Bahia - Sao Paulo Typ 2 @ 2,40
Stawka:50
Możliwa Wygrana: 120
Zysk:70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Witam wczoraj trochę się zawiodłem na Fluminense wygrywając już 2-0 zdołali stracić 2 bramki ale to już przeszłość dziś dojdzie do pojedynku pomiędzy 16 zespołem gospodarzy a 5 drużyną przyjezdnych. Zdecydowałem się postawić ten typ ponieważ oba zespoły w przeciągu ostatniego miesiąca grały ze sobą 2 razy i to drużyna Sao Paulo była 2 razy lepsza pokonując na wyjeździe 2-0 drużynę dzisiejszych gospodarzy i takim samym wynikiem zakończył się mecz w Sao Paulo. Jak dla mnie drużyna gospodarzy nie powinna mieć trudności z pokonaniem gospodarzy ale wszystko jest możliwe (Fluminense).Kurs jednak bardzo zachęcający do zagrania typu i ja na pewno zaryzykuje.Drużyna gości ma w kadrze bardzo dobrych zawodników myślę że poradzą sobie z obroną przeciwników i wygrają kolejne spotkanie z zespołem Bahia spodziewam się wyniku 0-2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sport Recife - Santos Typ 2 @ 2,40
Stawka: 50
Możliwa Wygrana:120
Zysk:70
Typ trochę ryzykowny lecz po takim kursie tylko brać Santos to jedna z najlepszych drużyn w Ameryce Płd jest to półfinalista ostatniej edycji
Cl oraz zwycięzca tych rozgrywek w 2011 roku.Ich obecna pozycja w tabeli to 11 miejsce jest to zdecydowanie za niskie miejsca jak na tą drużynę, która przed sezonem była traktowana jako główny kandydat do zdobycia mistrzostwa. Ich obecną pozycje można tylko tłumaczyć tym iż z początku sezonu priorytetem były dla nich rozgrywki wCL.Sport jest ligowym średniakiem aktualnie znajduje się na 18 miejscu (strefa spadkowa).Jak dla mnie Santos spokojnie stać na wygranie tego spotkania jedynym osłabieniem Santosu może być brak ich największej gwiazdy Neymara który nabawił się jakiegoś zatrucia.
Odense - FC Copenhagen Typ 2 @ 2,10
Możliwa Wygrana:105
Zysk:55
Drużyna gospodarzy zajmuje aktualnie 3 miejsce w lidze ich dzisiejsi rywale 2. Jest to początek sezonu w tamtym Odense można było zaliczyć do ligowych średniaków i myślę że w tym będzie tak samo. Odense w poprzedniej kolejce dostało lanie od obecnego lidera na własnym stadionie polegli aż 0-4 uważam że dzisiaj aż taki wynik nie padnie ale można się spodziewać wygranej wielokrotnego mistrza dani i jak by nie patrzeć to najlepszej drużyny w tym kraju w ostatnich latach zdominowali te rozgrywki. Typ może dla bardziej odważnych ale kurs dobry więc można za drobne pograć.
Gradacac - Zrinjski Typ 2 @ 3,80
2:0
Możliwa Wygrana:190
Zysk: 140
Kurs to prawdziwa okazja jak buk chce sam siebie ograć to trzeba z tego korzystać.Drużyna gospodarzy to dostarczyciel punktów 4 spotkania 4 porażki 0 punktów na koncie i zaszczytne ostatnie miejsce w lidze. Kiedyś będą musieli się przełamać ale czy dzisiaj dadzą radę wątpię! drużyna gości poza wpadką w pierwszej kolejce idzie jak burza 3 wygrane z rzędu widać że w tym sezonie mierzą wysoko może miejsce w pierwszej trójce bo na mistrza jest tylko jeden kandydat i gracze śledzący tą ligę wiedzą o kogo chodzi jak dla mnie taki kurs to spora niespodzianka a buk widać sam chce się ograć nic tylko grać
Inter - Roma Typ 1 @ 2,10
Możliwa Wygrana:105
Zysk: 55
Czekałem na ten mecz z niecierpliwością pierwszy poważny mecz Interu w sezonie zweryfikuje ich przygotowanie do sezonu. Inter dokonał paru roszad w składzie przede wszystkim odmłodził go trochę
co dobrze wpłynęło na ich grę. Głównym atutem na pewno będzie na pewno własne boisko.Inter wystąpi w najsilniejszym składem.Roma zrobiła wyprzedaż w tym oknie transferowym odeszło wielu dobrych graczy między innymi Bojan, Boriello, Pizarro, Heinze, Brighi, Okaka, Curci, Borini, Gago, Kjaer, Simplicio, Cicinho, Juan, Cassetti. Myślę że Inter w tym sezonie mierzy wysoko i nie będzie miał problemów z wygraniem tego spotkania. Jako fan Interu myślę że w tym sezonie Mistrzostwo jest nasze.Prawdopodobne składy:
Inter Mediolan (4-3-2-1): Castellazzi; Zanetti, Silvestre, Ranocchia, Nagatomo; Guarin, Gargano, Cambiasso; Palacio, Sneijder, Milito
AS Roma (4-3-3): Stekelenburg; Piris, Burdisso, Castan, Balzaretti; De Rossi, Pjanic, Marquinho; Lamela, Destro, Totti
Boca Juniors - Atl. Rafaela Typ 1 @ 1,55
Nordsjaelland - Brondby Typ 1 @ 1,55
0-0
Fredericia - Hjorring Typ 1 @ 1,65
2:1
Możliwa Wygrana:198
Zysk:148
Boca chyba nie trzeba przedstawiać jedna z najlepszych drużyn Ameryki Płd finalista tegoroczne
CL faworyt we wszystkich rozgrywkach jakich występuje na prawdę bardzo dobra i solidna drużyna . Aktualnie zajmuje 5 miejsce w tabeli z dorobkiem 9 punktów 3 W i 1P na początku sezonu drużyna gości 16 miejsce w lidze z bilansem 3R i 1P według mnie faworytem jest drużyna gospodarzy a kurs przyzwoity jak na takiego pewniaka polecam wszystkim do kuponów ako.
Ubiegłoroczny mistrz kraju podejmuje aktualnie znajdującą się an 10 miejscu ekipę Brondby drużyna gospodarzy aktualnie 3 miejsce w lidze są w dobrej formie dodatkowo grają na własnym stadionie więc trzeba wykorzystać taką okazje bo Brondby nie jest w najlepszej formie.
W tym spotkaniu postanowiłem postawić na gospodarzy tylko z tego względu że grają na własnym stadionie a drużyna gości zupełnie nie radzi sobie na wyjazdach na 3 rozegrane spotkania 3 przegrane więc myślę że gospodarze poradzą sobie gdyż morale w drużynie gości są niskie są jedną z najgorszych drużyn w lidze