>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

latający holender

lars19 272

lars19

Użytkownik
Kilka zasady oraz opis gry.
Jak widać wcześniej próbowałem prowadzić temat, ale prędzej czy później kończyło się to, jak wszyscy widzimy na poprzednich stronach - minusem albo zaprzestaniem jego prowadzenia z lenistwa.
Celem będzie oczywiście plus na koniec miesiąca. Najistotniejszy będzie pozytywny wynik po jakimś okresie czasu, np za kilka miesięcy. Mam nadzieję jednak, że najbliższy czas będzie udany - kilkadziesiąt dni będzie udane.
Typy - korzystam z typów co niektórych typerów z forum, biorę pod uwagę ich zdania ale również sam staram się wyszukiwać dobre typy i kursy. Głównie z mojej strony będzie to piłka nożna i tenis - to drugie nieco słabiej ale będziemy to oceniać poźniej.

Najważniejsze: stawki
Będą jednostki od 1 do 10. Dziesięć oznacza maksymalną stawkę ale nie jest to all in. To stawka wydzielona z budżetu, którą jestem w stanie przeznaczyć na typ, gdy jest on pewny bardzo pewny.
Zasady stawkowania są kluczowe w grze. Wiem po sobie, że jeśli chcemy w krótkim czasie się dorobić, wychodzi to różnie - w moim przypadku najczęściej wtopą ???? Jeśli angażujemy stawki na jeden typ nieproporcjonalne do naszego budżetu, gdy nie ma ciągłości. Sami sobie szkodzimy. Oczywiście przy dużym szczęściu jesteśmy w stanie wygrać.

Zobaczymy jak to wyjdzie, mam nadzieję, że dobrze. Komentarze mile widziane.
Pozdrawiam

lars19 272

lars19

Użytkownik
Tylko 6 podanych typów w ubiegłym miesiącu, powinny znaleźć się jeszcze co najmniej 3 typy i bilans byłby bardziej okazały, na poziomie 8-8,5j.

Typy podane: 6
Typy wygrane: 6
Typy przegrane: 0
Jednostki postawione: 6 j
Jednostki wygrane: 11,63j
Zysk/Strata: 5,63j

Yield: 93,83%

1j = 100 PLN = 563 PLN
1j = 200 PLN = 1126 PLN

lars19 272

lars19

Użytkownik
Puściłem kilka januszbetów na weekendzie i wtopki.
Bonus w otobecie, przegrany na 1 zakładzie na Villarreal w Pucharze Króla. Oczywiśćie poszedł all in na jakiś typ 60/40 a stawianie all inów na takie mecze to droga do nikąd, chyba że mamy jakieś nieprawdopodobne przeczucie podchodzące pod 99 % pewność.

Zaczynamy nowy miesiąc rozsądnej gry, z &quot;trzeźwym umysłem&quot;
#1 bet365

Akhisar Beledyie 0.0 @ 1,650 inaczej dnb
Pogoń Szczecin +1 @ 1,230
@ 2,02

1/10

lars19 272

lars19

Użytkownik
#1 bet365

Akhisar Beledyie 0.0 @ 1,650 inaczej dnb
Pogoń Szczecin +1 @ 1,230
@ 2,02

1/10
✅ 1,02
zamknąłem bez kilku groszy
dobry kuponik.
Akhisar w prawdzie strzelił na 1:0 w 90+2 jak widać nie/słuszne było dnb ???? .
A Pogoń - małe zaskoczenie 3 bramki na wyjeździe, po raz pierwszy na wyjeździe. Rynek grał handicapy na Łęczną, a tu bum 3:0.

Otrzymane punkty reputacji: +8
Do góry Bottom