>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ktory buk najplynniej przyjmuje zakalady live

Z 0

ziemniaktda

Użytkownik
pytam bo ostatni straszny syf sie robi, kiedys gralem u bet 365 gdzie przyjmowanie zakaldu trwalo okolo 5 sek, az zmienili do okolo 15 i zrobil sie syf bo grajac dyscypliny gdzie wyniki szybko zmieniaja swoj bieg (nba) zaklad przyjmuje mi sie po okolo 5 probach :/

przed chwila zarejestrowalem sie na 10bet.com gdzie oferta na zywo jest bardz obogata ale ZAKLAD przyjmowany jest 25 sekund...... to jest jakas kpina ????

B 0

barti

Użytkownik
Nie wiem, ale moze masz porblemy z laczem internetowym, bo ja nie mam problemow w tej kwestii, a gram u wielu bukow....

Z 0

ziemniaktda

Użytkownik
ehhh 4mbit dsl z uploadem zwiekszonym do 1mbit/s, rozmawialem ze znajomym u niego dokaldnie tyle samo przyjmuej sie zaklad 14 sek w bet 365
wyslanie rosby o postaienie zakladu trwa niespelna sekunde potem jest dziura czsowa ktora u kazdego buka zajmuje okreslona ilosc czasu
w bet 365 kiedys bylo to 5 sek teraz jest 14 lacze nie ma nic do tego
jesli kupa nowych bukow dlatego pytam u ktorego ile sekund trwa stawianie

jesli mozecie to posprawdzajcie przy okazji i wpiszci tutaj rezultaty

buk [link] czas oczekiwania [sek]

dzieki

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
z tym opoznieniem bet365 to u mnie tez strasznie dlugo trwalo przyjmowanie, wiec to raczej nie wina szybkosci netu..
a sportingbet jak z oferta lajf stoi?

S 11

support75

Użytkownik
bwin ma opcje akpcetuj nizsze/wyzsze kursy i gdy się coś zmieni kupon i tak przejdzie.
ja w bet365 na dlugosc przyjmowania zakladu nie narzekam.

Do góry Bottom