>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kupony by bzimu

bzimu 62

bzimu

Użytkownik
Witam wracam do typowania na forum posiadałem już wcześniej temat w innym dziale.W tym dziale będę podawał typy zawarte w kupony do każdego kuponu będę starał się napisać parę słów jeżeli czas na to pozwoli.Kupony będę rozliczał regularnie a dodatkowe statystyki będę podawał co 20 kuponów.Mam nadzieję że będziecie korzystać z moich typów. Pozdrawiam!

bzimu 62

bzimu

Użytkownik
#1 Figueirense - Fluminense Typ 2 @ 2,40 ⛔ 2:2
Stawka:50
Możliwa wygrana:120
Zysk:70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Witam już po wakacjach więc czas wrócić do zarabiania a nie tylko wydawania kasy.Na początek proponuję spotkanie w ramach rozgrywek pierwszej ligi brazylijskiej pomiędzy ostatnią w tabeli drużyną Figueirense a vice liderem tabeli zespołem Fluminense. Zdecydowanymi faworytami tego spotkania są przyjezdni , którzy do lidera tracą 1 punkt więc jest ogromna szansa na przegonienie lidera przynajmniej przez chwile (lider jeden mecz zaległy) i drużyna gości na pewno będzie chciała to wykorzystać a z kim jak nie z ostatnią drużyna w tabeli zdobywać punkty. Ostatnie spotkania na korzyść gości na 5 spotkań wygrali 4, raz remisowali bilans bramkowy 11:2 widać że przeciwnik im &quot;leży&quot;i mają sposób na grę gospodarzy. Według mnie mecz pewny a kurs bardzo dobry i już dzisiaj leci w dół. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sassuolo - Crotone Typ 1 @ 1,80 ✅ 2:1
Nurnberg - Dortmund Typ 2 @ 1,60 ⛔ 1:1
Możliwa Wygrana:144
Zysk:94

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3 drużyna poprzedniego sezonu podejmuje na własnym stadionie 11 drużynę poprzedniego sezonu.Drużyna gospodarzy główny faworyt do awansu do Serie A w pierwszym spotkaniu pokonali na wyjeździe drużynę Cesena, która spadała z Serie A co udowadnia że drużyna gospodarzy nie zamierza tego sezonu &quot;przegrać&quot; liczy się dla nich tylko awans do Serie A więc muszą wygrywać spotkania z ligowymi średniakami do których należy ich dzisiejszy zespół jak dla mnie pewna 1 a kurs naprawdę dobry nic tylko grać
Do drugiego spotkania chyba nie trzeba dużo pisać mistrz kraju jest zdecydowanym faworytem tego spotkania. drużyna gospodarzy bez 2 znaczących zawodników Dieter Hecking nie będzie mógł w tym meczu skorzystać z dwójki skrzydłowych – Markusa Mendlera i Adama Hlouseka, którzy odbywają rehabilitację. Dortmund w oknie transferowym wzmocniła się dla tego myślę że nie będzie miał problemów z wygraniem tego spotkania jedynym osłabieniem może okazać się brak Łukasza Piszczka
Widzew Łódź - GKS Bełchatów Typ 1 @ 2,2 ✅ 1:0
Bayern Hof - Illertissen Typ 2 @ 2 ✅ 0:1
Możliwa Wygrana:220
Zysk:170

Widzew jak na razie wilka niespodzianka początku sezonu pokonali mistrza i vice mistrza kraju w pierwszych 2 kolejkach a dziś kolejne spotkanie z ligowym średniakiem GKS który sezon rozpoczął od 2 przegranych spotkań co prawda z silnymi przeciwnikami bo z Wisła i Legią ale czy otrząsną się po tych meczach raczej nie zwłaszcza że czeka ich mecz wyjazdowy ze świetnie jak na razie spisującą się ekipą Widzewa ostatnie spotkanie który odbyło się w Marcu tego roku w Łodzi zakończyło się wygraną Łodzian 1-0 i dziś przewiduje taki sam wynik
Drugie spotkanie to spotkanie lidera tabeli z przedostatnią drużyną w lidze.Gości idą jak burza chociaż ostatnio przytrafiła im się wpadka na wyjeździe więc pewnie dzisiaj będą chcieli się zrewanżować swoim kibicom i wygrać to spotkanie jak dla mnie pewniak
Borac Banja Luka - Radnik Bijeljina Typ 1 @ 1,45 ✅ 1:0
RNK Split - Zaprešić Typ 1 @ 1,50 ✅ 1:0
Schalke - Augsburg Typ 1 @ 1,35 ✅ 3:1
Możliwa Wygrana:146
Zysk:96

Borac 3 zespół w poprzednim sezonie podejmuje beniaminka murowanym faworytem tego spotkania jest drużyna gospodarzy co prawda sezon nie zaczął się obiecująco ale grali z naprawdę bardzo dobrymi drużynami ( w tym mistrz kraju) myślę że pora się przełamać a rywal do tego wyśmienity dla mnie pewniak i kurs nawet bardzo dobry jak na takiego pewniaka.
stawiając na RNK opierałem się głównie na ostatnich meczach pomiędzy tymi drużynami 3 ostatnie spotkania to wygrane RNK więc myślę że dołożą 4 atutem na pewno będzie własne boisko w dodatku drużyna gości słabo spisuje się na wyjazdach na razie 2 remisy i 1 porażka może nie jest to najgorszy bilans ale jak dla mnie wystarczą te 3 argumenty żeby postawić na RNK
Murowany faworyt Schalke Augsburg na 90% polegnie w dzisiejszym pojedynku nie będę się rozpisywał Schalke wzmocniło się paroma zawodnikami odszedł tylko Raul więc siła ognia nadal jest ogromna młody Huntelar i spółka spokojnie powinna poradzić sobie ze słabą obroną Augsburga

bzimu 62

bzimu

Użytkownik
Bahia - Sao Paulo Typ 2 @ 2,40
Możliwa Wygrana: 120

Witam wczoraj trochę się zawiodłem na Fluminense wygrywając już 2-0 zdołali stracić 2 bramki ale to już przeszłość dziś dojdzie do pojedynku pomiędzy 16 zespołem gospodarzy a 5 drużyną przyjezdnych. Zdecydowałem się postawić ten typ ponieważ oba zespoły w przeciągu ostatniego miesiąca grały ze sobą 2 razy i to drużyna Sao Paulo była 2 razy lepsza pokonując na wyjeździe 2-0 drużynę dzisiejszych gospodarzy i takim samym wynikiem zakończył się mecz w Sao Paulo. Jak dla mnie drużyna gospodarzy nie powinna mieć trudności z pokonaniem gospodarzy ale wszystko jest możliwe (Fluminense).Kurs jednak bardzo zachęcający do zagrania typu i ja na pewno zaryzykuje.Drużyna gości ma w kadrze bardzo dobrych zawodników myślę że poradzą sobie z obroną przeciwników i wygrają kolejne spotkanie z zespołem Bahia spodziewam się wyniku 0-2

Sport Recife - Santos Typ 2 @ 2,40
Stawka: 50
Możliwa Wygrana:120

Typ trochę ryzykowny lecz po takim kursie tylko brać Santos to jedna z najlepszych drużyn w Ameryce Płd jest to półfinalista ostatniej edycji Cl oraz zwycięzca tych rozgrywek w 2011 roku.Ich obecna pozycja w tabeli to 11 miejsce jest to zdecydowanie za niskie miejsca jak na tą drużynę, która przed sezonem była traktowana jako główny kandydat do zdobycia mistrzostwa. Ich obecną pozycje można tylko tłumaczyć tym iż z początku sezonu priorytetem były dla nich rozgrywki wCL.Sport jest ligowym średniakiem aktualnie znajduje się na 18 miejscu (strefa spadkowa).Jak dla mnie Santos spokojnie stać na wygranie tego spotkania jedynym osłabieniem Santosu może być brak ich największej gwiazdy Neymara który nabawił się jakiegoś zatrucia.
Odense - FC Copenhagen Typ 2 @ 2,10
Możliwa Wygrana:105
Zysk:55

Drużyna gospodarzy zajmuje aktualnie 3 miejsce w lidze ich dzisiejsi rywale 2. Jest to początek sezonu w tamtym Odense można było zaliczyć do ligowych średniaków i myślę że w tym będzie tak samo. Odense w poprzedniej kolejce dostało lanie od obecnego lidera na własnym stadionie polegli aż 0-4 uważam że dzisiaj aż taki wynik nie padnie ale można się spodziewać wygranej wielokrotnego mistrza dani i jak by nie patrzeć to najlepszej drużyny w tym kraju w ostatnich latach zdominowali te rozgrywki. Typ może dla bardziej odważnych ale kurs dobry więc można za drobne pograć.
Gradacac - Zrinjski Typ 2 @ 3,80 ⛔ 2:0
Możliwa Wygrana:190
Zysk: 140

Kurs to prawdziwa okazja jak buk chce sam siebie ograć to trzeba z tego korzystać.Drużyna gospodarzy to dostarczyciel punktów 4 spotkania 4 porażki 0 punktów na koncie i zaszczytne ostatnie miejsce w lidze. Kiedyś będą musieli się przełamać ale czy dzisiaj dadzą radę wątpię! drużyna gości poza wpadką w pierwszej kolejce idzie jak burza 3 wygrane z rzędu widać że w tym sezonie mierzą wysoko może miejsce w pierwszej trójce bo na mistrza jest tylko jeden kandydat i gracze śledzący tą ligę wiedzą o kogo chodzi jak dla mnie taki kurs to spora niespodzianka a buk widać sam chce się ograć nic tylko grać
Inter - Roma Typ 1 @ 2,10
Możliwa Wygrana:105
Zysk: 55

Czekałem na ten mecz z niecierpliwością pierwszy poważny mecz Interu w sezonie zweryfikuje ich przygotowanie do sezonu. Inter dokonał paru roszad w składzie przede wszystkim odmłodził go trochę
co dobrze wpłynęło na ich grę. Głównym atutem na pewno będzie na pewno własne boisko.Inter wystąpi w najsilniejszym składem.Roma zrobiła wyprzedaż w tym oknie transferowym odeszło wielu dobrych graczy między innymi Bojan, Boriello, Pizarro, Heinze, Brighi, Okaka, Curci, Borini, Gago, Kjaer, Simplicio, Cicinho, Juan, Cassetti. Myślę że Inter w tym sezonie mierzy wysoko i nie będzie miał problemów z wygraniem tego spotkania. Jako fan Interu myślę że w tym sezonie Mistrzostwo jest nasze.Prawdopodobne składy:
Inter Mediolan (4-3-2-1): Castellazzi; Zanetti, Silvestre, Ranocchia, Nagatomo; Guarin, Gargano, Cambiasso; Palacio, Sneijder, Milito
AS Roma (4-3-3): Stekelenburg; Piris, Burdisso, Castan, Balzaretti; De Rossi, Pjanic, Marquinho; Lamela, Destro, Totti
Boca Juniors - Atl. Rafaela Typ 1 @ 1,55
Nordsjaelland - Brondby Typ 1 @ 1,55 ⛔ 0-0
Fredericia - Hjorring Typ 1 @ 1,65 ✅ 2:1
Możliwa Wygrana:198
Zysk:148

Boca chyba nie trzeba przedstawiać jedna z najlepszych drużyn Ameryki Płd finalista tegoroczne CL faworyt we wszystkich rozgrywkach jakich występuje na prawdę bardzo dobra i solidna drużyna . Aktualnie zajmuje 5 miejsce w tabeli z dorobkiem 9 punktów 3 W i 1P na początku sezonu drużyna gości 16 miejsce w lidze z bilansem 3R i 1P według mnie faworytem jest drużyna gospodarzy a kurs przyzwoity jak na takiego pewniaka polecam wszystkim do kuponów ako.
Ubiegłoroczny mistrz kraju podejmuje aktualnie znajdującą się an 10 miejscu ekipę Brondby drużyna gospodarzy aktualnie 3 miejsce w lidze są w dobrej formie dodatkowo grają na własnym stadionie więc trzeba wykorzystać taką okazje bo Brondby nie jest w najlepszej formie.
W tym spotkaniu postanowiłem postawić na gospodarzy tylko z tego względu że grają na własnym stadionie a drużyna gości zupełnie nie radzi sobie na wyjazdach na 3 rozegrane spotkania 3 przegrane więc myślę że gospodarze poradzą sobie gdyż morale w drużynie gości są niskie są jedną z najgorszych drużyn w lidze

bzimu 62

bzimu

Użytkownik
FC Wacker Innsbruck - Wolfsberger AC Typ 2@2,95
✅ 0-1

Forma dzisiejszych gości rośnie mimo słabego początku sezonu ostatnio grają nad podziw dobrze wygrana 1-0 z Rapidem remis z Admirą oraz wysoka wygrana 6-0 z Neustadt. jak widać forma dopisuje a dziś przyjdzie się im zmierzyć z ostatnią drużyna ligi która jest totalnie bez formy ich morale są bardzo niskie. Na osiem rozegranych spotkań 7 przegranych oraz 1 wygrana ostatnie 4 spotkania to same porażki w tym 12 straconych bramek oraz tylko 2 strzelone.Forma drużyn wskazuje że goście są faworytami tego spotkania a kurs na gości wart ryzyka.
Spezia Calcio - US Sassuolo Calcio Typ 2@2,75 ✅ 0-2

Sassuolo w tamtym sezonie nie udało się awansować do Serie A co stawia ich w tym sezonie głównym faworytem do awansu w lidze co potwierdzają już z samego początku sezonu 4 rozegrane spotkania 4 wygrane o dziwo lepiej sobie radzą w meczach wyjazdowych wygrywając 2 razy po 3-0 natomiast na własnym stadionie 2 razy po 2-1. Drużyna Spezii też rozpoczęła w miarę dobrze sezon choć ostatnio zanotowali przegraną według mnie są oni ligowymi średniakami dla tego postanowiłem postawić na Sassuolo a kurs wart ryzyka
San Lorenzo - Velez Sarsfield Typ 2@2,30 ✅ 1-2

Druzyna gości to jedna z najlepszych drużyn ligi argentyńskiej zawsze są brani pod uwagę w walce o mistrzostwo nie inaczej jest teraz aktualnie zajmują 4 miejsce a przyjdzie im się zmierzyć z drużyną zajmującą 14 miejsce a zarazem ligowym średniakiem. Valez ostatnie spotkanie z San Lorenzo wygrało na wyjeździe 0-2 i myślę że dzisiaj powtórzą ten wynik.
Crawley Town - Tranmere Rovers Typ 2@3,20 ✅ 2:5

Goście lider tabeli podejmuje 4 drużynę ligi. Typ dość ryzykowny ale polecam zagrać za drobne lub jakimś systemem. Gospodarze nie grali z wymagającymi drużynami i wygrywali przeważnie wynikiem 1-0 dla tego uważam że nie dadzą dziś pokonać lub nawet zremisować z liderem tabeli.
Santiago Wanderers - Universidad de Chile Typ 2@2,90 HC 1:0 ⛔ 2-2

