0 fokus Użytkownik Kwiecień 19, 2008 #24 Tegoroczny final bedzie Angielski a zagra w nim Manchester - Chelsea, a wygra Chelsea ????
0 kddz88 Użytkownik Kwiecień 19, 2008 #25 Chciałbym, żeby wygrała Barca ???? Ale myślę, że jednak MU są w mistrzowskiej formie... :jezora:
32 unique- Użytkownik Kwiecień 19, 2008 #28 nie wiem czemu ale śmierdzi mi barcą na podium tzn na pierwszym miejscu LM :razz:
187 roy. Forum VIP Kwiecień 19, 2008 #29 nie wiem czemu ale śmierdzi mi barcą na podium tzn na pierwszym miejscu LM :razz: Kliknij aby rozwinąć... pewnie ustawka ... ????
nie wiem czemu ale śmierdzi mi barcą na podium tzn na pierwszym miejscu LM :razz: Kliknij aby rozwinąć... pewnie ustawka ... ????
2,8K vader Forum VIP Kwiecień 20, 2008 #31 Finał: Manchester United Vs. Liverpool FC Winner YNWA :spokodfhgfh:
30 jack4show Użytkownik Kwiecień 20, 2008 #32 Liga mistrzów może miec tylko jednego zwycięzcę - Manchester United!
665 ryba_gangsta12 Użytkownik Kwiecień 23, 2008 #35 Tegoroczny final bedzie Angielski a zagra w nim Manchester - Chelsea, a wygra Chelsea ???? Kliknij aby rozwinąć... Fokus coś myślisz tak jak ja:-D Po dzisiejszym meczu Chelsea powinna awansować do finału:jezora: na przekór wszystkim ...!!!
Tegoroczny final bedzie Angielski a zagra w nim Manchester - Chelsea, a wygra Chelsea ???? Kliknij aby rozwinąć... Fokus coś myślisz tak jak ja:-D Po dzisiejszym meczu Chelsea powinna awansować do finału:jezora: na przekór wszystkim ...!!!
P 0 profi Użytkownik Kwiecień 23, 2008 #36 Przykro mi ale to Barcelona wygra jak juz wcześniej pisałem, a w finale zmierzy się z Liverpoolem ????
Przykro mi ale to Barcelona wygra jak juz wcześniej pisałem, a w finale zmierzy się z Liverpoolem ????
10 panmv Forum VIP Kwiecień 23, 2008 #37 Finał będzie Chelsea - Manchester, bo zarówno Liverpoolu jak i Barcelony bardzo nie lubię... szczególnie Czerwonych Drewniaków...
Finał będzie Chelsea - Manchester, bo zarówno Liverpoolu jak i Barcelony bardzo nie lubię... szczególnie Czerwonych Drewniaków...
0 mateja33 Użytkownik Kwiecień 23, 2008 #40 wy to macie problemy Chelsea jest już w finale, ManU wygra lub bramkowy remis z Barca u siebie jeszcze ją dobije i Finał : ManU-Chelsea 2-1 Skąd macie takie fajne loga ?
wy to macie problemy Chelsea jest już w finale, ManU wygra lub bramkowy remis z Barca u siebie jeszcze ją dobije i Finał : ManU-Chelsea 2-1 Skąd macie takie fajne loga ?