>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Kto wygra LM 2007/2008?

Status
Zamknięty.
m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
liczę że tym razem wreszcie MU weźmie całą pulę... bo wreszcie były rozsądne wzmocnienia ???? groźna jest też Barcelona bo też udane mają zakupy letnie (Abidal, Henry)

ulas 0

ulas

Użytkownik
Potencjał ofensywny Barcelony jest zdecydowanie najmocniejszy. Gdyby tylko wreszcie zrozumieli że Valdes puszcza głupie bramki i potrzeba im lepszego bramkarza. Tradycyjnie groźny bedzie AC Milan. Jednak mi osobiście marzy się finał Barcelona - MU , gdzie oczywiście &quot;duma Katalonii&quot; wygrywa ????

Pozdro

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Myśle ze Barceleno w obecnym sezonie będzie chciała zmazac pasmo niepowodzen z poprzdniego i na tak wspaniałą ekipe jaką dysponuje taki bodziec powinien byc wystarczający

redrum 0

redrum

Użytkownik
Patrze ze wszyscy pisza Barcelona a ja napisze ze Chelsea no coz obecny rok to klapa i zarazem porazka ..... moze dlatego ze druzyna nie byla zgrana... nie wiem ale mam nadzieje ze w tym sezonie dajda conajmniej do polfinalu...

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Ja zagłosowałem na United ;) Zakupy mieli udane, Nani i Anderson to bardzo utalentowani zawodnicy i wraz z Ronaldo i z bardziej doświadczonymi graczami (Giggs etc.) uda im się wygrać LM. Najgroźniejszym rywalem MU będzie Real, wg. mnie Real zrobił również dobre zakupy oraz, są na pewno bardzo zdeterminowani by wrócić na szczyt. Ale ja jednak wierzę w sukces moich ulubieńxców, Czerwonych Diabłów :jezora:

vizjerei 1

vizjerei

Użytkownik
FC Barcelona, gdyby nie ten Valdes ... :? Choć MU też fajny składzik sobie zrobił ... Finał Barca-MU i byłbym w niebie ... ????

nazghul 0

nazghul

Użytkownik
To ja będę niepoprawnym optymista i wierzę w ... Zagłębie ;-) które niestety w finale ulegnie Manchesterowi :mrgreen:

Z 0

zuber

Użytkownik
Nie Zagłębie w finale ulegnie Liverpoolowi;-) i to w ostatniej minucie Gerrard strzeli z 30 metrów w okno;D sniło mi się lol;D

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
A dlaczego Arsenal nie wypunktywany??? &lt;---żart ;-) , bo przecież Gunnersi w tym sezonie nie mają żadnych szans aby powalczyć o cokolwiek :-? ...niestety. Gdybym już teraz miał postawić na zwycięzce to na pewno byłaby to drużyna z Anglii. Myślę, że Liverpool ma bardzo duże szansę na zwycięstwo, choć ciężko przewidzieć formę zespołu za pół roku. ;-)

rafalre 0

rafalre

Użytkownik
Według mnie LM zwycięży Barca, która w tym oknie transferowym dokonała znakomitych wzmocnień: Henry, Yaya Toure Milito oraz Abidal. Duma Kataloni po nieudanym sezonie zpewnością będzie walczyła o najwyższe cele. Oczywiście groźne będą teamy angielskie i AC Milan. Gogogogp Barca!!! :jezora:

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Tak samo jak użytkownicy forum, firma Expekt również uważa zespół Barcelony za faworyta tegorocznych rozgrywek ligi mistrzów. Ja oddałem głos na Katalończyków, gdyż mają mocniejsza ekipę niż w zeszłym sezonie, atak marzeń, zobaczymy co z tego będzie.
Poniżej kursy:

Barcelona - 5.50
Chelsea - 7.50
Manchester United - 8.00
Internazionale - 9.00
AC Milan - 9.00
Real Madrid - 10.00
Liverpool - 13.00
Lyon - 17.00
Valencia - 21.00
Arsenal - 21.00
Roma - 25.00
Werder Bremen - 26.00
Sevilla - 26.00
Stuttgart - 51.00
Lazio - 51.00
Schalke - 51.00
Marseille - 51.00
PSV - 71.00
Porto - 71.00
Ajax - 71.00
Olympiakos - 101.00
Benfica - 101.00
CSKA Moskva - 101.00
Sporting CP - 101.00
Celtic - 151.00
FC København - 151.00
AEK Athens - 201.00
Rangers - 201.00
Anderlecht - 201.00

