Przydatne linki na których znajdziecie statystyki jak i livescory to dzisiaj rozpoczynających się turniejów w Libercu i Pavoa do Varzim.
PAVOA DO VARZIM
LIBEREC
Jeżeli chodzi o dzisiejsze typowanie to bez dogłębniejszej analizy, bo narazie nie ma się do czego nawet odwoływac gdyż reprezentacje są na samym poczatku sezonu widzą mi się zwycięstwa Belgów i Greków.
Belgowie w ostatnim czasie poczynili naprawde spory postęp. Pamiętamy doskonale że nie tak dawno stawiali zdecydowany opór Polskiej reprezentacji. Mają w lidze dwa mocne kluby tj Noliko Masseik i Roeselare które niemal co roku rywalizują z najlepszymi w CEV
Champions League. Dzisiaj przed nimi mecz z Ukrainą która nie jest oszałamiającym zespołem. Gracze dla większości fanów siatkówki w tym graju są anonimowi. Sądze że nie sprostają dzisiaj rywalowi i polegną z Belgami. Nie będe w pierwszym dniu ryzykowal z graniem handicapów chociaz ten na -1,5 seta Belgow wygląda kusząco po kursie @1,72. Może ktoś się o to pokusi
Ja gram bezpieczniej dzisiaj, Licze na samo zwycięstwo Belgów.
Typ :
Belgia @ 1,35 Unibet (6/10) 3:0
Ponadto może warto dzisiaj zagrac także na zwycięstwo Portugalczyków w stosunku 3-0. Niby mówilem że granie handi jest ryzykowne. Ale argumenty przemawiające na strone gospodarzy tego turnieju to przede wszystki własna hala , lepsze wyszkolenie techniczne od Duńczyków, doświadczenie w Europie. Tuż przed samym rozpoczęciem kwali Portugalczycy mierzyli się w grach kontrolnych z Chińczykami. Sparingi te można powiedziec wyszło bardzo dobrze. W ostatnim meczu wygrali 4-0 ( grano 4 sety, bo tak zostało umówione). Zespół spisał się dobrze , a wiadomo przeciw Azjatom gra się ciężko. Duńczycy to zupelnie inny styl gry. Myślę że
Portugalia udanie wejdize w turniej i wygra to 3-0 bo kolejne mecze będa juz o wiele trudniejsze, przecież kolejni rywale to m.in
Grecja. Gwiazdą zespołu jest jej kapitan Joao Jose , który na codzień występuje w VfB Friedrieschafhen. Mnie jakoś ten typ przekonuje nie wiem jak Was, ale spróbowac można
Typ :
Portugalia -2,5 seta @ 1,80 Unibet(4/10) 3:0
I na sam koniec jeszcze jeden typ ode mnie na dziisjeszy dzien. Ponownie turniej w Libercu i mecz gospodarzy Czechów z Czarnogórcami. Wiemy doskonale że Czesi mają uznanych zawodników w Europie jak m.in Lebl, Tichacek, Novotny,Rak, Stokr itp. Jednak nie przypominam sobie w ich wykonaniu dobrego turnieju. Jakoś zespół ten nie ma dobrego zespołu. Gwiazdy się nie rozumieją najwidoczniej albo wina leży po stronie trenerów którzy nie umieją skonsolidowac skladu. Czarnogórcow polscy kibice pamiętają z meczu z Polakami kiedy nam sprawili psikusa... Nie sądze aby tym razem "gwiazdki" Czeskie zmiotły z parkietu rywali i wydaje mi się że linia 135,5pkt zostanie przekroczona
Czesi w ostatnim poważnym meczu męczyli się z Macedończykami wygrywając dopiero 3-2. Typ wydaje się naprawde ciekawy, a i kurs w połączeniu z Belgami wygląda bardzo ciekawie.
Typ :
Powyżej 135,5pkt @ 1,42 Unibet (4/10) 185pkt
ZAPRASZAM DO BRANIA UDZIALU W DYSKUSJI I PISANIA ANALIZ