>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Kupony by HYPER

H 0

hypertyper

Użytkownik
Witam wszystkich.
Tworzę ten temat przede wszystkim dlatego żeby móc pod bacznym okiem forumowych ekspertów kontrolować swoje typy ale również by móc w jakimś stopniu pomóc innym forumowiczom.
Jeżeli ktoś chce jednym kuponem zarobić fortunę to nie znajdzie tutaj nic dla siebie ????
Pozdrawiam i mam nadzieję, że moje typy komuś się przydadzą.
Kupon na 11.03 - Dzień #1
WTA Indian Wells, 4 runda
Cornet A. - Radwańska A.
Typ: 2, kurs: 1,20 ✅
Dla lubiących ryzyko: under 20,5 gemów, kurs: 1,70 ⛔ o 1 gem za dużo :p
Nie widzę tutaj szans na niespodziankę. Dużo osób bierze pod uwagę sensację jaką sprawiła Cornet pokonując w Dubaju Serenkę 2:0. Jeśli ktoś widział ten mecz i/lub przeanalizował statystyki pomeczowe to może jasno stwierdzić, że nie była to sensacyjnie dobra gra Cornet, a sensacyjnie zła gra Sereny. Amerykanka pomagała jak tylko mogła, drugi serwis bardzo słaby, prosto pod return kończący (27 punktów wygranych z returnów przy 18 Williams!). Francuska w tym turnieju prezentuje się przeciętnie, do tej pory wygrywa ale bez przekonania. Stracony set z 89. w rankingu Solar-Espinosą i morderczy mecz z Suarez Navarro, która w końcówce decydującego seta narzekała na ból kolana. Radwańska zaś można powiedzieć, że po dwóch meczach na rozgrzewkę (pierwszy 6:4, 6:3, drugi 6:0. 6:0 - oba bez żadnych wątpliwości kto jest faworytem). Oba te mecze pokazały, że Aga gra póki co rewelacyjny tenis. Jak ktoś oglądał mecz Radwańskiej z Beck to mógł zobaczyć jak Aga ganiała Niemkę po korcie, która tylko od czasu do czasu potrafiła zagrać ładną, kończącą piłkę po linii. H2H również za Agnieszką, 3:0.
Podsumowując, jeśli tylko Agnieszka narzuci swoje dłuższe wymiany i będzie gonić bardzo zmęczoną przeciwniczkę od lewej do prawej to szykuje się pewne zwycięstwo i R5 dla Polki. Jeżeli zaprezentuje formę z ostatnich dwóch spotkać, a Cornet będzie gubić tak samo gemy jak w R2, R3 to under 20,5 gemów również do pogrania.

Halep S. - Bouchard E. ⛔ niestety, mimo przewagi bp w decydującym świecie
Typ: 2, kurs: 2,52
Nie rozumiem takiego faworyzowania Rumunki. Oglądałem mecz z R3 pomiędzy Halep, a na ogół gorzej prezentującą się Safarovą. Przed meczek liczyłem (pewnie nie tylko ja) na szybkie 2:0 w stronę Halep. A tu co? Męczarnia i wcale nie łatwo wywalczone 2:1. Dużo niewymuszonych błędów i chaotycznego odbijania piłek. (do tego Safarova jako pierwsza wygrała BP w decydującym secie).
Bouchard - wschodząca gwiazda. Półfinał Szlema w Australii b.r. jest na to sporym dowodem. W Indian Wells na razie bez większych problemów, 2:0 z Peng i 2:0 z Errani, w sumie strata tylko 10 gemów. (w tym 3 przy własnym serwisie). Minusem do tego typu jest tylko brak H2H, nie do końca wiadomo kto narzuci grę od początku spotkania. Tak czy inaczej do pogrania.

DellAcqua C. - Davis L. ⛔✅ walkower, rozliczone po kursie 1
Typ: 2, kurs: 1,77
Jankovic J. - Wozniacki C. ✅
Typ: 1, kurs: 1,70

&gt;&gt; Podsumowanie kuponu &lt;&lt;
Kurs AKO 1@4: 12,89 ⛔

H 0

hypertyper

Użytkownik
Podsumowanie dnia #1
Cornet A. - Radwańska A. - typ 2 ✅
Halep S. - Bouchard E. - typ 2 ⛔
DellAcqua C. - Davis L. - typ 2 ✅ ⛔ w/o, rozliczane po 1.00
Jankovic J. - Wozniacki C. - typ 1 ✅

Szalony dzień na kortach WTA. Niestety mecz Halep z Bouchard jako jedyny na minus. Najbardziej boli to, że analiza jak najbardziej na plus. Bouchard po przegranym secie kompletnie zdominowała grę wygrywając drugą partię 6:1 i posiadając przewagę przełamania w partii trzeciej. No nic, tym razem wygrało doświadczenie ????
Odnośnie meczu Cornet-Radwańska, typ oczywiście na + ale nie spodziewałem się takiego przebiegu pierwszego seta. Francuska wygrała 3 gemy z rzędu po 40:0 i miała dwie piłki setowe! Ale skończyło się tak jak każdy widział, Aga pokazała w tym meczu przede wszystkim charakter, styl gry i technika na bardzo słabym poziomie. Taka gra na Ivanovic nie starczy, jestem ciekaw jakie wyjdą kursy ????
Do tego dodatkowe typy to gładka wygrana Ivanovic i w/o w meczu DellAcqua - Davis.
Jutro koło 16 otwieramy kolejny kupon ????

H 0

hypertyper

Użytkownik
Kupon na 12.03 - Dzień #2
Halep S. - DellAcqua C.
Typ: 2, kurs: 4,77
O Halep pisałem już wczoraj z okazji meczu z Bouchard. Moja argumentacja z wczorajszego dnia jak najbardziej słuszna, Halep wygrała tylko i wyłącznie dzięki słabej postawie przeciwniczki w końcówce 3. seta. Ponadto, co ważne, DellAcqua wczorajszy mecz wygrała w/o przez co jest bardzo wypoczęta czego nie można powiedzieć o Rumunce, która swój mecz wygrała wyłącznie mentalnością, a nie umiejętnościami.
Kurs moim zdaniem z serii tych grubo przesadzonych, do pogrania w ako za mniejszą kwotę.
Nie lubię stawiać przeciwko Polce ale w tej fazie turnieju skończy się już wygrywanie przez błędy przeciwniczek. Agnieszka już wczoraj (mimo, że była murowanym faworytem!) miała problemy z dużo słabszą przeciwniczką, broniąc w 1. secie aż 2 piłki setowe. Potem nam się dopiero Francuska rozsypała i Aga wzięła co jej.
Serbka to klasa sama w sobie. Wczoraj bez największego wysiłku pokonała Woźniacką, pokazała w tym meczu swoją najlepszą grę. Jeśli zagra tak samo z Agą to niestety może być bardzo ciężko.
Radzę nie patrzeć na H2H (4-1 dla Agi). Ostatni mecz tych Pań to wrzesień&#39;12 w Tokio gdzie Jankovic prezentowała jeszcze dużo słabszą formę niż ma to miejsce dziś.
Typ: 1, kurs: 1,42
WTA Indian Wells, debel
Kuznetsova S. / Stosur S.- Date Krumm K. / Zahlavova-Strycova B.
Typ: 1, kurs: 1,46

&gt;&gt; Podsumowanie kuponu &lt;&lt;
Kurs AKO 1@4: 20,57
Stawka: 5zł
EWK: 90,51zł

Do góry Bottom