>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

kurs 2,00

K 0

kalinos

Użytkownik
Nie widziałem żeby ktoś opisywał tutaj taki system więc postanowiłem go w tym temacie opisać. Piszcie tutaj swoje opinie o nim itp.
System polega na obstawianiu wydarzeń sportowych o łącznym kursie ok. 2zł.
Przykład:
Obstawiamy 10 kuponów z kursem 2,00zł(może to być kilka meczy z kursami 1,20;1,15 w jednym kuponie) za 10zł każdy(razem 100zł). Przy założeniu, że wejdzie 6/10;7/10-zarabiamy dziennie 20-40zł. Będą zdarzać się dni gdzie wejdzie nam 8/10;9/10, ale również będą dni gdzie wygramy 3/10;4/10. Średnio będzięmy zarabiać 30zł dziennie, co się równa 900zł miesięcznie
Myślę, że na trafienie kuponu mamy ok. 70%.

harv 0

harv

Użytkownik
Hehe, radziłbym Ci nie grać tego &quot;systemu&quot; za dużą kase. Zagraj sobie symulację przez 10 dni po 10 takich kuponów dziennie, a sam zobaczysz jakże zgubny to sposób na grę...
Ale to tylko moje zdanie, więc nie raź się nim za bardzo!

R 0

robinmaster

Użytkownik
Nie widziałem żeby ktoś opisywał tutaj taki system więc postanowiłem go w tym temacie opisać. Piszcie tutaj swoje opinie o nim itp.
Przykład:
Obstawiamy 10 kuponów z kursem 2,00zł(może to być kilka meczy z kursami 1,20;1,15 w jednym kuponie) za 10zł każdy(razem 100zł). Przy założeniu, że wejdzie 6/10;7/10-zarabiamy dziennie 20-40zł. Będą zdarzać się dni gdzie wejdzie nam 8/10;9/10, ale również będą dni gdzie wygramy 3/10;4/10. Średnio będzięmy zarabiać 30zł dziennie, co się równa 900zł miesięcznie
jak masz zamiar grac w ten sposob to polecam pograc to w progresji na bj :p

G 46

ghs

Użytkownik
A biorąc pod uwagę marżę bukmachera, to około 40-45%. Tak więc &quot;system&quot; można sobie o kant d... potłuc.

K 0

keiran

Użytkownik
Przykład:
Jak dla mnie nieopłacalny. Musisz wytypować co najmniej 10 spotkań dziennie, a wątpie, żeby wysoka skuteczność utrzymywała się przez dłuższy czas. Może pomyśl o 15-astce już było parę tematów poświęconych temu systemowi. Lepiej mniej, ale za to porządnie przeanalizowanych za większą stawkę.

Do góry Bottom