>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Kupon na ten tydzien...

lukkaz3 7

lukkaz3

Użytkownik
Tromsø vs Lillestrøm SK Tromsø (5-1) 1.47

Wozniacki, C vs Rus, A Wozniacki, C (2-0) 1.14

Málaga vs Zenit Saint-Petersburg : Over/Under 1.5 Goals Over 1.37

Monfils, G vs Rochus,O Monfils G (2-0) 1.41

GKS Belchatów vs Lech Poznan Lech Poznan (0-1) 2.05

BSC Young Boys vs Liverpool Liverpool 2.37

FC Bayern München vs Valencia : Over/Under 1.5 Goals Over 1.19

Borussia Dortmund vs Ajax : Over/Under 2.5 Goals Over 1.68

Paris Saint-Germain vs Dynamo Kyiv Paris Saint-Germain 1.64

Kurs calkowity: 51.56
Stawka: 130[j]
EWK: 6703[j]

lukkaz3 7

lukkaz3

Użytkownik
Kuponik na weekend:

Korona Kielce - Podbeskidzie 2.05
Cagliari - AS Roma 2.35
Wisla Krakow - Lechia Gdansk 1.8
Swansea C. - Everton 2.35

Kurs: 20.37
Stawka: hymmm....
Wygrana: przydala by sie ????

lukkaz3 7

lukkaz3

Użytkownik
Male podsumowanko dlaczego wlasnie te mecze wybralem...

Korona Kielce poniewaz ostatni mecz u siebie wygrali w marcu tego roku czyli bardzo dawno temu z Polonia Warszawa (3-0) w koncu musza cos na swoim podworku ugrac.

Roma poniewaz jest duzo lepsza druzyna od Cagliari a ci ostatnie dwa mecze zremisowali z jak narazie zespolami notowanymi w koncowce tabeli no i przegrana z Genoa nie sadze zeby Roma oddala tu 3 punkty i remis raczej tez mi nie pasuje, jest jeszcze 12 innych druzyn ktore nie maja na swoim koncie remisu mamy 4 kolejke jakos ciezko mi uwierzyc w 3ci remis pod rzad dla Cagliari.

Wisla, wszyscy dobrze wiemy mecz na przelamanie czy sie uda zobaczymy ale szczerze to do tego meczu mam najwiecej obaw kazdy widzi jak wyglada ten polski football, ogladalem mecz z Pogonia i musze przyznac jaka pilka takie komentowanie rozbawil mnie M.Borek mysle ze to byl on gdzie w pewnym momencie stwierdzil ze wiatr bardzo urtudnia wislakom gre ???? tylko jakos dla pogoni nie robil on zadnej roznicy. Qwa nagle pilka nozna jak tenis wiart utrudnia gre a nie dlugo beda schodzic z boiska podczas deszczu.

Everton, poprzedni mecz z Newcastle byl ich i tylko przez sedziow wynik zakonczyl sie remisem dlatego wydaje mi sie ze zloja jutro tylek Swansea

Ewentualnie zeby zmniejszyc ryzyko ktorys z tych meczy (pewnie Wisle) zastapilbym na Chelsea - Stoke do huja wafla Stoke chyba nie zremisuje poraz 10ty z rzedu ????

WSZYSTKIM ZYCZE POWODZENIA!!!

lukkaz3 7

lukkaz3

Użytkownik
9 spotkan to nie jest jeszcze tasma ???? moj rekord to 27 spotkan na jednym kuponie wszystkie trafione bez jaj, babka z fortuny skladala to na cztery razy zeby sie w kasie zmiescilo ???? ale jesli chcesz wiedziec to srednio 2-3 razy w miesiacu wiecej niz 6 spotkan na kuponie, oczywiscie dobrze przemyslanym kuponie, pozdro

homel 918

homel

Użytkownik
ile ako przy tych 27 spotkaniach?
Na moje to Roma i Wisła ci wtopi. Pierwszy kuponik ładny, zobaczymy jak ci pojdzie dalej

seriea 2

seriea

Użytkownik
Roma na Sycylii nie wygrała od &#39;95 roku, od tamtego czasu 8 zwycięstw Cagliari i 4 remisy. Jednak teraz nie grają na Sant&#39;Elia, a na nowym &quot;Stadio Is Arenas di Quatru&quot;, w dodatku bez kibiców obu stron (względy bezpieczeństwa...), może historia zmieni bieg?
Powodzenia

homel 918

homel

Użytkownik
Umiesz czytac? Jak cie sie ktos pyta to sie odpowiada
Jakie ako miales przy tych 27 meczach?
Roma osłabiona kadrowo bez szans dzisiaj. Mogles overka tam dac

lukkaz3 7

lukkaz3

Użytkownik
Homel od ciebie to troche arogancja i troche agresja bije, no ale juz ci odpowiadam to bylo jak jeszcze sie w fortunie/profesjonal w kupony po 2zl bawilem kilka lat temu i zaluje ze tego kuponu nie zeskanowalem bo bys to zobaczyl na wlasne oczy AKO bylo duze bo wygralem wtedy 630zl czy ta odpowiedz cie zadowala???

Apropo czasami bawi mnie granie na overy bo skoro roma w oslabieniu to dlaczego miala by nie wygrac 0-1 i zaden over tu nie wejdzie no chyba se 0.5 ale to sie mija z celem.

Nie wejdzie to trudno jakos to zniose Liverpool tez mial przegrac rezerwowym skladem i co zrobili.

Powodzenia i wysokich wygranych zycze.

lukkaz3 7

lukkaz3

Użytkownik
Kuponik na weekend:

Korona Kielce - Podbeskidzie 2.05
Cagliari - AS Roma 2.35 ODWOLANY!!!
Wisla Krakow - Lechia Gdansk 1.8
Swansea C. - Everton 2.35

Kurs: 8.67
Stawka: 150[j]
Wygrana: 1300[j]

No trudno mecz Romy odwolany, ale zawsze lepszy wrobel w garsci ????

lukkaz3 7

lukkaz3

Użytkownik
Na dzis:

Rayo Vallecano - Real Madrid 1.28

oraz troszke bardziej egzotycznie Brazil Campeonato Brasileiro:

Internacional - Bahia 1.44
Atletico Mineiro - Gremio over 1,5 gola 1.31

Kurs : 2,41
Stawka: 500[j]
EWK: 1205[j]

Powodzenia wszystkim ????

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
te 3 mecze ładnie Ci weszły, gratuluję ???? ale podawanie stawki już gdy wiesz, że wygrałeś średnio wiarygodne ???? choć nie wątpię jednocześnie, że za 150 mogłeś zagrać skoro tamtą taśmę wiele dłuższą grałeś za 130. Niemniej, gratulacje. Pozdrawiam ????

lukkaz3 7

lukkaz3

Użytkownik
Mam taka mala moze troche dziwna zasade ze jesli obawiam sie ktoregos z meczy, w tym przypadku Wisly, bo mysle ze wbrew pozorom Roma wygrala by ten mecz, to nie podaje stawki dopoki caly kupon nie wejdzie, wystarczy ze wiadomo jakie typy gram a nie za jakie stawki bo te bywaly czasami bardzo wysokie i nie chce tu pozniej czytac komentow od jakiegos malolata ze mu kupon za 2 zeta nie wszedl, taka moja zasada.

Apropo kubacik ja tez jestem z Kalisza ???? pozdro

lukkaz3 7

lukkaz3

Użytkownik
Rayo Vallecano - Real Madrid 1.28

oraz troszke bardziej egzotycznie Brazil Campeonato Brasileiro:

Internacional - Bahia 1.44
Atletico Mineiro - Gremio over 1,5 gola 1.31 DUPA DUPA DUPA

Kurs : 2,41
Stawka: 500[j]
EWK: 1205[j]

lukkaz3 7