>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Kupon rocho19 ;)

rocho19 78

rocho19

Użytkownik
Kupon na 1 grudnia 2013 r.
vs.
.............................................
vs.

Aalborg Håndbold -SG Flensburg-H...................................Exprivia Molfetta - Marmi Lanza Verona
Piłka ręczna - Europa, Liga Mistrzów............................................Siatkówka - Włochy, Serie A1
....Typ: 1X @ 2.15 / 2 @ 1.85
Stawka / EWG: 20.00 zł / 70.05 zł
Jutrzejszy dzień obfituje w wiele ciekawych spotkań w piłce nożnej, lecz ja postanowiłem na jutro zagrać wyłącznie w siatkówkę i piłkę ręczną. Na początek o godzinie 16:00 rozpocznie się mecz Ligi Mistrzów w szczypiorniaka pomiędzy Aalborg a niemieckim Flensburg-Handewitt. Ponad godzinę później rozpocznie się drugi mecz w siatkarskiej Serie A1 pomiędzy Exprivia Molfetta a Marmi Lanza Verona.
Na pierwszy rzut oka wziąłem mecz piłki ręcznej. Dla mnie dość zadziwiający tak wysoki kurs na gospodarzy, gdyż mimo słabego początku sezonu Aalborg zaczyna nabierać wiatru w żagle. Zdecydowanym faworytem tej grupy jest HSV Handball, a walka o drugie miejsce najprawdopodobniej rozstrzygnie się między tymi ekipami.
W tym spotkaniu nie wyróżnia się żadna ekipa na faworyta, lecz zdecydowanie bardziej cenioną przez bukmacherów drużyną są goście. Wydaje mi się jednak, że mecz będzie do końca wyrównany, lecz to Duńczycy przesuną szalę zwycięstwa na swoją korzyść, a dla pewności podpieram się remisem. W tym przypadku bardzo ważnym aspektem może być własna hala, ponieważ kibice Aalborg zawsze tworzą fantastyczną atmosferę na meczach LM.
Drużyna Aalborg to zaraz po Wiśle Płock najlepsza defensywa obecnej Ligi Mistrzów. Ponadto nie najgorzej radzą sobie w ataku i dzięki temu zajmują trzecie miejsce w grupie.

rocho19 78

rocho19

Użytkownik
Kupon na 2 grudnia 2013 r.
vs.
......................................
vs.

Czarni Radom - Częstochowa [HANDI + 1.5 seta].........Ch. Głogów - Zagłebie Lubin [HANDI + 2.5 gola]
Siatkówka - Polska, PLUS Liga....................................Piłka ręczna - Polska, Superliga
....Typ: 1 @ 1.70 / 2 @ 1.90
Stawka / EWG: 25.00 zł / 71.06 zł
W obecnym sezonie Plus Ligi ekipa beniaminka Czarni Radom mknie jak burza. Kilka dni temu dość gładko pokonali Jastrzębski Węgiel 3:0 i nie wierzę, że jutro będą mogli przegrać z ekipą AZS-u Częstochowa.
W ekipie Czarnych Radom znajduje się wiele ciekawych postaci jak np. środkowy Jozef Pivoraci czy rozgrywający Bartłomiej Neroj, który w dużej mierze odpowiada za dobre występy ekipy Wojskowych.
Tak jak już wspomniałem nie wierzę, że w jutrzejszym dniu AZS ogra na wyjeździe Czarnych. Ponadto nie wierzę, że AZS-owi uda się ugrać więcej niż seta, stąd ten handicap.
Drugi mój zakład to spotkanie derbowe pomiędzy Chrobrym Głogów i Zagłebiem Lubin. Zagłębie strasznie kiepsko zaczęło ten sezon, lecz w ostatnich dniach coś się w nich odblokowało. Zaczęła dobrze grać obrona, a atak również dostosował tempa i w ten sposób przyszły dwie wygrane z Kwidzyniem i Legionowem.
Za taki stan rzeczy zapewne odpowiedzialna jest zmiana trenera w lubińskim zespole.

rocho19 78

rocho19

Użytkownik
Kupon na 4 grudnia 2013 r.
vs.
vs.

Legia - Ruch [under 2.5].........................Liverppol FC - Norwich City [BTS]
Piłka nożna - Polska, T-Mobile Ekstraklasa......................................Piłka nożna - Anglia, Premier League
....Typ: - @ 1.90 / NIE @ 1.80
Stawka / EWG: 20.00 zł / 60.19 zł
Na jutro mam dość ryzykowny podwójny kupon, aczkolwiek ma on dużą szansę powodzenia. Pierwszy zakład to, że w meczu pomiędzy Liverpoolem a Norwich obie drużyny nie strzelą bramki, a następnie, że w meczu Legii z Ruchem padnie poniżej 2.5 bramki.
Jako pierwsze przeanalizuje mecz Liverpoolu z Norwich City. W meczu domowym gra ekipa The Reds bardzo zmotywowana po wyjazdowej porażce z Hull City 3:1. Ponadto LFC na swoim stadionie gra bardzo dobrze.
W tym spotkaniu nie liczyłbym na natłok bramek, a jeżeli już to tylko ze strony Liverpoolu. Nieobecni bowiem w obu zespołach są najlepsi napastnicy - Daniel Sturridge i Ricky van Wolfinskiel i Pilkington. Do kadry wraca natomiast Philippe Coutinho, który może zastąpić Sturridge&#39;a - w Norwich takiego gracza nie ma, a jedynym który może ukłuć jutro na bramkę Mignoleta to Leroy Fer.
Drugi mecz to pojedynek Legii z Ruchem. Najważniejszym czynnikiem, który skłonił mnie do tego zakładu to duża liczba nieobecności w kadrze Legionistów. Co prawda ekipa Ruchu znajduje się w naprawdę dobrej formie, ale klub ze stolicy już nie prezentuje tej formy co na początku sezonu.
Ponadto kolejnym czynnikiem, który może zadecydować o niskim wyniku na Łazienkowskiej to zamknięte trybuny. W grze Legionistów widać ogromną różnicę, gdy grają z kibicami, a gdy grają bez ich wsparcia. Gdy Wojskowych nie dopingują kibice prezentują oni ospały futbol, co można było zauważyć w meczu Ligi Europejskiej z Apollonem Limassol.

Otrzymane punkty reputacji: +1
rocho19 78

rocho19

Użytkownik
Kupon na 6 grudnia 2013 r.
vs.

CF Algeciras - Real Sociedad [HANDI 1:0]
Piłka nożna - Hiszpania, Puchar Króla

....Typ: 2 @ 2.42
Stawka / EWG: 20.00 zł / 42.59 zł

Jutro w Algeciras dojdzie do spotkania miejscowego trzecioligowego CF Algeciras z uczestnikami tegorocznej LM Realem Sociedad w ramach pierwszej rundy Pucharu Króla.

Algeciras to dopiero dwunasta drużyna czwartej grupy Segunda Division B, czyli trzeciej klasy rozgrywkowej w Hiszpanii. Co prawda Algeciras na osiem meczy nie przegrał żadnego, ale zanotował aż pięć remisów.

Real Sociedad to rewelacja poprzedniego sezonu w Pirmera Division i dzięki dobrym występom w obecnym roku grają w Champions League. Mimo słabego początku sezonu piłkarze z San Sebastian w końcu się ocknęli i wrócili na dobry tor. W ostatnich pięciu meczach przegrali tylko jeden - z Realem Madryt.

W obecny weekend liga hiszpańska nie gra, więc trener Jagoba Arrasate będzie mógł skorzystać z najlepszego składu, jaki ma dostępny. Jeżeli tak jak napisałem Arraste wystawi najmocniejszy dostępny skład to Real Sociedad nie powinno mieć problemów z pokonaniem gospodarzy.

rocho19 78

rocho19

Użytkownik
Kupon na 6 grudnia 2013 r.
vs.
vs.

RN Lowen - Gummersbach [over 55.5].........................Hamburg - Eisbaren
Piłka ręczna - Niemcy, Bundesliga......................................Hokej na lodzie - Niemcy, DEL
....Typ: + @ 1.80 / 1 @ 2.00
Stawka / EWG: 15.00 zł / 47.52 zł

rocho19 78

rocho19

Użytkownik
vs.
vs.

Piła - Wrocław [under 44.5/1 set].........................Warszawa - Bydgoszcz
Siatkówka - Polska, Orlen Liga......................................Siatkówka - Polska, PLUS Liga
....Typ: - @ 1.80 / 1 @ 1.55
Stawka / EWG: 15.00 zł / 36.83 zł

rocho19 78

rocho19

Użytkownik
Po dość długiej przerwie z zabawą w bukmacherkę postanowiłem powrócić do starych przyzwyczajeń ;) Zainwestowałem trochę pieniążków w Bet-at-home i działam na zasadzie, że na początku miesiąca planuję jaką sumę chcę w miesiącu przeznaczyć (np. 1000 zł) i w każą niedzielę przelewam część tej sumy (jeżeli w miesiącu są 4 niedziele to przelewam 4x250, a jeżeli 5 to przelewam 5x200). Moim celem na każdy miesiąc jest, aby zyskać minimum 50% miesięcznej wpłaty.
Na tym koncie traktuje to także trochę jako eksperyment, polegający na tym czy z niskiej sumy można ugrać &quot;trochę pieniędzy&quot; ;)
#1 - PIŁKA RĘCZNA, LIGA MISTRZYŃ @ kurs 1.56
Metz Handball - Larvik HK [wygrana gości]
#2 - PIŁKA NOŻNA, SEGUNDA DIVISON @ kurs 2.04
RCD Mallorca - AD Alcorcon [wygrana gospodarzy]
#3 - PIŁKA NOŻNA, SEGUNDA DIVISON @ kurs 2.04
CD Alaves - Sporting Gijon [2 | DNB]
#4 - PIŁKA NOŻNA, PUCHAR NARODÓW AFRYKI (LIVE) @ kurs 1.50
Togo - Guinea [PONIŻEJ 5.5 GOLA]

rocho19 78

rocho19

Użytkownik
#5 - PIŁKA NOŻNA, ZAKŁAD KOMBINACYJNY @ kurs 7.30