yoshimotsu
Użytkownik
Jak myślicie kto wygra Lige Mistrzów w sezonie 2005/2006 ?
Moim zdaniem wygra F.c.Barcelona
Moim zdaniem wygra F.c.Barcelona
:roll:Jak myślicie kto wygra Lige Mistrzów w sezonie 2005/2006 ?
No tak przeciez lige wygra Fenehrbahce :mrgreen:Jeszcze zobaczycie że wszyscy sie na tej swojej Barcy przewieziecie
Gusto weź pod uwage to że Barca gra piłke piękną,dużo podan na małej przestrzeni oraz wspaniała technika.Chelsea zaś gra taktyka.Oczywiscie każdy lubi patrzec na piekna piłke ale taktyka tez sie liczy.W poprzedniej edycji Barca odpadła przez siedziego(nawet Collina sie myli) ale wczesniej wspaniale rozpracował ja Mourinho zeby chyba w 20 min trafili 3 bramki...odrazu udezryli w najsłabszy punkt Barcy :/ Teraz moim zdaniem jesli te dwa kluby spotkaja sie ze soba to Chelsea bedzie trudniej wygrac gdyż znakomita forme prezentuje Ronaldinho ???? Te mecze to pojedynek piękna z taktyka.Chelsea potentatem??? Chelsea gra moim zdniem antyfutbol. To nie jest piłka nożna, to jest komediant - Murinho i ludzie którzy traktują mecze jako pracę, rzemisło, aby strzelić conajmniej 1 bramkę i żadnej nie stracić. Ja nie nawidzę takiej gry.
Barcelona już od wielu lat gra moim zdaniem najpiękniejszy futbol. Piłka nożna polega na kombinacyjnej, miłej dla oka grze, w pewnym sensie zabawie piłką, tak właśnie grają Katalończycy. Jak patrzę na ich grę to nie tylko oczy ale serce i dusza mi się cieszą, to jest po prostu piękno, piękno piłki nożnej. Nie udało się rok temu Sad. Chciałbym aby w finale spotkali się właśnie z Chelsea i zrewanżowali się za porażkę rok temu i rozwalili ich co najmniej 4:1. TYLKO BARCA!!!!