>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kupony by bubalabe

B 1

bubalabe

Użytkownik
Witam.
Jestem graczem od dłuższego czasu, ale nigdy nie udzielałem sie na zadnym forum. Sam grając korzystam z opinii innych użytkowników, zatem mam nadzieje że moje sugestie będą równie pomocne. Powodzenia.!

B 1

bubalabe

Użytkownik
Jako pierwszy mecz wybrałem:
Kidderminster - Wrexam 2.80 3.30 2.30
Nie będe sie tutaj długo rozwodził:
- Wrexam w gazie!
- Walka o pierwsze miejsce z Fleetwood, któe to daje bezpośredni awans
- Przeciwnik, z weekend ledwo zremisował u siebie 1-1
- Kurs - wręcz szalony
Buk- William Hill
Stawka - 100
Kurs - 2.30
Przewidywana wygrana - 230

Start: 19.45
Wynik ; 0 : 1
Zyska +130

B 1

bubalabe

Użytkownik
Witam na dzisiaj coś Szkockiego:
Motherwell - Hibernian 1.75 3.60 4.75
Znowu krótko:
- u siebie Motherwell mocccnnyyy
- w Hibernian brak kasy nawet na proszek do prania

Buk - William HIll
Stawka - 50
Kurs - 1.75
Przewidywana wygrana - 87.5
Start: 20:45

Motherwell - Hibernian 4:3
Zsyk - + 35

B 1

bubalabe

Użytkownik
Witam ponownie. Dzisiaj dzien, ktory na pierwszy rzut oka wyglada wybornie ;] ,ale doświadczenie uczy że róznie to bywa :&gt;
Na dzisiaj 3 propozycje. Wszystkie grane jako single.
Standard Liege -Wisla Krakow
typ: obie druzyny strzelą
kurs: 1.91
bukmacher: William Hill
Stawka: 100
Potencjalna wygrana: 191
start.19.00
Powiem tak:
Tutaj jak w reklamie TP, Serce i Rozum, zeby wyszło korzystnie pasuje tutaj BTS,kurs zachęca.Liege potencajlny faworyt na pewno bedzie chcial wygrać, z drugiej strony Wisła, która może coś ustrzelić przy odrobinie szczęscia ktore im sprzyja w tej edycji LE.
Valencia - Stoke
typ: Valencia (-1)
kurs: 1.83
stawka: 100
potencjalna wygrana : 183
Valencia po blamażu ( bo tak to nazwe ) z Barceloną , na pewno bedzie chciała zrehabilitować sie kibicom. Okazja ku temu znakomita, bo na przeciw stanie druzyna Stoke, ktora krotkomowiąc gra piach. Dodatkowo z ang klubu nie przyjedzie paru podstawowych zawodnikow ). Mysle ze tutaj bedzie gladkie 3-0, 3-1
Atlhetic Bilbao - Lokomotiv
typ: Ath. Bilbao wygra 1 poł
kurs: 1.75
potencjalna wygrana: 175
Zespol z kraju Basków nieszczęsliwie przegrał pierwsze spotkanie dzisiaj czas na rewanż. Po odesłaniu z kwitkiem np Malagi 3-0 nie sądze zebyśmy byli swiadkami sensacji. Moim zdaniem Rosjanie nadal w śnie zimowym ???? )))

p.s Prosze komentować moje uzasadnienia z lekkim przymrużeniem oka. Oczywiście wszystko jest rozmyślnie przemyślane ???? Powodzenia

B 1

bubalabe

Użytkownik
Witam ponownie. Dzisiaj dzien, ktory na pierwszy rzut oka wyglada wybornie ;] ,ale doświadczenie uczy że róznie to bywa :&gt;
Na dzisiaj 3 propozycje. Wszystkie grane jako single.
Standard Liege -Wisla Krakow
typ: obie druzyny strzelą
kurs: 1.91
Stawka: 100
Potencjalna wygrana: 191
start.19.00
Powiem tak:
Tutaj jak w reklamie TP, Serce i Rozum, zeby wyszło korzystnie pasuje tutaj BTS,kurs zachęca.Liege potencajlny faworyt na pewno bedzie chcial wygrać, z drugiej strony Wisła, która może coś ustrzelić przy odrobinie szczęscia ktore im sprzyja w tej edycji LE.
Valencia - Stoke
typ: Valencia (-1)
kurs: 1.83
potencjalna wygrana : 183
Valencia po blamażu ( bo tak to nazwe ) z Barceloną , na pewno bedzie chciała zrehabilitować sie kibicom. Okazja ku temu znakomita, bo na przeciw stanie druzyna Stoke, ktora krotkomowiąc gra piach. Dodatkowo z ang klubu nie przyjedzie paru podstawowych zawodnikow ). Mysle ze tutaj bedzie gladkie 3-0, 3-1
Atlhetic Bilbao - Lokomotiv
typ: Ath. Bilbao wygra 1 poł
kurs: 1.75
potencjalna wygrana: 175
Zespol z kraju Basków nieszczęsliwie przegrał pierwsze spotkanie dzisiaj czas na rewanż. Po odesłaniu z kwitkiem np Malagi 3-0 nie sądze zebyśmy byli swiadkami sensacji. Moim zdaniem Rosjanie nadal w śnie zimowym ???? )))

p.s Prosze komentować moje uzasadnienia z lekkim przymrużeniem oka. Oczywiście wszystko jest rozmyślnie przemyślane ???? Powodzenia
Jak w zje**** X-Factor
3 razy ZONK ;/

sirdarius64 2

sirdarius64

Użytkownik
czytałeś regulamin? podpowiem, patrz punkt 10, nadal nic? dobra, napiszę: &quot;- zakaz podawania typów, które już się rozpoczęły (lub po zakończeniu), a także spotkań &quot;live&quot; (na żywo)&quot;

B 1

bubalabe

Użytkownik
czytałeś regulamin? podpowiem, patrz punkt 10, nadal nic? dobra, napiszę: &quot;- zakaz podawania typów, które już się rozpoczęły (lub po zakończeniu), a także spotkań &quot;live&quot; (na żywo)&quot;

Sorki, nie zauwazyłem,za tem zaprzestane tych praktyk... z drugiej strony śledząc to forum, nie raz widziałem posty gdzie użytknownicy grają Liv-y

sirdarius64 2

sirdarius64

Użytkownik
Wiesz...ja tam lubię live i czasem gram, głównie na LM, tutaj taki regulamin, więc dobrze było by go przestrzegać, a jak znajdziesz takiego kogoś to daj mu znać. Pozdrawiam.

Do góry Bottom