>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kursy na nowego trenera Chelsea

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
&quot;Według bukmacherów, w sezonie 2008/09 nowym szkoleniowcem &quot;The Blues&quot; będzie były selekcjoner reprezentacji Rosji - Guus Hiddink.

&quot;William Hill&quot; już od dłuższego czasu przyjmuje zakłady, w których mowa jest o nowym trenerze Chelsea. Już od dłuższego czasu pośród grona faworytów króluje właśnie Hiddink.

Według &quot;WH&quot; Grant już niebawem pożegna się z londyńskim klubem, a jego miejsce zajmie któraś z naprawdę wielkich sław piłki nożnej. Według bukmacherów los Avrama Granta podzieli również Rafa Benitez, który także nie radzi sobie najlepiej.

&quot;William Hill&quot; - następca Avrama Granta

3/1 Guus Hiddink
4/1 Frank Rijkaard
4/1 Ten Cate
5/1 Laudrup
10/1 Deschamps
10/1 Lippi
10/1 Scolari
16/1 Hughes
16/1 Jose Mourinho
16/1 Zola
20/1 Capello
20/1 Ramos
20/1 Bilić
20/1 Advocaat
25/1 Schuster
25/1 Hitzfeld

Według bukmacherów prawdopodobieństwo, że Avram Grant pozostanie na swym stanowisku wynosi 7/4.&quot;

Jak myślicie kto moze zostac nowym trenerem, bo napewno Grant poleci ze stanowiska.

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
o slynnym bronieniu 1-0 u siebie nie wspomnie nawet. zawsze sie to konczylo zle a on to samo...a to jak miesza skladem to juz nie mowie i wcale nie jest to na korzyc druzyny

baros 12,4K

baros

Użytkownik
Guus Hiddink byłby najlepszym wyborem chociaż wg. mnie szkoda go dawać do tej drużyny...zasługuje on na lepszy klub

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Dokładnie Grant najgorzej co robi to to że tak miesza zawodników. Np. Obi Mikel potrafi siedzieć 1,5 miecha na ławie a potem na mecz z ManU w podstawie, albo Malouda po kontuzji przerwa 2 miesiaće ale pierwszy mecz i to w LM na wyjeździe z Fenerbahce i podstawa, albo wczorajsza sytuacja, Malouda bez formy i podstawa a Joe Cole ława. Nikedy wymuszały to kontuzje ale często strasznie miesza ... ŻAL co robi Grant ...

Jose to był trener ale Abramowicz nie żył z nim dobrze.

Jak lda mnie Hiddink bedzie trenerem zna Abramowicza bardzo dobrze.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Ta a kto jest lepszy od Chelsea i szuka trenera ? :p Nie ma takiego. Chelsea dla trenera to super miejsce. Ma kase na wszystkie zachcianki ;-)

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
ryba_gangsta12 ja pisalem o ryjku... ???? ja jakos nie mam szacunku tez do chelsea...wszystko zbudowane na kasie, wczesniej byli nikim..
Kasa tylko rozwinęła klub, a Chelsea to taka typowa wyspiarska ekipa która walczy i w klubie nie jest najważniejsza kasa, jak wielu sądzi. Nie chce zaczynąc tu jakieś wojny na kluby bo to nie ma sensu. Mnie w Chelsea podoba się walka na boisku i jestem dumny z twierdzy jaką jest Stamford Bridge, już tyle czasu niepodbite:-D

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
a pamietasz czasy jak kupowali &quot;najlepszych&quot; zawodnikow i zrobili taka wieże babel ze nie bylo zadnego anglika w pierwszej 11 ???? ok Chelsea jest ok ale jakos nie przepadam za nimi ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
No nie ma anglika :p Poczekaj aż na Stamfford przyjedzie United ????

A teraz poważnie to nie zbaczać z tematu bo na prawdę będzie wojna na kluby. Jest tu kilku użytkowników, którzy tylko czekają by znów się kłócić o byle gówno.

Wydaje mi się, że najlepszą opcją z tych &#39;wszystkich&#39; byłby Hiddink. Ale ja jednak bym dale pozostał przy Grancie. Czemu :?: Ponieważ potrafił zrobić z rozsypanej ekpy porządny zespół. Po tym jak zwolniony został Murinho Chelsea powoli się staczała, jakieś bunty były czy cooś (nie pamiętam), a Avram doprowadził ten zespół do normalności. Chelsea w tej chwili jest w półfinale LM i jeszcze ma teoretyczne szanse na tytuł, więc uważam że niepotrzebna jest zmiana trenera, ale to zapewne tylko moje odczucia.

pzDr ;)

ted 12,8K

ted

Forum VIP
10/1 Deschamps
10/1 Lippi
kojarze ze kiedys te nazwiska były wymieniane do zatrudnienia w Chelsea, ale mysle podobnie jak Benek ze jak Abramowicz ma troche rozumu to zostawi Granta, przejal klub w nie najlepszej sytuacji, ale ciagle walczy o LM a w lidze o mistrza wyprzedzajac Arsenal.
A teraz poważnie to nie zbaczać z tematu bo na prawdę będzie wojna na kluby. Jest tu kilku użytkowników, którzy tylko czekają by znów się kłócić o byle gówno.
Mam swojego faworyta ????

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Największy problem w tym, że wcale nie jest pewne, czy Grant poleci, a przynajmniej poleci na dobre. To dobry kumpel Abramowicza i jeśli Roman zdecyduje o zatrudnieniu nowego szkoleniowca, to wątpliwe, aby szeregi Chelsea opuścił Grant. Skupiając się jednak na kandydatach, to ja osobiście chciałbym jedną, jedyną osobę z wymienionego grona, a mianowicie
10/1 Lippi
Trener doświadczony, &#39;stabilny&#39;, nie wywołuje afer, panuje nad drużyną, nie robi dziwnych posunięć, a przy tym ma odwagę podejmować odważne decyzje. Kilkakrotnie w historii LM docierał do finału tych rozgrywek, jednak zawsze przegrywał, czy to po serii rzutów karnych, czy po wyjątkowych występach rywali.
Guus Hiddink niestety wg mnie jest stworzony do osiągania sukcesów z drużynami średniej rangi jak PSV, Korea, Rosja, czy Australia. Chelsea to światowa czołówka jeśli chodzi o zainteresowanie mediów i presję. Jak do tej pory Holender radził sobie w podobnych rangą klubach ? Fenerbahce - 1 sezon, Valencia - 2 sezony, Real M. - 1 sezon, Betis Sewilla - nie dokończył sezonu. To nie jest dobry kandydat.
Ryjkard odpada w przedbiegach, Ten Cate pokazał w Ajaxie jak sobie radzi &#39;solo&#39;. Deschamps, obecnie bezrobotny to chyba nie ta klasa trenerska. Ciekawa propozycja to Laudrup. Doskonały niegdyś piłkarz, obecnie chyba jeden z najbardziej utalentowanych trenerów. Jego kariera rozwija się bardzo stabilnie i prawidłowo. Zdobył co mógł z Brondby na krajowym podwórku, po czym przeniósł się do Getafe, o którym niejednokrotnie w tym sezonie było głośno za sprawą wyników osiąganych czy to w Primera, czy P. UEFA. Czy to już czas na taki klub jak Chelsea ? Moim zdaniem jeszcze trochę za szybko.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Deschamps, obecnie bezrobotny to chyba nie ta klasa trenerska. Ciekawa propozycja to Laudrup. Doskonały niegdyś piłkarz, obecnie chyba jeden z najbardziej utalentowanych trenerów. Jego kariera rozwija się bardzo stabilnie i prawidłowo. Zdobył co mógł z Brondby na krajowym podwórku, po czym przeniósł się do Getafe, o którym niejednokrotnie w tym sezonie było głośno za sprawą wyników osiąganych czy to w Primera, czy P. UEFA. Czy to już czas na taki klub jak Chelsea ? Moim zdaniem jeszcze trochę za szybko.
Dlaczego tak różna ocena Deschampsa i Laudrupa? Opis, który przykleiłeś Duńczykowi idealnie pasuje również do Didiera - znakomity piłkarz, później finał LM z Monaco, dobra robota w Juve..
Żaden z nich jednak nie jest na tyle dobry, by objąć CFC. Ja bym widział na tym stanowisku Beniteza..

S 0

sebastian28

Użytkownik
ciezko przewidziec posuniecie abramovica,z tym lepiej poczekac do konca sezonu jak wszystko sie wyjasni w lm i pl. Wątpie aby Grant powalczył w LM o puchar [z wlasnych przyczyn].Jeśli miałbym typowac ten zakład to sugerował bym sie kursami.Myśle że William Hill ma doskonałych analityków i wtyki ze wie ile za kazdego z trenerów płaci.Hiddink,Lippi,Laudrup którego wymieniał bym na głownego nastepce Granta.Na Mourinho liczą sie ludzie młodego pokolenia o których głośno.Mył Mourinho który osiągał niesamowite sukcesy z Porto.Laudrup,młody ,perspektywiczny ,nie osiągnie nic więcej już z Getafe.Myśle że jeśli Mourinho myśli z przyszłością powinien wybrać Laudrupa który z pewnościa by odświeżył skład Chelsea bo napewno pare znanych nazwisk zostanie zastąpionych po tym sezonie.[Drogba,Sheva]

sawas 27

sawas

Użytkownik
Młodzi trenerzy - Laudrup, Deschamps, itd. nie nadają się do prowadzenia takiego klubu bez doświadczenia. Zaczęliby doświadczenia, innowacje - Benitez albo Hiddink i będzie OK.

Do góry Bottom