>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kupon ktory znikl

A 0

arpo

Użytkownik
Mialem dzisiaj dwa kupony jeden przegral ,a drugi wygral. Wchodze teraz sprawdzic stan konta po meczach a moim oczom ukazuje sie w dziale w trakcie kupon ktory przegralem, a kuponu ktory wygralem nie ma w dziale w trakcie, w dziale historia tez go nie ma :| a pieniadze ktore powinieniem wygrac nie zostaly dopisane do mojego konta, kupon mozna powiedziec znikl :|

i co zrobic z takim fantem?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Niestety obawiam się że nic .... niemasz podstaw widocznie musiałeś tego kuponu nie posłać tak z tego wynika skoro nigdzie go niema

karollo03 3

karollo03

Użytkownik
Cholera ale mam tak samo ????
miałem 3 kupony z czego 2 przegrane i jeden wygrany...nagle patrzę na dział
&quot;w trakcie&quot; i &quot;historia&quot; i pustka....mam pytanie do autora tematu jak zostało to rozwiązane
bo jednak miałem tam 32 złote ????

edit: Kasa doszła...nie ma w historii kuponu ,pewnie dojdzie jutro,dobrze że jest kasa :jupi:

P 0

piotreks11

Użytkownik
no to nie jesteście sami ja miałem 2 kupony po 100 zł na live,jeden za 2.60 a drugi za 4.20:-D wszystko ładnie sie załadowało,typy siadły,mało w pory nie narobiłem z podniety:-D ,loguję się a tam nie ma śladu po kasie ????
z tego wszystkiego tylko majtki brudne :jezora:

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Pewnie mecz przed minutami się zakończył. Poczekaj paręnaście minut to kupon pojawi się w zakończonych a kasa na koncie ;)
Też tak parę razy miałem.

Do góry Bottom