...
Szwecja - Malta Liczba goli w 1-ej połowie
Typ: Over 1.5
Kurs: 1.7
Szwedzi, którzy ostatnio przegrali prestiżowe spotkanie z Danią na od nich terenie 1:0 wracają dzisiaj do siebie aby zmierzyć się z "dostarczycielami" punktów - Maltą. Szwedzi już chyba nie mają żadnych szans na awans do przyszłorocznych mistrzostw Świata które odbędą się w Afryce ponieważ zajmują dopiero 4 miejsce w tabeli ze stratą 7 pkt. do drugiego miejsca co by dało im miejsce przynajmniej w barażach ale pamiętajmy że także o drugie miejsce walczy
Portugalia ... Stawiam w tym meczu na over 1.5 bramki w pierwszej połowie, dlaczego ? Szwedzi będą się na pewno pokazać swoim kibicom i w jakimś stopniu zrekompensować im tą porażkę z Danią, wg. mnie Szwedzi wyjdą bardzo skoncentrowani i od początku będą chcieli sobie urządzić festiwal strzelecki i moim zdaniem uda im się ta sztuka a klaczami do sukcesu powinna być para napastników: Ibrahimowicz - Larson. Dla tego drugiego może to być ostatni mecz w reprezentacji i myślę że da z siebie wszystko i on sam może strzelić te dwie bramki do przerwy :spokodfhgfh: Kadra Szwecji na ten mecz:
Bramkarze: Eddie Gustafsson (Salzburg), Andreas Isaksson (PSV Eindhoven)
Obrońcy: Andreas Granqvist (Groningen), Petter Hansson (Stade Rennes), Adam Johansson (IFK Goeteborg), Daniel Majstorovic (AEK Ateny), Olof Mellberg (Juventus), Mikael Nilsson (Panathinaikos), Behrang Safari (Basel), Oscar Wendt (FC Kopenhaga).
Pomocnicy ???? aniel Andersson (Malmoe), Samuel Holmen (Broendby), Kim Kallstrom (Olympique Lyon), Sebastian Larsson (Birmingham City), Anders Svensson (Elfsborg), Christian Wilhelmsson (Al-Hilal), Rasmus Elm (Kalmar), Viktor Elm (Heerenveen).
Napastnicy
: Marcus Berg (Groningen), Johan Elmander (Bolton Wanderers), Zlatan Ibrahimovic (Inter Mediolan), Henrik Larsson (Helsingborg), Markus Rosenberg (Werder Brema).
Ukraina - Kazachstan dokładny wynik połowy czasu
Typ: 1:0
Kurs: 2.7
Ukraina ostatnio sprawiła niespodziankę remisując na wyjeździe z Chorwacją 2:2, bramkę wtedy strzelił A. Shevchenko dla którego była to pierwsza bramka w sezonie :] Dzisiaj Ukraina wydaje się być pewniakiem a bukmacherzy wystawiają na nią bardzo słaby kurs - 1.1 a przecież Ukraina wcale sobie tak wyśmienicie w tych eliminacjach nie radzi ... Dzisiaj wygrają bo kto by nie wygrał z Kazachstanem ? Lecz wg. mnie nie będzie to jakieś zdecydowane zwycięstwo, stawiam na wynik 1:0 do przerwy bo myślę że jakaś bramka w 45 min. padnie jednak gdyby wpadła Ona dla gośći byłaby to wielka niespodzianka dlatego "daję ją" Ukrainie jednak nie liczyłbym na nic więcej :smile:
Finlandia - Rosja
Typ: Rosja
Kurs: 1.8
Bardzo ciężki mecz dla Rojan, jeżeli go wygrają uciekną przed właśnie Finladią która pozostawia im oddech na plecach, jeżeli przegrają
Finlandia ich przegoni jeżeli natomiast będzie remis dalej utrzyma się 2 pkt. przewaga Jednak z tym kursem można na nich zaryzykować. Obie ekipy ostatnie mecze miały z Lichtensteinem i obie ekipy się meczyły,
Norwegia ostatnio wymęczyła 2:1 chociaż przegrywała 1:0 a
Rosja w kwietniu pokonała na wyjeździe 1:0.
Rosja wg. mnie będzie chciała ten mecz wygrać i w spokoju przygotowywać się do kolejnych bo przy remisie lub przegranej będą mieli cały czas nóż na gardle, okazja ku temu jets dobra bo
Finlandia ostatnio nie zaskakuje. Wg. mnie Hiding i jego spółka pokonają dzisiaj Finlandie !
Holandia - Norwegia 0:1
Typ: Holandia
Kurs: 2.25
Pomarańczowi którzy jako pierwszy zespół Europy zapewnił sobie awans do przyszłorocznych MŚ podejmie dzisiaj Norwegie, czyli będzie to spotkanie lidera z ostatnią drużyną grupy, nie daję tutaj wielkich szans zespołowi ze Skandynawi bo nawet jeżeli rozpędzona
Holandia wyjdzie na murawę w nieco rezerwowym skłądzie to wg. mnie rozgromi Norwegię a handicap -1 wejdzie spokojnie :smile:
Anglia - Księstwo Andory
Typ: Over 4.5
Kurs: 1.68
Co tu dużo pisać ?
Anglia absolutny faworyt podejmuje Andore, linia na u/o wysoka bo aż 4.5 szansę dla tego typu daję 50 do 50, jeżeli
Anglia szybko strzeli bramkę uważam że typ wejdzie jeżeli nie może być ciężej ... Jednak ja wierzę w Angolów i Oni dzisiaj rozbiją Andorę a wynik wygranej będzie bardzo wysoki ! :spokodfhgfh:
pozd
ROWienia ????
E: ajjjjjj jak mi szkoda tych dwóch meczów ... W obu było bardzo blisko, nie spodziewałem się że Kazachstan może strzelić bramkę ... :| A Szwedzi strzelili drugą bramkę dopiero w 47 min. szkoda bo mogli jeszcze w pierwszej połowie, reszta typów IZZI :]