>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Kwalifikacje do IO 2026- ostatnia runda

sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Wczoraj pokusiłem się na strzelców, ale niestety nie miałem czasu wrzucić kuponu. Dzisiaj na start dwóch snajperów z Kazachstanu i z Austrii. Obie nacje postawili na bramkarzy zmienników i można spodziewać się kilku goli. Nikita i Marco to zdecydowanie najlepiej wyszkoleni zawodnicy w swoich drużynach. Spróbuję dubla:

Kazachstan vs Austria:
Nikita Mikhailis gol @2.80
Marco Kasper gol @2.80
AKO @7.84 Fortuna

Załączniki

sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Francja vs Słowenia:
Stephane Da Costa gol @3.00
Jan Urbas gol @3.60
Fortuna

Norwegia vs WB:
Michael Brandsegg-Nygard gol @2.20
Liam Kirk gol @3.60
Fortuna

Nygard 2 trafienia, podoba mi się ten gość i wiem, że zrobi karierę w NHL. Zucarrello pięknie na niego spogląda i od razu oddaje strzał z one-timera. Miał wczoraj słupek w pierwszej tercji, ale chłopak się nie poddał i leciał dalej. Ciekawostką jest fakt, że Norwegia mierzyła się z WB na MŚ Elity w tym roku i Nygard zaliczył trafienie.

roshi 239,1K

roshi

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie, Kwalifikacje do Igrzysk Olimpijskich
Godzina: 16:30
Spotkanie: Dania - Norwegia
Typ: Wygrana Norwegii
Kurs: 3.4
Bukmacher: forBet
Analiza: Wczorajszy dzień miałem luźny więc postanowiłem obejrzeć kilka spotkań m.in. Norwegie z Wielką Brytanią , Danie z Japonią i zerkałem na mecz Słowaków z Węgrami. Norwedzy bardzo ładnie bo po 2 tercjach na tablicy było już 5:0 i widać było że odpuścili sobie 3-cią tercję. Natomiast Dania nie miała już tak łatwo, po około10 minutach od startowego gwizdka było już 1:0 ale dla Japonii długo nie trzeba było czekać na odpowiedź bo po niecałej minucie mieliśmy już bramkowy remis i na dokładkę w 18' minucie Dania wyszła na prowadzenie. W drugiej tercji wszystko się posypało Dania w przerwie między 1-szą a 2-gą tercją zapomniała jak się gra w hokej, nie ukrywajmy Japonia nie jest jakimś mocnym przeciwnikiem. Dwie 2-minutowe kary dla Japonii dały sporo okazji Danii lecz co z tego jak oddali oni wtedy zaledwie 3 strzały na bramkę w dodatku tracąc przy tym gola, koniec tercji a tablica pokazywała 2:2. W 3 tercji Dania również nic nie zaprezentowała, tym razem mieli aż 3 okazje zagrać w przewadze 5v4 no powiedzmy że 2 i pół i znów 4 strzały na bramkę które nie zaowocowały. Dopiero w dogrywce udało im się zdobyć złotego gola i po OTW zdobyli oni 2 punkty. Przechodząc do tabeli awans z grupy ma tylko jedna drużyna na ten moment jest to Norwegia z dorobkiem 6-ciu punktów tuż za nią Dania z 5-cioma punktami na miejscu trzecim Japonia (1pkt) i zamykająca grupę Wielka Brytania (0 pkt) Danie czeka mecz o wszystko aby awansować na IO z taką grą nie widzę szans aby tego dokonali dlatego stawiam na Norwegię.

Do góry Bottom