Progresja XIX
Etap 1
Stawka:4
Corinthians - Bahia under 2.5
@1.61 Marathonbet
Ew. wygrana:6.44
Ew. zysk:2.44
Zysk w % od kosztu:61%
Zysk z zakończonych progresji I-XIX : 101.21
Przebieg zakończonych w trakcie testu progresji I-XIX:
I
II
III
IV
V
VI
VII
VIII
IX
X
XI
XII
XIII
XIV
XV
XVI
XVII
XVIII
XIX
Z powyższego widać , że w ramach XIX rozegranych i zakończonych progresji - 10 z nich , czyli 52.63% zakończyło się na początkowym 1.etapie , a 5 z nich czyli 26.31% na 2.etapie.
........................
Wobec osiągnięcia założonego przy rozpoczynaniu testu celu w postaci zysku 100j. - test został wykonany.
Tak jak podałem we wstępnym opisie metody - niewielkie a raczej nieuniknione odchyłki kursów/AKO zdarzeń w górę od tych wskazanych w tabeli jako ich dolny próg , czyli minimalne dla zysku 1j. , powodują tu dość szybkie przyrastanie zysku po każdorazowym zamknięciu trafieniem kolejnego etapu progresji.
W finale , zamiast dla osiągnięcia planowanego zysku 100j. graniem teoretycznie 100 progresji z zyskiem po 1j. każda - wygranie 100 jednostek ( a dokładnie 101.21 ) poprzez granie zdarzeń wyszukiwanych nie wg ich kursów z tabelki a kierowanie się przy ich doborze i innymi czynnikami , zajęło mi tu XIX progresji , a więc 19% od wstępnie przewidzianej ich ilości , wynikającej ze schematu gry przy tam podanych kursach , gdyż stawki są tu stałe i niezmienne , jako tytułowy dla metody kwadrat aktualnego etapu progresji.
Najwyższe finansowe zaangażowanie się w trakcie całego testu , to gra za 49 j. ( przy łącznym koszcie tej progresji 4+9+16+25+36+49=139j. ) na 6. etapie progresji IV .
Wobec łącznego zysku 101.21j. uzyskanego w XIX progresjach - średni zysk na progresję to 5.32j. ( a zakres zysku to od 1.2 do 22.75 ) .
Najniższy
trafiony kurs jakim zagrałem to 1.3 ( wg tabelki 1.25 ) a najwyższy
trafiony kurs to 3.07 ( gdy minimalny wymagany wg tabelki był wtedy 2.20 ) .
Suma stawek ze wszystkich rozegranych progresji I-XIX to 332 j. a zysk to 101.21j. a zatem osiągnięty zysk od obrotu to 30.48%
.