Jezeli chodzi o Polske to bez wiekszych analiz wydaje mi sie ze po oferowanych przez buki kursach mozna spokojnie postawiac na remis.
Ich druzyna nie jest az taka slaba w porownaniu z nasza, szczegolnie warto moim zdaniem wyroznic tam bramkarza Handanovica. Po kursie 1.4 okolo moim zdaniem nie oplaca sie stawiac na Polske, juz lepiej zaryzykowac na remis (ale to moje osobiste zdanie) ????
poza tym ciekawa propozycja wydaje mi sie byc
Gruzja -
Irlandia 2
Irlandia troche podniosla swoj poziom pilki noznej, po tym jak TRapattoni zaczal ich trenowac. Mecz rozegrany na terenie neutralnym, sytuacje w Gruzji kazdy zna co moim zdaniem jest wielkim minusem. Patrzac po tym jak Tibilisi gralo w Austrii sadze ze faworytami sa Irlandczycy.
Ciekawym rozwiazaniem wyglada
Norwegia -
Islandia over 2.5
Norwegowie sa w moich oczach o klase lepsi, do tego graja na wlasnym boisku. Spodziewam sie wyniku w granicach 3-0.
Na koniec
Czarnogora - Bulgaria 1x
Obie druzyny moim zdaniem maja swoich dobrych zawodnikow ktorzy ewidentnie zrobia roznice w tym meczu. Bulgaria - Petrov, ktory nei zagra poza tym ciekawi mnie Barbatov, nowy zakup Man Utd ktorego niestety nie znam, wiec nie znam jego realnego potencjalu. Z drugiej strony zapewne dobrze grajacy Vucinic i Jovetic. Moim zdaniem Czarnogora dzieki oslabieniu Bulgari brakiem Petrov'a nie powinna przegrac.
Ciekawym meczem moze byc Wlochy - Cypr tutaj mozna za ten kurs postawic na remis.
Ja osobiscie sporo zainwestuje w Irlandie , troche w Czarnogore reszte sobie chyba odpuszcze