KUPON 15 | BUKMACHER Betsafe
ZAKSA - Jastrzebski | Typ:
Jastrzębski +2.5 | Kurs: 1.30 |

Alkmaar - Graafschap| Typ:
1 | 1.12 |

Liverpool - QPR | Typ:
1 | Kurs: 1.30 |

Manchester Utd - Wolverhampton| Typ:
1 | 1.22 |

Legia - Cracovia| Typ:
1 | Kurs: 1.25 |
AKO: 2.89 | STAWKA: 270.00 PLN | POTENCJALNA WYGRANA: 780.30 PLN
początkowo miał iść dubel Legia-1 i United-1. Ostatecznie zdecydowałem się na mniej ryzykowną opcję i złożenie takiego czegość.
W meczu ZAKSY widze długi bój, Jastrzębie na pewno jest w stanie ugrać seta, a nawet to wygrać. 3:0 dla gospodarzy to był by za duży wymiar kary.
Alkmaar po remisach wyjazdowych z Malmo 0:0, Exelsiorem 0:0 i porażce z Herenveen wraca na własny stadion gdzie ich bilans wynosi 7-0-0 a bramki 19-2. Trzeba założyć, iż PSV i Twente zapunktuja dziś za trzy więc Alkmaar musi utrzymywać przewagę tym bardziej w takich meczach jak ten z Graafschap.
Liverpool po 4 remisach na Anfield dziś powinno dać powody do zadowolenia dla swoich kibiców. QPR potrafi zaskoczyć ale dziś to gospodarze będą górą.
Diabły odpały z
LM w fazie grupowej pierwszy raz od niewiem ilu lat. Głównym celem robi się automatycznie liga. City grają wyjazd z Chelsea więc jest szansa na ich strate punktowa. Myśle że Ferguson będzie chciał udowodnić że był to wypadek przy pracy.
I na koniec Legia! Miałem grąc handicap, ale zagram spokojniej. Pomijając fakt że kibicuje Legii to według mnie jest to obecnie najlepsza
polska drużyna, przewyższają Lecha czy Wisłę znacznie. Cracovia tak jak co roku.. Jeśli Legia zagra tak jak nas do tego przyzwyczaiła to nie widzę innego wyjścia. Takie mecze trzeba wygrywać jeśli chce się dogonić Śląsk