>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Kwalifikacje do MŚ 2010 - 15.10.2008 (Europa)

Status
Zamknięty.
E 0

epso

Użytkownik
Eliminacje MŚ (Europa)
Witam chciałbym obstawić mecze eliminacyjne w dniu 15.10! co sądzicie o moich typach, co zmienić. Wielkie dzięki za pomoc
Malta-Wegry 2
Portugalia-Albania 1
Lotwa-Izrael 2x
Luksemburg-Moldawia 2x
Grecja-Szwajcaria 1
Czechy-Slowenia 1
Slowacja-Polska 2x
Irlandia Pln.-San Marino 1
Rosja-Finlandia 1
Niemcy-Walia 1
Bosnia i Herc.-Armenia 1
Estonia-Turcja 1
Belgia-Hiszpania 2
Chorwacja-Andora 1
Bialorus-Anglia 2
Litwa-Wysp.Owcze 1
Austria-Serbia 1x
Gruzja-Bulgaria 2x
Irlandia-Cypr 1
Wlochy-Czarnogora 1
Norwegia-Holandia 2
Islandia-Macedonia 1x

mozi 552

mozi

Użytkownik
Witam chciałbym obstawić mecze eliminacyjne w dniu 15.10! co sądzicie o moich typach, co zmienić. Wielkie dzięki za pomoc
Malta-Wegry 2
Portugalia-Albania 1
Lotwa-Izrael 2x
Luksemburg-Moldawia 2x
Grecja-Szwajcaria 1
Czechy-Slowenia 1
Slowacja-Polska 2x
Irlandia Pln.-San Marino 1
Rosja-Finlandia 1
Niemcy-Walia 1
Bosnia i Herc.-Armenia 1
Estonia-Turcja 1
Belgia-Hiszpania 2
Chorwacja-Andora 1
Bialorus-Anglia 2
Litwa-Wysp.Owcze 1
Austria-Serbia 1x
Gruzja-Bulgaria 2x
Irlandia-Cypr 1
Wlochy-Czarnogora 1
Norwegia-Holandia 2
Islandia-Macedonia 1x
Co to jest taka taśma ????????? Chłopie weź sobie wybierz jak masz małą stawkę max 5 meczy i postaw a nie 25. Dobra nie wypowiadam się co do tych typów ...

Żeby wnieśc coś do tematu. Na pierwszy rzut oka najciekawiej wyglądają mi :
Polska czysta 2, Rosja 1, Serbia czysta 2, Hiszpania z handicapem może i Czechy... To są takie &#39;&#39;pewniaki&#39;&#39; na pierwszy rzut oka. Pewnie po dokładniejszej analizie połowa odpadnie ale na razie takie coś wygląda nieźle.

typer36 456

typer36

Użytkownik
Podzielam zdanie. Nie ma sensu grać pociągów bo prawdopodobieństwo braku niespodzianki jest bardzo małe.
No ale tak po krótce:
Malta - Węgry
nie chce się pomylić ale o ile pamiętam to ostatni bezpośredni wynik tych drużyn to 2 : 1 dla Malty (napewno kogoś dobrego pokoali 2 : 1 i na 90% to były Węgry). Rewanż? Może ale ja bym odpuścił.
Portugalia - Albania
chyba czysta 1 bo przecież Portugalczycy nie wystartowali najlepiej a przy okazji będa chcieli pokazać się z lepszej strony przed swoimi kibicami po porażce z Danią.
Łotwa - Izrael
Łotwa miała chwile przebłysku w 2003 i 2004 roku ale te czasy już za nami. Ostatnio jednak coś w tym zespole zaskoczyło i o ile punktów zdobywają mało to grają bardzo niewygodnie dla rywala. Izrael to nigdy nic pewnego więc odpuszczam
Luksemburg - Mołdawia
Ze wzgledu na jednak pewne umiejętności Luksemburga NO BET
Grecja - Szwajcaria
1x raczej. Może i Grecja gra dobrze ale Szwajcarzy też do bicia nie są
Czechy - Słowenia
Czechy po 2 meczach 1punkt. Jeśli chcą awansować to muszą wygrać. Grali nawet dobrze. Słowenia gra wreszcie dobrze ale i tak mnie nie przekonuje
Słowacja - Polska
NO BET jak dla mnie (ze względu że Słowacja zła nie jest)
Irlandia płn. - San Marino
1
Rosja - Finlandia
mimo wszystko chyba 1
Niemcy - Walia
sam nie wiem... chyba jednak Niemcy

o reszcie potem

mozi 552

mozi

Użytkownik
Podzielam zdanie. Nie ma sensu grać pociągów bo prawdopodobieństwo braku niespodzianki jest bardzo małe.
No ale tak po krótce:
Malta - Węgry
nie chce się pomylić ale o ile pamiętam to ostatni bezpośredni wynik tych drużyn to 2 : 1 dla Malty (napewno kogoś dobrego pokoali 2 : 1 i na 90% to były Węgry). Rewanż? Może ale ja bym odpuścił.
Portugalia - Albania
chyba czysta 1 bo przecież Portugalczycy nie wystartowali najlepiej a przy okazji będa chcieli pokazać się z lepszej strony przed swoimi kibicami po porażce z Danią.
Łotwa - Izrael
Łotwa miała chwile przebłysku w 2003 i 2004 roku ale te czasy już za nami. Ostatnio jednak coś w tym zespole zaskoczyło i o ile punktów zdobywają mało to grają bardzo niewygodnie dla rywala. Izrael to nigdy nic pewnego więc odpuszczam
Luksemburg - Mołdawia
Ze wzgledu na jednak pewne umiejętności Luksemburga NO BET
Grecja - Szwajcaria
1x raczej. Może i Grecja gra dobrze ale Szwajcarzy też do bicia nie są
Czechy - Słowenia
Czechy po 2 meczach 1punkt. Jeśli chcą awansować to muszą wygrać. Grali nawet dobrze. Słowenia gra wreszcie dobrze ale i tak mnie nie przekonuje
Słowacja - Polska
NO BET jak dla mnie (ze względu że Słowacja zła nie jest)
Irlandia płn. - San Marino
1
Rosja - Finlandia
mimo wszystko chyba 1
Niemcy - Walia
sam nie wiem... chyba jednak Niemcy

o reszcie potem
No to tak według mnie . Węgry to bardzo dobry zdyscyplinowany zespół który mam nadzieje nie będzie miał takich wpadek jak w eliminacjach do Ero gdzie przegrywali z takimi rywalami jak własnie Malta czy Mołdawia... Jednak ten mecz w tej kolejce dla mnie na NO BET

Rosja - Finlandia to jak dla mnie czysta 1 pewniak na środę. Z Niemcami wczoraj pokazali bardzo dobry futbol i minimum ten remis im się należał.

Słowacja - Polska - 2 - sporo osłabień w kadrze Słowacji sądze że bezproblemowo powinniśmy to wygrac aczkolwiek np. 1:0 bądź 2:1 dokładną analizę tego spotkania dodam jutro...

typer36 456

typer36

Użytkownik
Bośnia - Armenia
przestrzegam przed stawianiem na Bośniaków. To specyficzna drużyna która po dobrych meczach potrafi zaliczać wpadki. Tak jak niedawno (chyba w poprzednich eliminacjach) z Mołdawią. Armenia jest słaba ale Bośnia nieregularna. Raczej to wygrają ale możliwość niespodzianki jest
Estonia - Turcja
Turcja mnie nie przekonuje. Estonia od kilku lat zapowiada że już nie bedzie seryjnie przegrywać ale jak narazie nic z tego nie ma. mimo wszystko odpuszczam
Belgia - Hiszpania
trudny mecz bo Belgia zaczela grac nienajgorzej. Hiszpania w ekstra formie a stadion Beligi nie jest zaczarowany. Kurs nie wysoki ale ja bym zagrał tylko że Hiszpania strzeli bramkę. Bo 0:0 tutaj nie widze.
Chorwacja - Andora
1
Białoruś - Anglia
Nie byłem przekonany do Anglików ale ich forma wskazuje na pewne zwycięstwo. Handi nigdy nie gram bo różna jest dyspozycja piłkarzy ale o wygrana powinni zagrać.
Litwa - Wyspy Owcze
Litwa dostała zadyszki co faktycznie było nietrudne do przewidzenia. Wyspy Owcze zaliczyły jeden z najlepszych wyników jak na ich możliwości a te druzyny maja to do siebie ze po takich meczach lubia sromotnie dostać w dupę. I tu chyba tak będzie. Chyba zagram wyjątkowo na handi choć nie preferuje tego typu.
Austria - Serbia
NO BET
Gruzja - Bułgaria
wszystko zależy od tego gdzie bedzie mecz. Jeśli w Gruzji to Gruzja strzeli bramkę
Irlandia - Cypr
wiekszosc myśli ze te teoretycznie slabsze zespoly musza przegrac z lepszym. a to nie zawsze sie sprawdza i Cypru nie skazuje na porazke.
Włochy - Czarnogora
buki poczatkowo wysnuły teorie ze Czarnogora to bedzie zespol pokroju Malty Androry i kursy byly smieszne. Ale potem jak sie okazalo kto i jak tam gra buki przyszly po rozum do glowy i juz powoli doceniaja ten zespol. mimo wszystko z Wlochami chyba nie dadza rady.
Norwegia - Holandia
Na swoim terenie Norwegia jest nieobliczalna stąd NO BET
Islandia - Macedonia
W Macedoni pojawiaja sie plany o grze w mistrzostwach ale stanowczo za wczesnie. Trudno tu wynik przewidziec. NO BET

To tak na luzie. Napewno mozna zagrac za 1000zł na Chorwacja - Andora + Irlandia Płn - San Marino + Litwa - Wyspy owcze. AKO 1,19 więc 190zł bardzo pewne. 98% szans na Wejście. Co prawda kurwica może wziąść jak nie wejdzie no ale jesli ktos moze sobie na to pozwolic no to polecam

mozi 552

mozi

Użytkownik
Dobra teraz takie mimi podsumowanie. Moim zdaniem narazie bez większego analizowania to:

Rosja - Finlandia 1 - 1,30 Stawka: 8/10
Rosja ten mecz po prostu wygra. Są o wiele lepsza drużyną, mają wieksze aspiracje i są w wyższej formie. I ten Rosyjski teren na którym może paść dosłownie każdy, a na pewno Finowie...

Czechy - Słowenia 1 - 1,30 Stawka: 7/10
Czesi po nie ukrywajmy słabym starcie muszą ten mecz wygrać. Nawet jeśli nie zagra Petr Cech to nie sadzę by dobrze spisujący się Słoweńcy byli w stanie strzelić chociażby gola Czechom tzn. może gola im się może i uda zdobyć ale chociażby zremisować nie sądzę.

Słowacja - Polska 2 - 2,80 Stawka: 7/10
Jak już wcześniej pisałem analizę dodam później, a podstawowe informacje zna każdy jak dla mnie typ dnia.

Austria - Serbia 2 - 2,45 Stawka: 7,5/10
Do tego meczu także dodam obszerniejszą analizę ale tak w streszczeniu nie wierze by grający w kratkę Austriacy pokonali rozpędzonych po zwycięstwie z Litwą Serbów...

Białoruś - Anglia (1:0) 2 - 1,70 Stawka: 8,5/10
Postaram się dodac analizę również do tego spotkania :]. Zauważmy że jeżeli Anglia wygrywa ostatnio to wysoko i sądzę że tak samo będzie w meczu z Białorusią. Są zdeterminowani po klęsce w ostatnich eliminacjach i teraz podejrzewam że awansują na mundial jako pierwsi...

Irlandia - Cypr 1 - 1,35 Stawka: 7/10
Nie będę się rozpisywał mam szacunek do Cypryjczyków bo są mocniejsi od Malty czy Luksemburga ale nie od Irlandii która wreszcie trafiła do grupy z której można wyjść i awansować do turnieju mistrzowskiego...

Belgia - Hiszpania (1:0) 2 - 2,90 Stawka: 7,5/10
Sądzę że Hiszpanie wygrają ten mecz. Dlaczego ten handicap? A no dlatego że Belgia ma tak słabą obronę której Estonia była w stanie strzelić 2 bramki. Sądzę że Hiszpania strzeli przynajmniej 3 gole Belgom lecz i handicap 2 bramkowy ma bardzo ciekawy kurs.

Portugalia - Albania (0:1) 1 - 1,25 Stawka: 8,5/10

Po nieudanym starcie do eliminacji Portugalczycy muszą się zrehabilitować. Przed własną publicznością podejrzewam że Portugalia zabawi się z Albanią i zobaczymy hokejowy wynik ...

mozi 552

mozi

Użytkownik
Wielkie dzięki za rady więc zostawiam
Portugalia - aLbania 1
Grecja Szwajcaria 1x
Irlandia płn - Sanmarino 1
Rosja finlandia 1
Polska słowacja 1
Belgia Hiszpania 2x
Czechy Słowenia 1
Czy jeszcze coś zmienić, usunąć, dodać??
Teraz tak dla ciebie jak już z tych typów coś wybrac to: Portugalię można grac nawet z handicapem, Grecja powinna wygrac ale ja to odpuszczam, Irlandię Północną heh kurs 1,05 ale pewniak jednak, Rosja także spokojnie, Polska :], Hiszpanię bym zagrał czystą 2 ja nawet handicapa gram no i Czechy też ładnie. Podsumowując. Usunął bym Grecje, a dodał handi do Portugalii, Irlandii i czyste 2 na Hiszpanie ale to tylko moje zdanie...

typer36 456

typer36

Użytkownik
Do Moziego
Kilka spraw. Pierwsza to twoja pewność co do gry Polski. Może i Polska zagrała dobrze ale na Słowacji już tak dobrze nie będzie. Tam się nie gra tak jak na Śląskim. Kto był na Śląskim ten wie że tam sie mokro w gaciach robi jak zaryczy 45 tysięcy ludzi. A na Słowacji bedzie spokojnie kilka lub kilkanascie tysiecy fanow i tyle. Pozatym Słowacja umie grac w pilke o czym dobrze wiemy. I nasza wygrana wcale nie jest tu taka pewna. Miej troche szacunku dla rywali.

Kolejna sprawa to Cypr. Czy ty cokolwiek wiesz o tym zespole? Chyba typujesz mecz z Irlandia na podstawie wyników. Widziałeś mecz Cypru z Włochami? widziales mecz z Gruzją? Jesli nie to sie nie wypowiadaj. Cypr w obu meczach zagrał bardzo dobra pilke i powoli wychodzi z cienia. To juz nie jest zespol ktory raz dwa i lezy 3:0. Jesli Irlandia tego nie wygra to bedzie to tylko mała niespodzianka.

Austria Serbia
rozpedzonych? Jakas tam wygrana z przecietna Litwa ktora jedynie zaliczyla kilka dobrych meczow? Nie za wczesnie na takie stwierdzenia jak rozpedzona? Pozatym na boisku Austri nie gra się juz tak latwo jak na swoim. Pozatym tu warto zauwazyc ze trenerem Austrii jest byly szkoleniowiec Czechow ktory z Serbami ma bilans 6-0-0 (info z innego forum).

mozi 552

mozi

Użytkownik
Kilka spraw. Pierwsza to twoja pewność co do gry Polski. Może i Polska zagrała dobrze ale na Słowacji już tak dobrze nie będzie. Tam się nie gra tak jak na Śląskim. Kto był na Śląskim ten wie że tam sie mokro w gaciach robi jak zaryczy 45 tysięcy ludzi. A na Słowacji bedzie spokojnie kilka lub kilkanascie tysiecy fanow i tyle. Pozatym Słowacja umie grac w pilke o czym dobrze wiemy. I nasza wygrana wcale nie jest tu taka pewna. Miej troche szacunku dla rywali.

Kolejna sprawa to Cypr. Czy ty cokolwiek wiesz o tym zespole? Chyba typujesz mecz z Irlandia na podstawie wyników. Widziałeś mecz Cypru z Włochami? widziales mecz z Gruzją? Jesli nie to sie nie wypowiadaj. Cypr w obu meczach zagrał bardzo dobra pilke i powoli wychodzi z cienia. To juz nie jest zespól który raz dwa i leży 3:0. Jeśli Irlandia tego nie wygra to będzie to tylko mała niespodzianka.

Austria Serbia
rozpędzonych? Jakas tam wygrana z przeciętna Litwa która jedynie zaliczyła kilka dobrych meczów? Nie za wcześnie na takie stwierdzenia jak rozpędzona? Poza tym na boisku Austrii nie gra się już tak łatwo jak na swoim. Poza tym tu warto zauważyć ze trenerem Austrii jest były szkoleniowiec Czechow który z Serbami ma bilans 6-0-0 (info z innego forum).
Co ty mi tu chłopaku dajesz. Zacznę od Polska Słowacja. Zagraliśmy u siebie z Czechami ostatnio u siebie ale wygraliśmy i teraz złapaliśmy także pewnośc siebie. Przed meczem z Czechami też typowałem Polaków i na tym forum zgodziło się ze mną zaledwie kilka osób, a reszta typowała zwycięstwo Czechów. Po za tym może tobie robi się mocno w gaciach jak tam jesteś i naszym też ale Czesi to uznani zawodnicy którzy grają na nie takich stadionach tzn. stadion był naszym wielkim atutem ale nie przesadzaj.

A co ty wiesz o Cyprze? Bo strzelili gola Włochom to są dobrzy ?? W takim razie San Marino też jest dobre bo przecież strzelili gola Słowacji i prawie nam. A Luksemburg pokonał Szwajcarię więc można na nich grac? Dobra Cypr wiem jest lepszy od tych wszystkich potęg do których kiedyś był zaliczany ale nie przesadzaj Irlandia to mocna drużyna która ma na pewno szanse w swojej grupie na to 2 miejsce... Po za tym grają u siebie, a to na wyspach wielka przewaga.

Tutaj się nawet nie będę z tobą kłócił odnośnie meczu Serbów. Jeśli ty piszesz że trener ma bilans z Serbią 6-0-0 to pokazuje jakie masz pojęcie. On te wszystkie mecze grał w innych reprezentacjach i nie ma porównania Austrii z np. Czechami :kwasny4565: Po za tym Serbowie pokonali Litwę 3:0 ale ta sama Litwa pokonała wielką Austrię. I co chyba najważniejsze Austria - Wyspy Owcze 1:1... Wynik mówi sam za siebie no chyba że zaraz mi wyjedziesz że Wyspy Owcze to już nie ta sama drużyna co kiedyś? eh...

typer36 456

typer36

Użytkownik
Nie Czechom? To lepiej sobie znajdź wypowiedzi Portugalczyków po meczu w Chorzowie sprzed 2lat to zobaczysz komu się mokro robiło. Mi? Owszem... na Śląskim jest zajebista atmosfera i jak ktoś tego nie czuje to komentarza nie trzeba. Na Słowacji będzie prawdopodobnie więcej kibiców z Polski jak Słowacji i to jest jakiś plus ale już nie będzie tak łatwo.

Cypr...
Wiesz co śmieszny jesteś;D Ty kminisz mecze jak dziecko. Obejrzyj sobie mecz z Włochami w pełnym wymiarze a potem Gruzją i zobaczysz czy chodzi o strzeloną bramkę czy o coś innego.

Cd Austrii...
Wielką Austrię? A jakie są czynniki charakteryzujące Austrię jako wielki zespół? Nie widze takich... Natomiast w tym meczu Serbom nie daje wielkich szans na wygraną bo po prostu ten zespoł nie jest mocny. Jest solidny zwłaszcza u siebie ale to nie potęga. Austria z Wyspami nie zachwyciła to prawda ale cóż Szwajcaria też poległa z Luksemburgiem ale nie znaczy to że od razu spadli na podobny poziom. Jeśli chodzi o mecz Litwy z Austrią to po pierwsze Austriacy zmarnowali w 1połowię kilka setek które chyba nawet Piotr Włodarczyk by wykorzystał a w 2 połowie Litwini byli skuteczniejsi i tylko dlatego wygrali. Nie zagrali porywającego widowiska. Z Rumunia jedynie zagrali naprawde dobrze.

cd tego bilansu to mowilem ze to info z innego forum wiec tego nie sprawdzalem.

PS: uwielbiam konflikty ale na forum nie ma to sensu i nic nie wnosi do sprawy więc już nie bede komentował twojej chyba pewnej riposty. Skuteczność mam nienajgorsza więc nawet jeśli miałbyś tu rację to narzekać nie bede. Poczekajmy do środowych wyników

mozi 552

mozi

Użytkownik
Nie Czechom? To lepiej sobie znajdź wypowiedzi Portugalczyków po meczu w Chorzowie sprzed 2lat to zobaczysz komu się mokro robiło. Mi? Owszem... na Śląskim jest zajebista atmosfera i jak ktoś tego nie czuje to komentarza nie trzeba. Na Słowacji będzie prawdopodobnie więcej kibiców z Polski jak Słowacji i to jest jakiś plus ale już nie będzie tak łatwo.

Cypr...
Wiesz co śmieszny jesteś;D Ty kminisz mecze jak dziecko. Obejrzyj sobie mecz z Włochami w pełnym wymiarze a potem Gruzją i zobaczysz czy chodzi o strzeloną bramkę czy o coś innego.

Cd Austrii...
Wielką Austrię? A jakie są czynniki charakteryzujące Austrię jako wielki zespół? Nie widze takich... Natomiast w tym meczu Serbom nie daje wielkich szans na wygraną bo po prostu ten zespoł nie jest mocny. Jest solidny zwłaszcza u siebie ale to nie potęga. Austria z Wyspami nie zachwyciła to prawda ale cóż Szwajcaria też poległa z Luksemburgiem ale nie znaczy to że od razu spadli na podobny poziom. Jeśli chodzi o mecz Litwy z Austrią to po pierwsze Austriacy zmarnowali w 1połowię kilka setek które chyba nawet Piotr Włodarczyk by wykorzystał a w 2 połowie Litwini byli skuteczniejsi i tylko dlatego wygrali. Nie zagrali porywającego widowiska. Z Rumunia jedynie zagrali naprawde dobrze.

cd tego bilansu to mowilem ze to info z innego forum wiec tego nie sprawdzalem.

PS: uwielbiam konflikty ale na forum nie ma to sensu i nic nie wnosi do sprawy więc już nie bede komentował twojej chyba pewnej riposty. Skuteczność mam nienajgorsza więc nawet jeśli miałbyś tu rację to narzekać nie bede. Poczekajmy do środowych wyników
Nie bede się z tobą dalej sprzeczał bo to nie ma sensu ale jeszcze moje dwa zdania: Polska zagrała świetnie z Czechami,a ty uważasz że tylko dlatego że zagaliśmy u siebie. Wiem że Cypr nie jest słaby ale nie porównuj go do Irlandi bo to śmieszne, a co ty grasz tak tą Austrię ? Co oni grają że tak Serbia nie masz szans? Nie będziesz komentował mojej riposty ? Tak jest najłatwiej po prostu uważasz że masz racje i koniec przekonamy się w środę, a jeśli chodzi o twoją skutecznośc skoro masz nie najgorszą to chyba nie na tym forum? A po za tym co to znaczy że masz nienajgorszą ? Chciałeś się pochwalic ? Ja też ci powiem że mam nie najgorszą i płakac jeśli coś nie wejdzie nie będę ale takie wypowiedzi są bezsensu...

ajax4 11

ajax4

Użytkownik
Kolejna kolejka zmagań o MŚ ????
Witam

Moje propozycje na kolejna kolejke zmagań o MŚ:

