>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

KWALIFIKACJE DO ZESPOŁU EUROSUPERPOKER ?

Status
Zamknięty.
nowy23 0

nowy23

Użytkownik
Hmm a ja wczoraj sie rejestrowałem na szybko, poszedłem do baru, a dzis zapomniałem loginu... :eek: Co na to poradzic?
Zapisywać sobie na kartce swoje loginy.
A tak poważnie napisz do nich maila i podaj swoje dane osobowe i maila. Wtedy powiedzą ci jaki jest twój login.

w@llace 0

w@llace

Użytkownik
Hmm a ja wczoraj sie rejestrowałem na szybko, poszedłem do baru, a dzis zapomniałem loginu... :eek: Co na to poradzic?
Zapisywać sobie na kartce swoje loginy.
A tak poważnie napisz do nich maila i podaj swoje dane osobowe i maila. Wtedy powiedzą ci jaki jest twój login.
Heh wszystkie mam zapisane, ale tak jak mówie wczoraj wyszedłem szybko z domu i skonczyło sie jak skonczyło.. napisze do tego zajaczkowskiego...

grucel 0

grucel

Użytkownik
Wypłacał może już ktoś ?
Wydaję mi się że trzeba zrobić depozyt żeby otrzymać jakiś tam kod ochronny ;&gt;
nie myle się ? 8)

nowy23 0

nowy23

Użytkownik
Wypłacał może już ktoś ?
Wydaję mi się że trzeba zrobić depozyt żeby otrzymać jakiś tam kod ochronny ;&gt;
nie myle się ? 8)
Mylisz się. Kod jest zbędny.
W web dollar wypłacasz bez depozytu. Możesz wypłacać wszystko co masz powyżej tych 10$.

grucel 0

grucel

Użytkownik
Wypłacał może już ktoś ?
nie myle się ? 8)
Mylisz się. Kod jest zbędny.
W web dollar wypłacasz bez depozytu. Możesz wypłacać wszystko co masz powyżej tych 10$.
Już poszło bez depozytu właśnie wypłaciłem, ale razem z tymi 10$ poszło ???? Zobaczymy na dalszy bieg wydarzeń, ale myśle że będzie git. :spokodfhgfh:

M 0

mkiller

Użytkownik
zarejestrowalem sie wczoraj w eurosuperpoker, wyslalem maila na podany adres i nic.. mozliwe ze pracownicy w niedziele nie przyznaja bonusow :wink: oby nie oznaczalo to konca promocji..

frans 0

frans

Użytkownik
Jeśli promo room będzie wypłacalny to promo naprawde bardzo fajne , przyjemnie się tam gra .

Wypłate zleciłem czy dojdzie zobaczymy , dam znac !

kamil00 34

kamil00

Użytkownik
ja sie z toba nie zgodze na paradise poker gra mi sie super ta sama siec a tu jak juz mam kk na rece albo dd zaraz jestem bity nie asem a kolorem zdazylo mi sie juz to chyba z 4 razy dobrze ze gram heads up bo juz dawno mialbym po kasce,pozdro

kamil00 34

kamil00

Użytkownik
zarejestrowalem sie wczoraj w eurosuperpoker, wyslalem maila na podany adres i nic.. mozliwe ze pracownicy w niedziele nie przyznaja bonusow :wink: oby nie oznaczalo to konca promocji..
promo trwa dalej zapewne masz juz kaske uwazaj na kk,lol

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom