Oj chyba trochę Cie poniosło z tymi parodystami. Senegal oczywiście ma wiele do zaoferowania i tutaj w pełni się zgodzę. Myślę, że na pierwszy mecz będą solidnie przygotowani i czeka nas bardzo ciężki bój. Jeśli chodzi o Polskę to napastnik w ostatnich meczach o stawkę nie istnieje? Ronaldo czy Messi też mają kilka słabszych meczów o stawkę i później dają radę. Myślę, że Lewandowski udowodnił już swoją wartość dla polskiej drużyny i o jego formę możemy być spokojni. Jest prawdziwym liderem reprezentacji. Bramkarz u nas wiadomo zawsze pewny punkt. Jeśli chodzi o naszą obronę to przepraszam, ale akurat w Southampton raczej pokazali, że wiedza co robić i jak rozwijać młodych piłkarzy. Bednarek przebił się do pierwszego składu i to wtedy kiedy walczyli o utrzymanie. Pazdan jest jaki jest, ale na euro 2016 nie można było mu nic zarzucić i mam nadzieję, że teraz będzie podobnie. Co do meczu myślę, że będzie zacięte spotkanie. Obie drużyny będą miały duzo do stracenia, dlatego podejdę do tego spotkania ostrożnie. Gdybym miał przewidywać to myślę, że realny jest wynik 1-1.Ręcę mi opadają jak czytam Twoje wypociny. Jeżeli Senegal nie ma nic do zaoferowania to co ma Polska poza świetnym napastnikiem i dobrym bramkarzem? Napastnikiem który w ostatnim czasie w meczach o stawkę nie istnieje. Bramkarzem który będzie miał przed sobą duet parodystów pod nieobecność Glika.
Takie nazwiska jak Koulibaly, Gueye, Kouyate, Diouf, Mane, Balde, Sakho nic Tobie nie mówią?