>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Kto zdobędzie tytuł mistrzowski w sezonie 2007?

Status
Zamknięty.
p_snk 0

p_snk

Użytkownik
Ja stawiam że w tym roku wygra McLaren ! Ferrari teraz sie rozpędza ale takie jakieś dziwne mam przeczucie !! :spokodfhgfh: ????

1. McLaren
2. Ferrari
3. BMW
4. Renault
5. Honda
6. Toyota

redrum 0

redrum

Użytkownik
Moim zdaniem bedzie to tak wygladalo . Ale mowiac szczerze przewaga Ferrari i McLarena jest ogromna
1. McLaren
2. Ferrari
3. BMW
4. Renault
5. Toyota
6. Honda

I wierze w naszego Roberta Kubice

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Szkoda, że tak mało dyskutujemy na temat tego wspaniałego sportu.

Półmetek cyklu GP za nami i cóż mogę powiedzieć.

Dwie sensacje może na początek: katastrofalna forma zespołu a raczej bolidu Hondy. Bolidy SA oparte częściowo na technologi Hondy z poprzedniego sezonu spisują się lepiej. No i Lewis Hamilton, czego jak czego ale tego się niespodziewałem. Jest to jednek jego pierwszy sezon i mimo, że przewaga nad Alonso była znaczna w tej chwili to tylko 2 pkt. Do końca sezonu myślę, że nie wytrzyma naporu rywali i wymięknie. Nie życze my źle oczywiście. Jak ktoś siedzi w F1 to słyszał o aferze szpiegowskiej. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Moim razem Ferrari szuka okazji by zdobyć tytuł a te książki Ferrari zostały podrzucone Coughlan&#39;owi. Ostatnio też iskrzy w zespole Roberta po GP Europy, cóż, Heidfeld chyba musi się pogodzić z tym, że Robert jest lepszym kierowcą. Poczekamy, zobaczymy.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Zdecydowanie lepszym kierowca . :jezora: Szefowie zespołu Formuły 1 BMW Sauber zwolnili z umowy 20-letniego Niemca Sebastiana Vettela, który został kierowcą teamu Toro Rosso. To tez szansa dla mloedgo ale utalentowanego Niemca. Co do Hamilton zgodze sie z zaszkinsem to jego pierwszy sezon i niejest jeszcze tak bardzo doswiadczony zeby wygrac . I sadze ze wygra to Fernando Alonso . Hamilton moze 2 a moze nawet 33? Raikonen tez nie jest slaby i napiera. Co do Roberta to jezdzi regularnie we wszystkkich Gp odkad nie ma problemu juz z bolidem . A co do sytyuacji to Nick zachwoal sie bardzo zle w Gp Europy spuchajac Kubice co moze swiadczyc ze powoli mieknie i wie ze Rober zostaje nr.1 kierowca i stara sie go pokonac w niesportowych zachowaniach . O i jeszcze jedno &quot;afera szpiegowska &quot; duzo sie o niej mowi ale kto wie czy to prawde z tym co mowia ? Moze wrobiono go poto aby troche zdenerwowac McLarena ? Nie wiem i raczej sie nie dowiemy ..

pozdrawiam .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom