>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kupony z kilkoma zdarzeniami by Mobilny

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Witam, typuje na pieniądze już od ok 8 miesięcy. Głównie gram live, ale ostatnio postanowiłem grać kuponami po kilka zdarzeń. Chciałbym dzielić się moimi typami, zobaczymy co z tego będzie. Obecnie gram na Unibecie i stąd pobieram moje typy. Na dziś kupon z 5 zdarzeniami, już go prezentuje ????
Manchester City - Fulham 3-0
1.28 Typ: 1
Cóż mogę powiedzieć, City u siebie jeszcze nie przegrało, uważam że Fulham im nie zagrozi.
Paris SG - Evian Thonon Gaillard 3-1
1.35 Typ: 1
Paris to bardzo mocny zespół, w dodatku zrobili kilka ciekawych transferów tą zimą. Uważam że Evian będzie miało bardzo trudny mecz i nie podoła liderom Ligue1.
ADO Den Haag - AZ odwołany.
1.20 Typ: Over 1.5
Przewiduję dwa scenariusze meczu. AZ jest ostatnio w trochę słabej formie, a Den Haag jest zespołem który potrafi to wykorzystać, więc szybko wpakują gościom dwie bramki. Drugi scenariusz to przebudzenie się AZ i gładka wygrana, ważne żeby over siadł.
Getafe - Real Madrid 0-1

1.35 Typ: 2
Ostatnio czytałem o kłótniach w Realu, ale mam nadzieję że to nie wpłynie negatywnie na ich grę. Mają olbrzymią szansę na zdobycie mistrzostwa i myślę że Getafe im w tym nie przeszkodzi.
Barcelona - Real Sociedad 2-1
1.07 Typ: 1
Coś na podbicie kuponu. Czasami bywa że takie typy nie wchodzą, ale nie uważam żeby Barca u siebie nie była w stanie się rozprawić z Realem, w końcu muszą strzelić.
Stawka:100 zl Kurs:2.48 ( kurs po odwołaniu meczu Den Haag-AZ zmniejszył się z 3,00 na 2,48) Do wygrania: 248 zł
Tak więc pierwszy dzień jestem na plusie ????
DZIEŃ 1 = +148 zł

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
DZIEŃ 2
Na dziś kupon z dwoma zdarzeniami, ciężko było coś znaleźć ciekawego.
AC Milan - Napoli Kurs: 1.75 Typ: 1 0-0
Cóż mogę powiedzieć o tym typie, Milan u siebie podejmuje zespół który w ostatnich meczach tracił sporo punktów. Ciężko będzie piłkarzom z Napoli ugrać coś na San Siro, gdzie ich rywalem będzie na prawdę świetny zespół.
Chelsea - Manchester Utd Kurs: 1.45 Typ: 1X 3-3
Stan konta po dwóch kuponach +45 zł
Po prostu nie uważam żeby Chelsea miała przegrać ten mecz, owszem ostatnio są w słabej formie, ale mecz meczowi nie równy. Minimum punkt zostanie na SB.

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
DZIEŃ 3
No cóż, wczoraj Milan mnie zawiódł remisując u siebie z Napoli, bardziej obawiałem się o Chelsea, ale jak widać zawiódł kto inny, ale nie zamierzam się poddawać bo stan konta nadal dodatni. Mam na dziś kolejny kupon.
Liverpool - Tottenham 0-0
Kurs: 1.75 Typ: X2
Nie będę się zbytnio rozpisywał, Liv bez porażki u siebie, ale aż z 7 remisami. Przewiduje w tym meczu remis, lub wygraną Tottehamu.
Ankaragücü - Manisaspor 0-1
PKurs: 2.05 Typ: 1X

Mecz drużyny której łączna wartość zawodników wynosi mniej niż wartość piłkarzy ŁKS, drużyna z problemami finansowymi, drużyna zajmująca ostatnie miejsce w tabeli raptem z 11 punktami, aczkolwiek drużyna grająca u siebie, z marnym Maniasporem w dodatku warunki ciężkie w Turcji, przewiduje remis a kurs 1x 2,05 to aż okazja!
Stawka: 10 Kurs: 3.59 Do wygrania: 35.87
+ 35 zł

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
DZIEŃ 4
Narazie moja skuteczność jest taka sobie, trafiłem 1 na 3 kupony, ale dzięki temu że jedyny trafiony kupon przyniósł mi sporą wygraną, jestem nadal na skromnym plusie.
na dziś jeden mecz.
Athletic Bilbao - Mirandés

Stawka: 75 Kurs: 1.30 Do wygrania: 97.50

Do góry Bottom