Najlepsza drużyna ligi i jedna z najlepszych w całej Ameryce finalista CL będzie grać na stadionie 17 drużyny ligi. Inny wynik niż wygrana gości jest w tym spotkaniu nie możliwy.U.D.Chile na 5 ostatnich spotkań z S Wandereres wygrało 3 i 2 razy zremisowało jak dla mnie kurs wart gry i ryzyka na U.D Chile jeszcze nigdy się nie zawiodłem i mam nadzieje że dzisiaj też tak będzie.
Degerfors IF - IF Brommapojkarna Typ 2@2,40 ✅ 0-2

Ostatnie spotkanie jakie chce dziś zaproponować 13 zespół ligi podejmuje wicelidera. Po miejscach zajmowanych w lidze widać że faworytami są goście.W pierwszym spotkaniu wygrała drużyna dzisiejszych gości 1-0 dziś spodziewam się takiego samego wyniku.
Dzisiaj trochę ryzykowne typy co pewnie widać po kursach ale można ryzykować.

bzimu 62

bzimu

Użytkownik
Stomil Olsztyn - Flota Swinoujscie Typ 2@ 2 ⛔ 1:1

Bardzo ciekawe spotkanie szczególnie jeśli chodzi o ekipę gości jak na razie nie pokonana w lidze ciekawe jak będzie dziś widać że są w gazie ale zawsze kiedyś musi przyjść czas na porażkę ale czy dzisiaj? Ich rywal raczej nie należy do najlepszych zaliczył bym go raczej do tych z gorszej półki dla tego ogromna szansa na zdobycie kolejnych 3 punktów przed ekipą Floty i umocnienia się na pozycji lidera.Myślę że wykorzystają to że ich rywal nie jest największych lotów i pewnie wygrają to spotkanie.
TSV 1860 München - Eintracht Braunschweig Typ 2@3,10 ⛔ 1:1

TSV Ligowy średniak podejmuje niespodziewanego lidera tabeli. Goście są w wyśmienitej formie wygrywają wszystko jak leci jak tak dalej pójdzie to możliwy będzie awans do Bundesligi chociaż nie wydaję się to dla mnie bardzo realne(mam innych faworytów do awansu) ale skoro Eintracht jest w takiej formie to trzeba z tego korzystać jeszcze przy takich kursach to nic tylko brać i grać
Calcio Catania - SSC Napoli Typ 2@2,15 ⛔ 0-0

Napoli gra świetnie w tym sezonie tamten również mogą zaliczyć do udanych muszę przyznać że są jednymi z głównych faworytów do zdobycia wicemistrza kraju bo raczej w tym momencie nikt nie zagrozi Juve w zdobyciu mistrzostwa. Napoli ostatnio w gazie w LE wysoka i pewna wygrana w lidze również spisują się świetnie widać że drużyna ma aspiracje na grę w LM ale żeby tego dokonać muszą wygrywać mecze z ligowymi średniakami do których należy drużyna gospodarzy jak dla mnie pewna 2
Carpi FC - US Cremonese Typ 1@2,35 ⛔ 1-1
Stawka: 50

Swój typ opieram głównie na grze drużyny gospodarzy z tamtego sezonu przyglądałem się tej drużynie spory kawałek czasu grali naprawdę dobrze byli cały czas w czubie tabeli więc uważam że można im dać szanse w dzisiejszym spotkaniu zwłaszcza jeżeli grają przed własną publicznością
SV Ried - SK Rapid Wien Typ 2@2,20 ✅ 0-2

Rapid jedna z najlepszych drużyn w lidze zawsze liczy się w walce o mistrzostwo i nie inaczej jest tym razem jak na razie 3 miejsce w lidze ze stratą 4 punktów do lidera ale z jednym meczem zaległym.Dzisiaj na pewno będą chcieć odrobić 3 punkty i zagrają na max swoich możliwości a drużyna Ried niezbyt wymagająca 3 miejsce od dołu tabeli jak dla mnie faworyt tego spotkania jest tylko 1 i pewnie stawiam na Rapid

Do góry Bottom