>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Kupon z rana jak śmietana

blum 70

blum

Użytkownik
MIA-OKC, game 5
LeBron James, over 30.5, 1.85

Wydaje mi się, że dziś sezon się skończy.
Przez całe finały trzymałem się zasady - 1 mecz = 1 zakład za 1j. Ostatnie dwa mecze przeleciały mi z powodu wyjazdu, a że jestem na minusie (20%) muszę rzutem na taśmę zaryzykować odrobienie strat i tym samym pierwszy raz odejść od obranej taktyki.

blum 70

blum

Użytkownik
Podsumowanie finałów NBA:
---

Zakładów ogółem: 33
Trafione: 19
Chybione: 14
Skuteczność: 57.6%
Bilans: -26%
---
Powrót na PO niestety nie okazał się udany, odnotowałem stratę.
Ścisłe trzymanie się taktyki nie okazało się skuteczne.
W pewnym momencie miałem ok 60% zysk - i wtedy należało się wycofać, jak na giełdzie.
Tak należy podchodzić do bukmacherki wydaje mi się - na zasadzie HIT AND RUN.
Nie wiem czy ktoś to czytał, jeśli tak, do zobaczenia w kolejnym sezonie!

blum 70

blum

Użytkownik
Witam ponownie! Wracam do typowania. Jak zwykle, priorytet to NBA, ale tym razem planuję też próbować innych lig amerykańskich a może nawet wybrać się na inne kontynenty.
Start: 10j
---
MLB
Oakland - Texas, 2, 1.91
3j
Gdy Twoja drużyna zdobywa 5 pkt. w jednym inningu, a zaraz potem przeciwnik zdobywa ich 6 - to wiec, że coś się dzieje...

blum 70

blum

Użytkownik
MLB

Cincinnati - SF, 1, 1.75
3j

Spróbujemy dać Reds kolejną szansę. W tym sezonie nie przegrali trzech meczów pod rząd.
---
Gdy drużyna, na którą postawiłeś po kursie 1.75, przegrywa pierwszy raz w sezonie trzeci raz pod rząd i przyjmuje na klatę Grand Slama - to wiec, że coś się dzieje...

blum 70

blum

Użytkownik
MLB
Washington - St. Louis, 1, 1.68
5j
---
Cards zdobyli 4 pkt. w ostatnim inningu i gazety rozpisują się o cudzie. Szkoda, że dla mnie to był antycud :/ MLB znokautowało mnie szybko.

blum 70

blum

Użytkownik
Z nowym rokiem postanowiłem wrócić do typowania. Planuję być ostrożniejszym i poruszać się głównie w NBA, w którym jakie takie rozpoznanie mam.
Pula: 5j

DEN-LAC, 2, 1.94 (wątpię aby to akurat Denver przerwało serię Clipsów)
1j

Jak przerwać serię 17 zwycięstw Clippersów? Proste. Wystarczy na nich postawić.

Do góry Bottom