>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kwalifikacje do MŚ 2010 - 06.09.2008 (Europa)

Status
Zamknięty.
TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Do utraty 1 bramki było dobrze nie ma co gdyby nie Błaszczykowski nie było by sie czym zachwycac, nasza repra nie miała szczścia i mecz zakonczyl sie 1-1 ale z pewnością ci zagrali inny typ niż 1 mieli cały czas pełno w gaciach i z pewnością cofneli by swój zakład po pierwszych 45 minutach ;)

buzero 59

buzero

Użytkownik
ja bym raczej powiedzial ze to my mielismy szczescie ze sie zakonczylo 1-1 bo z taka gra to lepiej zebysmy nie awansowalismy do MS bo znowu przyjedziemy na tarczy.......obrona nasza masakrycznie sie prezentuje.......pomoc troche lepiej wygladala szczegolnie Blaszczykowski (bez niego bylby to najnudniejszy mecz jaki ostatnio ogladalem)....
poza tym wg mnie ten mecz przegral nam LEO.....jak mozna dalej trzymac sie kurczowo tego ustawienia 4-5-1....i zamiast wprowadzic za bosackiego wtedy Lewandowskiego on wprowadza Jopa ktory nadal nie wiem co robi w reprezentacji (po swoich ostatnich wystepach wg mnie nie ma dla niego miejsca w reprez.)
nie wiem jak w kolejnym meczu wyjdziemy 4-5-1 to napisze dziekujemy LEO.....
KASPERCZAK LUB SKORŻA NA TRENERA!!!!!!!!

S 0

saviola07

Użytkownik
ja bym raczej powiedzial ze to my mielismy szczescie ze sie zakonczylo 1-1 bo z taka gra to lepiej zebysmy nie awansowalismy do MS bo znowu przyjedziemy na tarczy.......obrona nasza masakrycznie sie prezentuje.......pomoc troche lepiej wygladala szczegolnie Blaszczykowski (bez niego bylby to najnudniejszy mecz jaki ostatnio ogladalem)....

poza tym wg mnie ten mecz przegral nam LEO.....jak mozna dalej trzymac sie kurczowo tego ustawienia 4-5-1....i zamiast wprowadzic za bosackiego wtedy Lewandowskiego on wprowadza Jopa ktory nadal nie wiem co robi w reprezentacji (po swoich ostatnich wystepach wg mnie nie ma dla niego miejsca w reprez.)

nie wiem jak w kolejnym meczu wyjdziemy 4-5-1 to napisze dziekujemy LEO.....

KASPERCZAK LUB SKORŻA NA TRENERA!!!!!!!!
To dopiero pierwszy mecz, eliminacje do Euro zaczynaliśmy od porażki i to jeszcze w gorszym stylu niż ten mecz, a skończyło się pierwszym w historii awansem na Mistrzostwa Europy.

Z wielkiej imprezy zawsze przyjedziemy na tarczy, bo kwalifikują się tam zespoły, które mają silne ligi i wielkich zawodników, zwłaszcza na Euro, a my ani ligi ani światowych zawodników nie mamy poza Borucem.

Co z tego że Leo wycofałby obrońce a wstawił napastnika i grali bysmy systemem 1-3-5-2, jak polacy nie potrafili by się przestawić na taką taktykę w srodku meczu, tak jak napisałem nie mamy światowych, nawet europejskich graczy w polu.

