Espanyol-Barcelona over 2,5+BTS @ 1,83 Bet365
Znamy już składy na mecz i wygląda to tak:
Espanyol: Roberto; R.Duarte, Demichelis, D.Reyes, V.Alvarez; Melendo, Salva, Roca, Reyes, Jurado; Caicedo
Baceona: Masip; Nili, Marlon, Mathieu, Moises; Carbonell, Alena, Andre Gomes; Denis Suarez, Paco, Arda Turan
Widać, że jeśli chodzi o Barcelonę, to jedynie ofensywa wygląda w miarę dobrze. Oczywiście to nie jest poziom trio MSN, ale mimo wszystko zawodnicy, którzy regularnie grają i dzisiaj mają szansę jakoś się zbliżyć do składu, jeśli dobrze wypadną. Ale w tyłach jest śmiesznie, więc tam pewnie będzie burdel. Mathieu w takiej sobie formie, Niliego kojarze z Las Palmas i on akurat pasuje do Barcelony, bo więcej go w ofensywie, jak w tyłach, a to jednak prawy obrońca.
Espanyol skład niby rezerwowy, ale poza Melendo, to reszta z pierwszego zespołu. W tyłach różnie może być, bo ostatnio stracili głupie 3 gole z Eibarem, a dzisiaj jest taki V.Alvarez, który bardzo dawno temu grał, do tego wolny Demichelis, więc nie mam tutaj zaufania. Z przodu ciekawi mnie, co pokaże Jurado czy Melendo, o którym wiele pozytywnego słyszałem - chłopak z rocznika 97. No i Caicedo musi odkupić winy za sobotę, gdy wszedł i dostał czerwień.
Poza tym pamiętajmy, że to nie liga ani
Puchar Króla, więc ciśnienie mniejsze i myślę, że powinien być w miarę przyjemny meczyk i kilka bramek wpadnie, bo jednak linie defensywne nie najlepiej wyglądają.
PS: Polecam Carlosa Alene z Barcelony, bo kojarzę go z młodzieżówek, a i ostatnio na mecz z Valencią był powołany, więc pora zweryfikować go w pierwszej drużynie, a raczej drużynie pomiędzy A i B :razz: