS - NIE @2,00 Paddy Power 1j --&gt; 1j
Norway W - Germany W over 3,5 @1,79 marathonbet 1j --&gt; 0,79j

Otrzymane punkty reputacji: +56
czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Płasko
1#
Peru U20 - Kolumbia U20
@1,57 bet365
2j -&gt; 3,14j
✅ 1-3
Oglądałem obie ekipy na tyle by stwierdzić, że Peru najprawdopodobniej skończy faze finałową bez zwycięstwa. Kolumbia dobrze ofensywnie nastawiona drużyna i zbalansowana, z Argentyną sprawdziło się porzekadło, że niewykorzystane sytuacje się mszczą, tutaj widzę wygraną Los Cafeteros

Otrzymane punkty reputacji: +4
czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
4# + 5#
Alajuelense - Zeledon ov 2,5 @1,8 bwin
Cartagines - Herediano ov 2,5 @2,1 bet365
oba 2j

Otrzymane punkty reputacji: +24
czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Stawki, wygrane i inne duperele zostawiam. Gram przeważnie płasko, chyba, że czuję, że typ jest pewny jak łamaniec Bolivaru z Blooming. Wtedy napiszę, czy warto przyłożyć. Kiedy najdzie mnie ochota to będę robił podsumowania, ale głównie chodzi mi o wyłapywanie jak najciekawszych typów z jak największym prawdopodobieństwem zwycięstwa.

1# Paragwaj - Division Intermedia
http://www.bmbets.com/football/paraguay/division-2/river-plate(par)-v-sport-colombia-1151382/
Club River Plate - Sport Colombia
Po 30 latach River Plate chciałoby zawitać znowu w najwyższej klasie rozgrywkowej. Po bardzo średnich wynikach w ostatnich latach w drugiej lidze, obecnie są w bardzo dobrej formie. Po dwunastu kolejkach lider z 29 oczkami na koncie, bilans 18-7. Przewaga nad drugim Liberacion to 6 punktów. Goście w pierwszej lidze zawitali ostatnio w 1992 roku, wytrzymując sezon. Nie jest to jakaś wielka firma, szerzej znana komuś kto nawet się od czasu do czasu zainteresuje latino. Ten sezon to klapa, po dwunastu kolejkach tylko 5 punktów, wszystkie uzyskując poprzez remisy, a poprzedni sezon to miejsce w środku tabeli (8), wyżej niż River Plate! Wtedy ograli ich na wyjeździe 1-0 i u siebie ubili 3-1. W tym sezonie role się odwracają, z wielkim plusem dla gospodarzy tego spotkania. Idąc jeszcze bardziej w historię, bo lubię takie rzeczy, będę sobie pisał, a co! Los Fernandinos zabrakło czterech punktów do awansu, a River Plate ratowała średnia punktowa od spadku. Wtedy mecze między tymi zespołami to 0-2 na wyjeździe Colombii i 0-0 u siebie. Ogólnie w historii spotkań podopieczni Gabino Romana wygrali tylko raz, w 2012 roku. SC spotkania nie wygrała od października, ta w miarę dobra era już przeszła, odeszło trochę zawodników do wyższych lig, lub porozdzielali się po innych klubach z ligi. River Plate w sezon weszło z przytupem i jeśli utrzymają formę no to przywitam ich w Primera Division. Jak dla mnie jutro El Kelito zgarniają trzy punkty, nie widzę przesłanek, by goście tutaj zagrozili, przy pięciu strzelonych bramkach w 12 spotkaniach ciężko coś powiedzieć o grze w przodzie u nich. Jak już to po błędzie defensywy River Plate, czy SFG, z gry przypuszczam, że wątpię.
Mecz będzie na live w całorocznym, także też będę obserwował i pisał. Szkoda, że dziady boją się handicapy wystawić, ale z drugiej strony na pogrom nie liczę.
River Plate @1,33 ⛔ 0-0
ov4,5 rożnych w 1 połowie @1,9 ⛔ brakło jednego
w tych niższych ligach zauważyłem, że chętniej robią linie rożnych. Sądzę, że River Plate mecz będzie prowadziło, co dla mnie jest równoznaczne z nabijaniem tej statystyki, przede wszystkim przez nich.

Żebym nie zapomniał, to na jutro do obserwacji live:
Banfield - Arsenal de Sarandi (rezerwy) 20:30
Tecnico - Macara 19:00
Azogues - Quevedo 18:30
Guarani SP - Francana 15:00 Kobietki
Sp Luqueno - Olimpia U20 15:00

czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Boca Juniors u20 - Malaga u20
Boca @1,66 ✅ 3-1
W meczu grupowym Argentyńczycy wygrali pewnie 2-0. Przewaga była duża, kontrola spotkania zdecydowaną część meczu. Wczoraj Boca poległa 1-3 z Nacionalem i zostaje im mecz na otarcie łez - o trzecie miejsce. Sam myślałem, że zagrają w finale, lecz Paragwajska ekipa była skuteczniejsza. Malaga nic wielkiego nie gra, awansowała ze słabej grupy i mimo, że Cruzeiro się z nimi męczyło to nadal nic mnie nie przekonuje do nich. Boca imo powinna wyjść zmotywowana, by zdobyć chociaż to drugie miejsce, tam jeden chłopak o króla strzelców jeszcze walczy, już nie pamiętam kto dokładnie, ale to też może być czynnik sprzyjający. Gram nieco mocniej niż normalnie.
Spotkanie w 365 -&gt; Turniej juniorów

czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Mecz Banfield z Arsenalem przełożony, szkoda.
Sao Paulo z Santosem kobiet trochę się boję pre po analizie, zostawię to na live.
Brazylia - Wenezuela Brazylia under2 @1,46 marathon zwrot 2-1
Jak dla mnie bardzo przyjemny bet. Nie wierzę, że Brazylia będzie w stanie tutaj strzelić więcej niż dwie bramki. Wenezuelska defensywa jest na tyle zorganizowana, że nie powinna tutaj dać aż takiego pola do popisu Canarinhos. Pamiętamy oczywiście, że z ich składu wypada motor napędowy, czyli Neymar. Imo więcej gry będzie teraz na Williana, gracz światowej klasy, ale nie ma on tego geniuszu co Ney i naprawdę będą mieli tu ciężko o zwycięstwo. Wenezueli remis daje awans z grupy, przy braku remisu w spotkaniu Kolumbia - Peru. Martwi trochę ta czerwona kartka dla Amorebiety, ale jest on do zastąpienia. Widzę tutaj męczenie buły z obu stron, chyba że padnie szybko bramka. Przy innym układzie widzę nawet brak BTS&#39;a.
Kolumbia - Peru ov9,5 rożnych @1,8 betcity ✅ 10
ov2,5 @2,38 marathon ⛔ 0-0
Dobre kursy. Na over bramek na pewno za duży. Peru nie lubi się bronić i może być podobny mecz do tego z Brazylią. Kolumbia jest w najgorszej sytuacji, więc oni powinni prowadzić grę. Myślę, że gol wpadnie już w 1 połowie i Peru będzie musiało się odegrać, co może skutkować kontrami Kolumbów. Liczę na szybki mecz z wieloma sytuacjami, może w końcu Falcao się przebudzi ze snu. W zależności od wyniku tego spotkania, dogram sobie coś na mecz Brazylii.
i coś na zaraz
Tecnico - Macara ov4,5 rożnych w 1 połowie @2,075 ⛔ 3 rożne
Dwa zespoły grające w szybkim tempie z dobrymi skrzydłami, liczę tutaj może nie na multum bramek, lecz rożne powinni nabijać. Spróbujemy.

Otrzymane punkty reputacji: +2
czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Sao Paulo U20 - Ponte Preta U20 Ponte Preta X2 @1,66 bet365 ✅ 1-1
Bez analizy, mecz w nocy z wtorku na środę 00:30.

Coritiba U20 - Gremio U20 - czekam na BTS
Sport Recife U20 - Atletico MG U20 - tu over E: ov2,5 @1,7
Flamengo U20 - Corinhians U20 - tu też over ov2,5 @1,85
Coritiba środa o 20, Recife to samo, Flamengo o północy.

czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Paysandu - Vitoria Paysandu @2,00 marathon ✅ 1-0
Obiło mi się o uszy, że w ekipie gości szpital, mimo spadków sporych jednak dalej warto imo.

czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Coritiba U20 - Gremio U20 - czekam na BTS - nie było mnie na chawirze, ale 2-0 więc ⛔
Sport Recife U20 - Atletico MG U20 - tu over E: ov2,5 @1,7 ✅ 2-3
Flamengo U20 - Corinhians U20 - tu też over ov2,5 @1,85 ✅ 2-1 do 72&#39;
Dogrywam tak:
Atletico MG X2 + Criciuma X2 @1,77 bet365 ✅
Flamengo o północy ogarnę na live. BTS w meczu Coritiby też na live dopiero.

czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Chile - Urugwaj
Więcej rożnych - Urugwaj @2,75 bet365 ⛔ 6-2
Value, Chile malutko robi tych SFG i na dobrą sprawę nie są im potrzebne, bo w drużynie same mikrusy. Grę powinni prowadzić, ale z rożnymi nie byłbym taki pewien, a za duży kurs na Urusów, którzy będą musieli szukać tych rożnych ze względu na rosłość obrońców i kłopoty Chile w defensywie właśnie z tym aspektem gry.
Kartki - over 5 @1,925 bet365 ✅ 8
Linia nie taka zła, uwagę trzeba zwrócić też na sędziego, który kartoniki pokazywać lubi bardzo. Poza tym w obu zespołach mamy przecinaków i gorące głowy. Myslę, że Chile nawet jest w stanie zrobić więcej kartek o ile nie będzie im szło i Urusi skutecznie będą ich zniechęcać, a potrafią robić to znakomicie.
Chile ov2,5 kartki @2,27 Betcity ✅ 3
Nie no kurs bardzo fajny, gram bez zastanowienia. Tak jak napisałem, Urusi bardzo dobrze w defensywie grają i twardo, równocześnie prowokując i pyskując. Dla mnie konsekwentna gra Urusów = coraz większa irytacja Chile z powodu niekorzystnego wyniku co powinno się ukazać w postaci kartek.
Fucile kartka @3,2 Óni ✅ nawet dwie
Jorge już coraz starszy, nie te lata co w Porto za najlepszych czasów. Chile skrzydła ma przebojowe, szybkościowo imo może tutaj nie nadążać. Warto rzucić groszem na ten typ. W ofensywę zapędzać się nie powinien, Tabarez nie jest samobójcą chyba, co troche ten typ odrzuca, bo znika możliwość złapania kartki po stracie i przerwaniu kontry i tym podobne, lecz nawet w defensywie na luzie powinien kilka fauli zaliczyć, mam nadzieję że jeden na kartkę.

Otrzymane punkty reputacji: +30
czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Cruzeiro U20 - Botafogo U20 over 2,5 @1,91 b win - value ⛔ 2-0 do przerwy a potem dupa
Ceara U20 - Palmeiras U20 over 2,5 @1,62 b win ⛔ tu też po 1 polowie 0-2 a potem nic
Atletico PR U20 - Fluminense U20 - tutaj czekam na BTS jak dadzą ofertę, pewnie 10 minut przed meczem.
E: słaby kurs na BTS&#39;a. Zagrane ov4,5 rożnych do przerwy @1,8 ⛔ 3

I dubelek:
Cruzeiro DNB ✅ + Palmeiras DNB ✅ @2,00 bet365
Na jutro Paragwaj:
Sol de America U20 - Guarani U20 @1,72 bet365
Libertad U20 - Dep. Capiata U20 ov 2,5 @1,5 bet365
San Lorenzo U20 - Rubio Nu U20 ov2,5 @1,4 bet365
Tripel
Guarani X2 + Libertad 1X + Rubio Nu X2 @1,92 bet365
Brazylia dzisiaj o 20 prócz meczu Palmeiras, który jest po północy. Paragwaj o 21:15 jutro, meczu Guarani o 15 też jutro.

Do góry Bottom