simons 646

simons

Forum VIP
Jezeli chodzi o Polske to bez wiekszych analiz wydaje mi sie ze po oferowanych przez buki kursach mozna spokojnie postawiac na remis. ✅✅✅
Ich druzyna nie jest az taka slaba w porownaniu z nasza, szczegolnie warto moim zdaniem wyroznic tam bramkarza Handanovica. Po kursie 1.4 okolo moim zdaniem nie oplaca sie stawiac na Polske, juz lepiej zaryzykowac na remis (ale to moje osobiste zdanie) ????
poza tym ciekawa propozycja wydaje mi sie byc
Gruzja - Irlandia 2 ✅
Irlandia troche podniosla swoj poziom pilki noznej, po tym jak TRapattoni zaczal ich trenowac. Mecz rozegrany na terenie neutralnym, sytuacje w Gruzji kazdy zna co moim zdaniem jest wielkim minusem. Patrzac po tym jak Tibilisi gralo w Austrii sadze ze faworytami sa Irlandczycy.
Ciekawym rozwiazaniem wyglada
Norwegia - Islandia over 2.5✅
Norwegowie sa w moich oczach o klase lepsi, do tego graja na wlasnym boisku. Spodziewam sie wyniku w granicach 3-0.
Na koniec
Czarnogora - Bulgaria 1x✅
Obie druzyny moim zdaniem maja swoich dobrych zawodnikow ktorzy ewidentnie zrobia roznice w tym meczu. Bulgaria - Petrov, ktory nei zagra poza tym ciekawi mnie Barbatov, nowy zakup Man Utd ktorego niestety nie znam, wiec nie znam jego realnego potencjalu. Z drugiej strony zapewne dobrze grajacy Vucinic i Jovetic. Moim zdaniem Czarnogora dzieki oslabieniu Bulgari brakiem Petrov&#39;a nie powinna przegrac.
Ciekawym meczem moze byc Wlochy - Cypr tutaj mozna za ten kurs postawic na remis.⛔
Ja osobiscie sporo zainwestuje w Irlandie , troche w Czarnogore reszte sobie chyba odpuszcze ;)
Coprawda Wlosi wygrali 1-2 , ale w 90&#39; Di Natale strzelil takze nieco szczescia bylo ;) Reszta weszla kursy nie najgorsze chyba najnizszy 1.7 takze calkiem dobry weeken prawie jak serie A xD ;)

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
SKORŻA NA TRENERA!!!!!!!!
Heheh ja sie zastanawiam czy ty naprawde jestes kibicem Wisły czy ten herb masz tylko dla picu ;)
I nie chodzi mi tu o typy przeciwko Wiśle które przeważnie grasz tylko właśnie o ten cytat który przytoczyłem ;)

Jak możesz pisać SKorża na trenera ??A kto wtedy będzie trenował Wisełke ?? :]

Ja oglądałem ten mecz i zdawało mi sie że to nasi atakowali a Słowency wyprowadzali grozne kontry mieli tam chyba dwie setki ale je nie wykorzystali zresztą podobnie jak my więc pisanie że Słowency byli od nas lepsi jest bzdurą jakich mało.Fakt faktem ostatnie 30 minut w naszym wykonaniu żenada ale chłopaki jakby sie postarali to juz w pierszej połowie mogli ustalić wynik.
Wypisujesz co Słowency mogli wykorzystać to napisz tez o sytuacjach Biało-Czerwonych bo to zaden argument ani obiektywizm

typer36 456

typer36

Użytkownik
Benhaker
Prawda jest taka że benhaker to ciota nie trener. Natomiast Ty tommytsw to najlepiej nie typuj meczy z udzialem polski i polskich klubów albo przynajmniej nie na publicznym forum bo dopiero pokazujesz obiektywizm.

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Prawda jest taka że benhaker to ciota nie trener. Natomiast Ty tommytsw to najlepiej nie typuj meczy z udzialem polski i polskich klubów albo przynajmniej nie na publicznym forum bo dopiero pokazujesz obiektywizm.
Kolego - odsyłam Cię do szkoły - tam nauczą tolerancji no i zasad pisowni...

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Zapraszam do działu z typami na OE i działu E.pucharów sprawdz tam moją dotychczasową skuteczność typów z udziałem naszych druzyn i potem sie wypowiadaj;)
Pozatym te słowa dziwnie brzmią od kogoś kto stawial na zw. Beitaru przy Reymonta sugrując się większym budżetem Davidów ???? juz nie wspomne o reszcie typów ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom