Co to jest taka taśma ????????? Chłopie weź sobie wybierz jak masz małą stawkę max 5 meczy i postaw a nie 25. Dobra nie wypowiadam się co do tych typów ...Witam chciałbym obstawić mecze eliminacyjne w dniu 15.10! co sądzicie o moich typach, co zmienić. Wielkie dzięki za pomoc
Malta-Wegry 2
Portugalia-Albania 1
Lotwa-Izrael 2x
Luksemburg-Moldawia 2x
Grecja-Szwajcaria 1
Czechy-Slowenia 1
Slowacja-Polska 2x
Irlandia Pln.-San Marino 1
Rosja-Finlandia 1
Niemcy-Walia 1
Bosnia i Herc.-Armenia 1
Estonia-Turcja 1
Belgia-Hiszpania 2
Chorwacja-Andora 1
Bialorus-Anglia 2
Litwa-Wysp.Owcze 1
Austria-Serbia 1x
Gruzja-Bulgaria 2x
Irlandia-Cypr 1
Wlochy-Czarnogora 1
Norwegia-Holandia 2
Islandia-Macedonia 1x
No to tak według mnie . Węgry to bardzo dobry zdyscyplinowany zespół który mam nadzieje nie będzie miał takich wpadek jak w eliminacjach do Ero gdzie przegrywali z takimi rywalami jak własnie Malta czy Mołdawia... Jednak ten mecz w tej kolejce dla mnie na NO BETPodzielam zdanie. Nie ma sensu grać pociągów bo prawdopodobieństwo braku niespodzianki jest bardzo małe.
No ale tak po krótce:
Malta - Węgry
nie chce się pomylić ale o ile pamiętam to ostatni bezpośredni wynik tych drużyn to 2 : 1 dla Malty (napewno kogoś dobrego pokoali 2 : 1 i na 90% to były Węgry). Rewanż? Może ale ja bym odpuścił.
Portugalia - Albania
chyba czysta 1 bo przecież Portugalczycy nie wystartowali najlepiej a przy okazji będa chcieli pokazać się z lepszej strony przed swoimi kibicami po porażce z Danią.
Łotwa - Izrael
Łotwa miała chwile przebłysku w 2003 i 2004 roku ale te czasy już za nami. Ostatnio jednak coś w tym zespole zaskoczyło i o ile punktów zdobywają mało to grają bardzo niewygodnie dla rywala. Izrael to nigdy nic pewnego więc odpuszczam
Luksemburg - Mołdawia
Ze wzgledu na jednak pewne umiejętności Luksemburga NO BET
Grecja - Szwajcaria
1x raczej. Może i Grecja gra dobrze ale Szwajcarzy też do bicia nie są
Czechy - Słowenia
Czechy po 2 meczach 1punkt. Jeśli chcą awansować to muszą wygrać. Grali nawet dobrze. Słowenia gra wreszcie dobrze ale i tak mnie nie przekonuje
Słowacja - Polska
NO BET jak dla mnie (ze względu że Słowacja zła nie jest)
Irlandia płn. - San Marino
1
Rosja - Finlandia
mimo wszystko chyba 1
Niemcy - Walia
sam nie wiem... chyba jednak Niemcy
o reszcie potem
Ja bym stad usunał Polske i Czechów a nieco stawkę podniosl zeby sie oplacalo. Ale to tylko moja opinia. Zrob jak uwazaszWielkie dzięki za rady więc zostawiam
Portugalia - aLbania 1
Grecja Szwajcaria 1x
Irlandia płn - Sanmarino 1
Rosja finlandia 1
Polska słowacja 1
Belgia Hiszpania 2x
Czechy Słowenia 1
Czy jeszcze coś zmienić, usunąć, dodać??
Teraz tak dla ciebie jak już z tych typów coś wybrac to: Portugalię można grac nawet z handicapem, Grecja powinna wygrac ale ja to odpuszczam, Irlandię Północną heh kurs 1,05 ale pewniak jednak, Rosja także spokojnie, Polska :], Hiszpanię bym zagrał czystą 2 ja nawet handicapa gram no i Czechy też ładnie. Podsumowując. Usunął bym Grecje, a dodał handi do Portugalii, Irlandii i czyste 2 na Hiszpanie ale to tylko moje zdanie...Wielkie dzięki za rady więc zostawiam
Portugalia - aLbania 1
Grecja Szwajcaria 1x
Irlandia płn - Sanmarino 1
Rosja finlandia 1
Polska słowacja 1
Belgia Hiszpania 2x
Czechy Słowenia 1
Czy jeszcze coś zmienić, usunąć, dodać??
Co ty mi tu chłopaku dajesz. Zacznę od Polska Słowacja. Zagraliśmy u siebie z Czechami ostatnio u siebie ale wygraliśmy i teraz złapaliśmy także pewnośc siebie. Przed meczem z Czechami też typowałem Polaków i na tym forum zgodziło się ze mną zaledwie kilka osób, a reszta typowała zwycięstwo Czechów. Po za tym może tobie robi się mocno w gaciach jak tam jesteś i naszym też ale Czesi to uznani zawodnicy którzy grają na nie takich stadionach tzn. stadion był naszym wielkim atutem ale nie przesadzaj.Kilka spraw. Pierwsza to twoja pewność co do gry Polski. Może i Polska zagrała dobrze ale na Słowacji już tak dobrze nie będzie. Tam się nie gra tak jak na Śląskim. Kto był na Śląskim ten wie że tam sie mokro w gaciach robi jak zaryczy 45 tysięcy ludzi. A na Słowacji bedzie spokojnie kilka lub kilkanascie tysiecy fanow i tyle. Pozatym Słowacja umie grac w pilke o czym dobrze wiemy. I nasza wygrana wcale nie jest tu taka pewna. Miej troche szacunku dla rywali.
Kolejna sprawa to Cypr. Czy ty cokolwiek wiesz o tym zespole? Chyba typujesz mecz z Irlandia na podstawie wyników. Widziałeś mecz Cypru z Włochami? widziales mecz z Gruzją? Jesli nie to sie nie wypowiadaj. Cypr w obu meczach zagrał bardzo dobra pilke i powoli wychodzi z cienia. To juz nie jest zespól który raz dwa i leży 3:0. Jeśli Irlandia tego nie wygra to będzie to tylko mała niespodzianka.
Austria Serbia
rozpędzonych? Jakas tam wygrana z przeciętna Litwa która jedynie zaliczyła kilka dobrych meczów? Nie za wcześnie na takie stwierdzenia jak rozpędzona? Poza tym na boisku Austrii nie gra się już tak łatwo jak na swoim. Poza tym tu warto zauważyć ze trenerem Austrii jest były szkoleniowiec Czechow który z Serbami ma bilans 6-0-0 (info z innego forum).
Nie bede się z tobą dalej sprzeczał bo to nie ma sensu ale jeszcze moje dwa zdania: Polska zagrała świetnie z Czechami,a ty uważasz że tylko dlatego że zagaliśmy u siebie. Wiem że Cypr nie jest słaby ale nie porównuj go do Irlandi bo to śmieszne, a co ty grasz tak tą Austrię ? Co oni grają że tak Serbia nie masz szans? Nie będziesz komentował mojej riposty ? Tak jest najłatwiej po prostu uważasz że masz racje i koniec przekonamy się w środę, a jeśli chodzi o twoją skutecznośc skoro masz nie najgorszą to chyba nie na tym forum? A po za tym co to znaczy że masz nienajgorszą ? Chciałeś się pochwalic ? Ja też ci powiem że mam nie najgorszą i płakac jeśli coś nie wejdzie nie będę ale takie wypowiedzi są bezsensu...Nie Czechom? To lepiej sobie znajdź wypowiedzi Portugalczyków po meczu w Chorzowie sprzed 2lat to zobaczysz komu się mokro robiło. Mi? Owszem... na Śląskim jest zajebista atmosfera i jak ktoś tego nie czuje to komentarza nie trzeba. Na Słowacji będzie prawdopodobnie więcej kibiców z Polski jak Słowacji i to jest jakiś plus ale już nie będzie tak łatwo.
Cypr...
Wiesz co śmieszny jesteś;D Ty kminisz mecze jak dziecko. Obejrzyj sobie mecz z Włochami w pełnym wymiarze a potem Gruzją i zobaczysz czy chodzi o strzeloną bramkę czy o coś innego.
Cd Austrii...
Wielką Austrię? A jakie są czynniki charakteryzujące Austrię jako wielki zespół? Nie widze takich... Natomiast w tym meczu Serbom nie daje wielkich szans na wygraną bo po prostu ten zespoł nie jest mocny. Jest solidny zwłaszcza u siebie ale to nie potęga. Austria z Wyspami nie zachwyciła to prawda ale cóż Szwajcaria też poległa z Luksemburgiem ale nie znaczy to że od razu spadli na podobny poziom. Jeśli chodzi o mecz Litwy z Austrią to po pierwsze Austriacy zmarnowali w 1połowię kilka setek które chyba nawet Piotr Włodarczyk by wykorzystał a w 2 połowie Litwini byli skuteczniejsi i tylko dlatego wygrali. Nie zagrali porywającego widowiska. Z Rumunia jedynie zagrali naprawde dobrze.
cd tego bilansu to mowilem ze to info z innego forum wiec tego nie sprawdzalem.
PS: uwielbiam konflikty ale na forum nie ma to sensu i nic nie wnosi do sprawy więc już nie bede komentował twojej chyba pewnej riposty. Skuteczność mam nienajgorsza więc nawet jeśli miałbyś tu rację to narzekać nie bede. Poczekajmy do środowych wyników