>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

KUMEK vs CADD

Status
Zamknięty.
kumek 0

kumek

Użytkownik
Regulamin Challenge Bwin
punkt 5. Gdy spotkanie zostało anulowane nalezy podac zastepcze spotkanie - tego samego dnia lub podliczamy po kursie 0

Tyczy się to twojego typu Tsonga J-W. (Fra) - Gasquet R. (Fra)

C 5

cadd

Użytkownik
...gratuluję ładnego ustrzelonego kursu...
Mój typ #5# przeniesiony na jutro na 10.00. Nie ustaliliśmy tego wcześniej: co w takiej sytuacji? wydaje mi się, że typ powinien być anulowany a kolejnego dnia muszę podać 2 typy, żeby nie otrzymać ⛔100. Odpisz czy zgadzasz się na taki układ...

kumek 0

kumek

Użytkownik
Jeśli patrząć na regulamin to podliczając spotkanie po kursie 0 to jestes w plecy - 100j. Bo po kursie 1 byś miał zwrot dlateog lepiej podaj jakiś typ na dziś jeszcze.

C 5

cadd

Użytkownik
#5# expekt
Tsonga Jo-Wilfried - Gasquet Richard - przełożono
1 1.55
...niestety nie znalazłem nic ciekawego w ofercie na ok 2 godziny pozostałe do końca dzisiejszego dnia a więc rozliczam mój typ na dzisiaj po kursie 1.0:

bilans po 5 dniach ✅89

kumek 0

kumek

Użytkownik
100 * 0 = 0 czyli twój zysk to 0 więc jesteś w plecy 100j. Stawiając 100j straciłeś je. - Sory ale jeśli gramy to zgodnie z regulaminem Challenge Bwin.
Typ na dzień 29.04.2009r.

Nadia Petrova (RUS) - Jie Zheng (CHN) Ile setów zostanie rozegranych w meczu? typ 3sety kurs 2,03 stawka 100j.

C 5

cadd

Użytkownik
Jeśli patrząć na regulamin to podliczając spotkanie po kursie 0 to jestes w plecy - 100j. Bo po kursie 1 byś miał zwrot dlateog lepiej podaj jakiś typ na dziś jeszcze.
Kurs 0 (jeśli taki jest?) znaczy, że nie było spotkania a więc nie ma możliwości odjęcia ani dodania punktów. Kurs 1.0 oznacza zwrot stawki co w Challenge bwin nie może mieć zastosowania gdyż wtedy musiałbym sobie doliczyć 100j. postawione na ten typ.
Spotkanie nie odbyło się dziś z przyczyn ode mnie niezależnych a więc nie widzę najmniejszego problemu, żeby anulować typ. I tak nie jest to dla mnie korzystna sytuacja, bo w całej rywalizacji mam możliwość podania 1 typu mniej, pozdrawiam...

C 5

cadd

Użytkownik
No problem...
reasumując, mój dzisiejszy typ jest anulowany. W całym naszym pojedynku będę miał zatem 1 typ mniej (o ile podobne sytuacje się nie powtórzą) Stan mojego konta po dzisiejszym dniu nie ulega zmianie.

kumek 0

kumek

Użytkownik
Typ na dzień 29.04.2009r.

Nadia Petrova (RUS) - Jie Zheng (CHN) Ile setów zostanie rozegranych w meczu? typ 3sety kurs 2,03 stawka 100j. ✅

Bilans po 6 dniach ✅ 198

C 5

cadd

Użytkownik
Kumek, szybko się uczysz (patrz własny komentarz na koniec pojedynku z typerem STRES)... gratuluję zwycięstwa. Na pw podaj dane do przelewu - moneybookers...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom