No własnie Polakow też się waham.Pewnie przegraja ale juz tyle razy sie przewoziłem na Polakach w cokolwiek by nie grali ze teraz uwazam co do typowania ich meczyDevil, do kuponu możesz dać Czechów - ok. 1,50.
Co do spotkania Włochów (ja nazywam ich "makaronami) to caly czas widze przed oczyma nudne 1-1 Irlandia bedzie pewnie nacierac a Włochow remis zadowoli w pełni.Innego remisu jak 1-1 raczej nie widze a win Włochów to jakies powiedzial bym 25%witam ponownie wszedl mi meczyk Egiptu i mam 50% kasy do wydania na kolejne zaklady o ile juz mam obstawione niemcy ze wygraja oraz anglie z ukraina to zastanawiam sie czy nie pokusic sie i zalozyc za wygrana wlochow okolo 200 zl?? pytanie do profesjonalistow myslicie ze opyla sie tyle stawiac na wlochow? i zastanawia mnie walka skandynawskich narodowosci ???? jak byscie obstawili Danie ze Szwecja ?
Ja tylko dodam teraz ze Chorwaci sa w dup.....:jezora: mozna Ukrainie gratulowac baraży ????Ktos tutaj cos pisal o Anglikach.No wiec dorzuce cos od siebie.Anglicy maja już awans.Wywalczyli go przed miesiacem jak pokonali Chorwacje 5-1 na Wembley.Tą samą Chorwacje ograli 4-1 w Rijece bodajrze.I ta sama Chorwacja wywaliła Anglików w poprzednich eliminacjach z mistrzostw Europy.Co sie tutaj nasówa???Czy Anglicy wystawią mocny skład ???Niesadze.Mysle ze przejda obojętnie obok tego spotkania i zaryzykował bym nawet win Ukrainy.
Ostatni mecz Ukraina gra w Andorze wiec mozna im dopisac 3pkt a jak sie dopisze kolejne 3pkt za win nad Anglia to mamy Ukraine w barazach a Chorwacje gdzie?????W d..... ???? I zadowoleni i Ukraińcy I Anglicy ???? Dodam jeszcze ze Ukraina sprawiła Anglii problemy juz na Wembley przegrywajac tylko 2-1.