>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ktory bukmacher internetowy jest najlepszy ????

misiek_1212 10,6K

misiek_1212

Użytkownik
Ktory bukmacher internetowy jest najlepszy ???? jak sadzicie?? bo ja wlasnie nie wiem jakiego wybrac ???? ???? u jakiego buka i ile mozna najmniej wplacac??? mozna u jakiegos wplacic np. 10zl ??? ???? I jak sie wyplaca kase od takiego bukmachera internetowego?? ????

damyan 0

damyan

Użytkownik
Widzę że jesteś początkujący jeśli chodzi o zakłady internetowe. Ja proponuję Ci expekt! Co prawda minimum wpłaty troszke wysokie (50zł) ale możesz np wpłacić to zawrzeć 3zakłady i wypłacić sobie tyle żeby Ci na koncie zostało te 10zł. Stawka minimalna to 0.50zł a wypłata to chyba 10zł. BAH nie polecam - słabiuteńka oferta i minimalna stawka to 1euro. A w BAW to wysoka minimalna wypłata - chyba 20euro lub równowartość.
EXPEKT!!

K 0

kluczos

Użytkownik
czy można na jednym kuponie obstwić wygraną jednej drużyny a na drugim kuponie obstawić wygraną drugiej drużyny w tym samym meczu np. w meczu piłki nożnej, chodzi mi tutaj o expekt?

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
czy można na jednym kuponie obstwić wygraną jednej drużyny a na drugim kuponie obstawić wygraną drugiej drużyny w tym samym meczu np. w meczu piłki nożnej, chodzi mi tutaj o Expekt?

Moza ale czy jest sens np

Bolton v Middlesbrough
28-Dec-2005 21:00 1.833 3.25 4.333

przy remisie tracisz wszytko przy

przy trafionej 1 jestes troche wplecy dopiero przy malo prawdopodobnej 2 wygrasz 2 razy swoj kapital:]

Do góry Bottom