>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

kupon internetowy na efortuna

Status
Zamknięty.
przemkurius 0

przemkurius

Użytkownik
cześć czołem. ostatnio dołączyłem do klubu fotruna + i zauważyłem, że jak zrobię kuponik taki niby wirtualny, żeby zobaczyć czy wchodzi, to mogę kod kreskowy wydrukować. i tu moje pytanie : czy w razie jakbym zrobił kupon w necie na stronie, ale bym nie był u buka w salonie i bym wygrał, czy on się normalnie liczy i mogę odebrać wygraną? trochę pokrętnie napisałem, jak coś to będę wyjaśniał ????
pozdro600 !;)

kartonik 132

kartonik

Użytkownik
No co Ty , za dobrze by było a gdzie kasa za ten kupon dla fortunki , jakby kupon wszedł to byś poszedł po kase a jakby była wtopa to kto by im dał kase za te kupony.
A tak na poważnie to ta stronka ekuponu służy tylko do zrobienia kuponu abyś wiedział , że pani w okienku nie pomyli ci się przy wpisywaniu numerków meczy i aby było szybciej przy kasie bo wpisuje tylko numer kuponu lub zczytuje z karty gdzie on jest także zapisany.
Nawet jeżeli zrobisz kupon o 14,00 i kurs na jakiś mecz jest powiedzmy 2,00 a pójdziesz do punktu póścić kupon powiedzmy o 16 i kurs spadnie do 1,80 to przyjmie ci po takim kursie jaki jest w momencie puszczania kuponu a nie wtedy kiedy był zrobiony na stronce.Pozdrawiam ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom