>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Kupon

D 0

dilerek

Użytkownik
Mam pytanie odnośnie postawionego kuponu, otóż we wtorek 15.03 postawiłem kupon na awans Realu, Chelsea i Interu do 1/4 LM. Wszystko ok, ale jak sprawdzam kupon w totomixie to jest status &quot;oczekujący&quot; i data ostatniego spotkania jest 28.05. I nie wiem bo chyba wygranej nie mogę odebrać skoro jest status oczekujący, i jak mam czekać aż do zakończenia LM.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
dilerek &gt;&gt;&gt; podaj oba numery Twojego kuponu ( ten spod kodu paskowego oraz referencyjny ) a wtedy będzie można wpisać je na stronie Totomixa i zobaczyć, co tak naprawdę zagrałeś a nie to co myślisz, że zagrałeś - skoro dopiero 28.05 ma być ten kupon rozliczony...

D 0

dilerek

Użytkownik
Nie pomyliłem się, na kuponie mam tak jak wcześniej napisałem awans do 1/4 LM. Jutro pójdę i się zapytam o co w tym chodzi.

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Czasami w stsie sa błedy . Kiedys chcialem postawic mecz bayernu ktory odbywal sie we srode, a stawialem we wtorek, i okazalo sie ze mecz juz sie odbyl...Ale tak jak napisal ted lepiej spytaj w punkcie oco chodzi

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
dilerek&gt;&gt;&gt;&gt; skoro się nie pomyliłeś - jak twierdzisz - to jaki masz problem aby podać numery tego kuponu?
Na 99.99% jestem przekonany, że to jednak Ty popełniłeś błąd - a nie Totomix...

.

D 0

dilerek

Użytkownik
edi8 nie chcę Ciebie urazić ale czy ty w ogóle myślisz? Przecież mam kupon, sprawdzałem dwa razy na stronie więc nie widze powodu abym Ci podawał jakiekolwiek numery.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
dilerek &gt;&gt;&gt; a czy Ty w ogóle myślisz???
Bo swoim pierwotnym wpisem na forum upubliczniasz sprawę RZEKOMEJ pomyłki, która Cię to niby spotkała ze strony Totolotka - ale poproszony o udokumentowanie, że to nie Twój błąd a buka, już Cię nie stać na ten ruch, bo po prostu nie masz jaj aby się do swego błędu przyznać, bo to Ty chłopcze się pomyliłeś!
Następnym razem gdy się pomylisz, to idź do mamy się jej w rękaw wypłacz - a nie szukaj tu kwadratowych jaj.

Otrzymane punkty reputacji: +4
D 0

dilerek

Użytkownik
edi8 chłopie/dzieciaku weź się zastanów nad tym co ty piszesz, jaki błąd? Jeśli to był by mój błąd to chyba bym nie pisał na forum, to chyba logiczne. A nie wysyłam żadnych numerów bo nie jest to konieczne. Byłem dzisiaj w punkcie i zapytał się o ten kupon i będę musiał czekać aż zostanie zaakceptowany do 28.05

Do góry Bottom