>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kto zostanie królem strzelców EURO 2024?

Waldi1979 2,2M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Liderzy dwóch największych faworytów EURO Kane i Mbappe, czy najskuteczniejszy zawodnik eliminacji, czyli Lukaku, a może ktoś inny odpali podczas turnieju, wciąż w formie mimo upływajacych lat jest Cristiano Ronaldo, czy wreszcie wyjdzie turniej Robertowi Lewandowskiemu i włączy się do walki? Kto waszym zdaniem zostanie królem strzelców Mistrzostw Europy?

chamberlain 609,4K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Cody Gakpo zostanie królem strzelców @ 12.00 Betters

Właściwie można by zagrać również Ivana Scharnza, Georgesa Mikauradze, Jamala Musiale, czy Daniego Olmo, albo Harrego Kane'a, chociaż na tych dwóch ostatnich mamy niższe kursy, bo oni mają jeszcze szanse na poprawienie wyniku. Czemu więc Cody, Ivan, Georges, czy Jamal? A no dlatego, że grono królów strzelców możemy mieć w tym roku bardzo obszerne, jeśli tylko Kane i Olmo nie dorzucą bramki, czy też Ruiz i Bellingham nie trafią więcej niż 1 bramkę, to będziemy mieć sytuację w której wszyscy zawodnicy będą mieć po 3 bramki na koncie i to wystarczy. W poprzednich edycjach Euro, gdy wybieraliśmy króla strzelców w pierwszej kolejności brane były pod uwagę oczywiście bramki, później asysty, a gdy dalej było remisowo, decydowały minuty spędzone na boisku, a dokładniej to, kto miał ich mniej na swoim koncie. Teraz to jednak już przeszłość, UEFA podjęła decyzję, że w tej edycji brane pod uwagę będą jedynie bramki. Jak dla mnie kurs 12.00 na brak bramki Olmo i Kane'a, czy też brak dwóch bramek Ruiza i Bellinghama, dalej nie będę wymieniać, bo jest kilku zawodników z 1 bramką na koncie, którzy potrzebowaliby aż hattricka, żeby zostać samodzielnym królem strzelców, to jak dla mnie ciekawa opcja. Typ oczywiście obarczony ryzykiem, bo wystarczy 1 rzut karny Anglii w 120 minutach meczu, do którego podejdzie Kane'a, czy też taka sama okazja po stronie Hiszpanii, gdy karnego może dostać Olmo i będzie po typie, jednak jak wspominałem kurs 12.00 dla mnie wart ryzyka.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1403
RBR1one 583,2K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi

Właściwie można by zagrać również Ivana Scharnza, Georgesa Mikauradze, Jamala Musiale, czy Daniego Olmo, albo Harrego Kane'a, chociaż na tych dwóch ostatnich mamy niższe kursy, bo oni mają jeszcze szanse na poprawienie wyniku. Czemu więc Cody, Ivan, Georges, czy Jamal? A no dlatego, że grono królów strzelców możemy mieć w tym roku bardzo obszerne, jeśli tylko Kane i Olmo nie dorzucą bramki, czy też Ruiz i Bellingham nie trafią więcej niż 1 bramkę, to będziemy mieć sytuację w której wszyscy zawodnicy będą mieć po 3 bramki na koncie i to wystarczy. W poprzednich edycjach Euro, gdy wybieraliśmy króla strzelców w pierwszej kolejności brane były pod uwagę oczywiście bramki, później asysty, a gdy dalej było remisowo, decydowały minuty spędzone na boisku, a dokładniej to, kto miał ich mniej na swoim koncie. Teraz to jednak już przeszłość, UEFA podjęła decyzję, że w tej edycji brane pod uwagę będą jedynie bramki. Jak dla mnie kurs 12.00 na brak bramki Olmo i Kane'a, czy też brak dwóch bramek Ruiza i Bellinghama, dalej nie będę wymieniać, bo jest kilku zawodników z 1 bramką na koncie, którzy potrzebowaliby aż hattricka, żeby zostać samodzielnym królem strzelców, to jak dla mnie ciekawa opcja. Typ oczywiście obarczony ryzykiem, bo wystarczy 1 rzut karny Anglii w 120 minutach meczu, do którego podejdzie Kane'a, czy też taka sama okazja po stronie Hiszpanii, gdy karnego może dostać Olmo i będzie po typie, jednak jak wspominałem kurs 12.00 dla mnie wart ryzyka.
Przeliczylem to sobie tak jak STS to rozlicza i tak jaka odp od nich otrzymalem. Wzor jest taki. Pewnie inne buki tak samo to rozlicza.

K=[(P-1)/(Il.ex)]+1

gdzie:
K – skorygowany kurs ex-equo,
P – pierwotnie typowany kurs,
Il.ex – ilość zwycięstw ex-equo.

Jak bedzie 6 zawodnikow z taka sama liczba goli to kurs na tego Gakpo i kazdego innego z kursem 12 wyjdzie 2.83. Jak zagramy na Kane z kursem 2.85 to jak nie strzeli to kurs po pomniejszeniu wyjdzie 1.30.
(12-1)(6)+1 czyli 11/6+1=2.83

Ostatnia edycja:
RBR1one 583,2K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi

I jak ci to rozliczyli? Mi w zagranicznym po prostu kurs podzielili bez zadnych ceregeli na 6. STS bardziej uczciwie to rozliczal z tego wzoru.

Otrzymane punkty reputacji: +316
Do góry Bottom