-

AUSTRALIA - KATAR 1 1.30

-

JAPONIA - UZBEKISTAN 1 1.30

-

GRUZJA - BUŁGARIA 2 1.85

-

MALTA - WĘGRY 2 1.42

-

PORTUGALIA - ALBANIA (0:1) 1 1.40

AKO 6.22 STAWKA 100

PRZEWIDYWANA WYGRANA 622.00 PLN

makaveli23 938,1K

makaveli23

Użytkownik
Slowacja-Polska
W srode to nie beda te same warunki co na stadionie w Chorzowie i Polska zagra calkiem inny mecz, ktory moze okazac sie trudniejszy niz ten z lepszym przeciwnikiem Czechami. Obrona Polski nie zagrala do konca pewnie czego byla strata bramki i zapewnienie sobie nerowej koncowki. W pomocy i w ataku zagralismy swietnie i naperwno jestesmy w tym aspekcie lepsi od Slowakow. Polska juz nie bedzie wspierana przez tylu glosnych kibicow i mysle ze tutaj przewage maja Slowacy, ktorzy raczej przyzwyczajeni sa do &quot;spokojnych&quot; meczy. Jednak Slowacja nie jest w stanie az tak zagrozic naszej druzynie aby wygrac nawet mecz u siebie, szczegolnie po tak dobrym wystepie naszych pilkarzy. Slowacja jak i Polska wygraly w San Marino nadzwyczjnie malo bo Slowacja 3-1 a Polska 2-0. Mecz typowo na remis. Jezeli bedzie remis najprawdopodobniej utrzymamy pozycje lidera, bo Slovenia przegra z glodnymi punktow Czechami, a Slowacja zachowa trzecia pozycje. Nie spodziewam sie tutaj wielu bramek i typuje remis (3.10).

typer36 456

typer36

Użytkownik
A Irlandia jest mocna? Nie sądze. Na tym forum jest tez nienajgorzej jesli podliczysz wszystko natomiast nie pisze wszystkiego co gram. Pozatym trzeba tez odpowiednio dobierac stawki do pewnosci spotkania wiec na z byciem na plusie przy niskich kursach (takie sa w wiekszosci u mnie choc nie tylko) nie jest wcale trudno. Na Austrie nie gram. Tak samo jak na Cypr czy Polske. Wyraziłem tylko swoje zdanie.

Bez sensu jest się kłócić (w tym przypadku).

Rosja - Finlandia
Rosja w meczu z Niemncami zaczęła grać dobrze dopiero gdy źle skrócił kąt Adler i padła bramka na 2:1 Wtedy zobaczyliśmy tę Rosję z Euro. Finlandia zawsze się meczy z Azerami ale i tak nie gra rewelacyjnie. Nie powinna sobie dać rady z Rosją. Natomiast Rosja jeśli chce awansować to musi punkty zdobywać.
Typ:1

Litwa - Wyspy Owcze
Typowy mecz na odrobienie strat z ostatniego bezdyskusyjnie przegranego meczu z Serbią. Gradu bramek nie przewiduję. 2 3 do zera.
Jako że ostatnio Wyspy strzeliły teraz może nie strzelą (na wyjazdach rzadko im się to zdarza)
Typ:1 kurs:1,15
Typ:Wyspy nie strzelą kurs:1,60 (jak widać Buki nie lekceważą Wysp)

Niemcy - Walia
Niemcy zagrali bardzo dobry mecz z Rosją mimo iż w 2 połowie grali słabiej i pozwolili Rosjanom na stworzenie kilku sytuacji (w tym słupek). Oddali bardzo dużo groznych strzałow i gdyby lepsza skutecznosc to byloby wyzej do jednego (no powiedzmy ze sytuacje sie zrownowazyly).
Walijczycy graja szybko i robia duzo szumu ale z lepszym rywalem gubia sie i przegrywają. Mysle ze tak bedzie i tym razem
Typ:1

Taki kupon za stawkę 100, 200zł opłaca sie postawic

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom