Bardzo fajny Bukmacher
Nie wpłacałem Tam,ale z racji tego że zająłem 5 miejsce w konkursie ME
Handball i wygrałem 30pln mogłem się troszkę pobawić, Zleciłem dwie wypłaty na konto bankowe i obydwie doszły na drugi dzień ,co mnie mile rozczarowało,tak właściwie to nie zauważyłem zadnego większego minusa, Strona przejrzysta,Support uprzejmy ,kursy nawet konkurencyjne,oferta
live również powoli się rozwija,więc nawet fajnie i przyjemnie. Poza tym niedawno dodali możliwość wpłaty poprzez Przelewy 24 i za to też Plus.Jeśli ktoś się wacha i ma jakieś opory to moim zdaniem nie ma do tego powodu,Firma na Polskim rynku jeszcze furory nie zrobiła,ale poza Polską jest to uznany Bukmacher,na naszym rynku jeszcze potrzeba czasu żeby gracze się utwierdzili w przekonaniu,że Ladbrokes jest godny zaufania.Podobna sytuacja była z Tobet,na początku niektórych nie przekonywał nawet chwyt marketingowy,jaki zastosowali dając możliwość do obstawania bardzo niskich klas rozgrywkowych w Polsce,jednak w pózniejszym czasie bardzo dużo osób się przekonało,że Firma jest solidna i wypłacalna.To chyba tyle.Pozdrawiam