>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kuriozalna sytuacja z konta zniknely pieniadze

L 51

legionista880

Użytkownik
Wczoraj wyplacalem 2 tysiace zlotych karta a z konta znikaja 4 tysiace, czy ktos mial kiedykolwiek cos podobnego. Napisalem do nich i czekam na kontakt, myslalem ze takie jaja to tylko na filmach

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Z tego co wiem to maksymalnie dziennie można wybrać 250 euro, więc nie wiem jakim cudem chciałeś wybrać i Ci się udało 2 tysiące?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
To mnie zainteresowało.
Masz &quot;zwykły&quot; status czy VIP? Jeśli VIP to jaki poziom?

L 51

legionista880

Użytkownik
Masz podobny problem? Wybacz nie ze z zawisci ale sie ciesze znaczy ze to nie u mnie tylko u nich w systemie a juz mi przez mysl przeszlo ze bede musial bilingi z banku zalatwiac i hoj wie co jeszcze bo system mb to automat wiec skoro odjelo 4K znaczy ze wg nich napewno je musialem brac co jest nieprawda. Sluchaj ja napisalem pod [email protected] z tym ze napisalem juz 17h temu a zwykle czekam kolo 3-4 wiec mysle ze to grubsza sprawa. Jak masz vip to napisz z tego mejla jak nie masz to jak sie zalogujesz do konta to tam masz pomoc do konta mb

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Sam pamiętam miałem kiedyś taką sytuację,że podczas zapłaty podwójnie mi pobrali kasę,ale po kilku dniach połowa wróciła na konto.Ale oczywiście nie były to 4 tys.

L 27

ljuboja

Użytkownik
Dokładnie mam to samo otrzymałem przed chwilą przelew na 1500zł i mam tak Saldo 1500zł
Dostepne srodki 0zł .

L 27

ljuboja

Użytkownik
Masz podobny problem? Wybacz nie ze z zawisci ale sie ciesze znaczy ze to nie u mnie tylko u nich w systemie a juz mi przez mysl przeszlo ze bede musial bilingi z banku zalatwiac i hoj wie co jeszcze bo system mb to automat wiec skoro odjelo 4K znaczy ze wg nich napewno je musialem brac co jest nieprawda. Sluchaj ja napisalem pod [email protected] z tym ze napisalem juz 17h temu a zwykle czekam kolo 3-4 wiec mysle ze to grubsza sprawa. Jak masz vip to napisz z tego mejla jak nie masz to jak sie zalogujesz do konta to tam masz pomoc do konta mb
...

L 27

ljuboja

Użytkownik
Oni pracują wogole w soboty bo mnie zaraz szlak z nimi trafi co to ma być ?
Blokują pieniądze w Saldo mam 1500zł w Dostępne Saldo 0zł i tak jakbym nic nie miał na koncie w historii przelewów mam przelew na 1500zł.Zaczynają mnie mnie wnerwiać

C 8

crackp

Użytkownik
ljuboja mam dokładnie ten sam problem.
Dostałem przelew i chciałem wpłacić pieniądze do buka, ale niestety nie da rady, bo saldo mam na plusie, ale dostępne saldo to 0 zł i podczas próby wpłaty przez skrill nie chce mi pobrać kasy z konta skrill tylko chce, żebym doładował kase pzrez konto bankowe.
patologia

L 27

ljuboja

Użytkownik
Czy odpowie mi ktoś na pytanie czy oni takie sprawy związane z awarią wykonują w weekendy.Chciałem wpłacić sobie do bukmachera i nie mogę. Dobrze że wczoraj pierwsze sprawdziłem saldo na Koncie a potem poszedłem do super marketu bo przy kasie bym sie tylko wyfrajerzył.Jak takie coś ma się z tym kontem walić to ja dziękuje za takie coś.

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Ta awaria jakaś wybiórcza jest w takim razie bo ja dziś przelałem kasę od buka i płaciłem kartą oraz przelewałem znowu do buka i działa bez zastrzeżeń.

L 27

ljuboja

Użytkownik
Czy nie uważacie że takie rzeczy z takim kontem są niepoważne?
Jest masa ludzi co korzysta z tego konta na codzienn typu płacąc w restauracjach w sklepach.Ja np nie raz także płacę w sklepach kartą.
A co wtedy gdy np pójdę sobie do restauracji zjem obiad i będę chciał zapłacić kartą MB nie mając gotówki przy sobie a tak taka sytuacja jak teraz co wtedy?
Przecież tak być nie może.A przecież działają na licencji MC.
Gdy jutro zwrócą pieniądze czy nie uważacie iż z ich strony należy się jakaś rekompensata czy jednak nie kombinować.

C 8

crackp

Użytkownik
Ok, dostałem odpowiedź od moneybookers.

Szanowny Panie xxx,
Dziękujemy za skontaktowanie się z Obsługą Klienta Skrill (Moneybookers) i za informacje.
Po sprawdzeniu sytuacji pragniemy poinformować, że wypłata w bankomacie z dnia 08/05 w wysokości xxx PLN została podwójnie zaksięgowana w naszym systemie i te środki zostały zablokowane co sprawiło ujemny dostępny bilans na Pana koncie (-xxx PLN).
Sprawa ta została skierowana do pracownika wyższego szczebla. W przeciągu 2 dni roboczych pieniądze te powinny zostać zwrócone na Pana konto.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności. W razie dodatkowych pytań lub jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt.
Pozdrawiam,
Lilia
Dział Obsługi Klienta Skrill (Moneybookers)

Takze pozostaje ci tylko czekac .

vader 2,8K

vader

Forum VIP
mam limit 500 euro wystarczylo poprosic
Ma ktoś może większy limit? Ja poprosiłem o 1000€ i mi powiedzieli, że 500€ to max. Co ciekawe ten limit w PLN w ciągu dnia jest &quot;płynny&quot;, zależny od kursu EUR/PLN. Dodatkowo limit jest &quot;odnawialny&quot; nie co dzień kalendarzowy ale dopiero po ok. 24h od ostatniej wypłaty.

Otrzymane punkty reputacji: +2
uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Czy to u nich normalne że kasa sama znika z konta ? loguję się dzisiaj a tam z konta znikły pieniądze w kwocie 500zł, pare dni temu wypłacałem taką kwotę w bankomacie i wygląda to tak jak by dwa razy pobrali mi z konta po 500zł
Miał ktoś taki przypadek ? trochę dziwna sprawa.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Niestety ale zdarza się,że podwójnie pobiorą jakąś kwotę i dopiero po kilku dniach ją z powrotem zaksięgowują.

Do góry Bottom