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Wierzę, że w końcu uda się mojej Chelsea. W tym sezonie wzmocniono &#39;zaplecze&#39;, które śmiało może walczyć o pierwszy skład (Pizarro chociażby). Właśnie przez brak mocnych zmienników poprzedni sezon był taką klapą. Jeśli ominą nas kontuzje, to naprawdę nie widzę przeszkód w możliwości wywalczenia poczwórnej korony... ;-)

peja 1

peja

Użytkownik
Nie no w tym sezonie to Barcelona zdobedzie LM... taki atak --&gt; Eto i Henry ;-) sukces gwarantowany :jupi:

traxx 0

traxx

Użytkownik
Manchester United ;) to ze niewygrali w tym sezonie to tylko i wylacznie dlatego ze terminarz w premiership jest chory i FA zamiast przelozyc jeden mecz to musial grac MU na wyjezdzie z milanem 3 dni po meczu ligowym (a milan w poprzedzajacym meczu ligowym wystawil rezerwy lol) i posypala im sie obrona. teraz natomiast wkoncu maja szeroka lawke rezerwowych, nowych graczy (nani, hargreaves, anderson i dojdzie jeszcze tevez) wiec moga sie wkoncu polasic na europe ???? no i wkoncu mam nadzieje ze MU przerwie zla passe Ligi mistrzow bez mistrzow (kumaci zczaja oco chodzi) :mrgreen: final mam nadzieje ze z realem madryt ;) albo zaglebiem lubin hehe :mrgreen:

borsuk 0

borsuk

Użytkownik
Mi się wydaję że będzie to albo Barcelona ( która dokonała sporych wzmocnień i która dzięki tym wzmocnieniom będzie miała najsilniejszą linię ofensywną w Europie, przynajmniej formalnie ) albo Manchester United ( w zeszłym sezonie nie wiele brakowało im do upragnionego finału i jeżeli tylko w obecnej edycji , w fazie pucharowej nie trafią na Milan to mogą wygrać ) . Daleko zajdzie również Chelsea i Milan.

arturo888 0

arturo888

Użytkownik
Champions League w tym sezonie zdobedzie INTER MEDIOLAN. Poprzedni sezon w wykonaniu Nerrazzurich byl doskonaly, jednak przydazyla sie wpadka, bo tak mozna nazwac odpadniecie z Valencia (nie przegrywajac meczu) po dwoch remisach. Mysle ze w tym juz takich wpadek byc nie powinno. INTER ma bardzo, bardzo szeroka i wyrownana kadre, dodatkowo wzmocniona zakupami znakomitego Davida Suazo oraz Cristiana Chivu. Jak wiele osob twierdzi, najsilniejszy atak ma Barcelona...ale co bedzie gdy np Eto, albo Henry znowu odniesie kontuzje? Nie ma nastepcy...W INTERze tego problemu nie ma, poniewaz maja 4 najwyzszej klasy napastnikow: Ibrahimovica, Suazo, Crespo i Adriano (ktory wraca do wielkiej formy). Uwazam ze druzyny ktore napewno nie zdobeda Champions League w tym sezonie to: Manchester United, jak zwykle faworyzowany...nie wiem dlaczego. Juz start premiership pokazal ich prawdziwe oblicze, a zawodnicy typu Nani, Anderson nie sa wcale wzmocnieniami (moga dopiero nimi byc), poniewaz sa bardzo mlodzi i podejrzewam ze aklimatyzacja w lidze angielskiej zajmie im troche czasu. Kolejna druzyna ktora napewno nie wygra CL to Real Madryt, ktory jeszcze przez dlugi czas po odejsciu i &quot;erze&quot; Florentino Pereza nie powinien siegnac po to trofeum. Nowy trener, nowi pilkarze, druzyna potrzebuje czasu zeby sie uksztaltowac. Co do Barcelony i Chelsea to jak najbardziej sa faworytami, jak rowniez Milan (jak zawsze zreszta). Tak czy inaczej w roli zdecydowanego faworyta do zwyciestwa w Champions League w sezonie 2007/2008 stawiam INTER MEDIOLAN.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom