>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kto wygra Euro 2008 ??

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
szkoda ze tak malo was wierzy w sukces POLSKI ......nie by mieli najtrudniejsza grupe to i tka bym sie upieral ze wygraja turniej

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Znowu może wygrać ktoś niespodziewanie według mnie. Gwiazdy będą zmęczone sezonem ligowym i do głosu dojdą ci którzy zostawią najwięcej zdrowia na boisku. Ja wierzę w naszych ???? Naprawdę sądzę, że możemy pomieszać. Może nie wygrać ale przy odrobinie szczęścia medal bardzo realny ;-) No ale tak bardziej realnie to widzę innych kandydatów na majstra.
Na każdej imprezie jakiś czarny koń wskakuje do półfinałów. Nie było tak tylko w MŚ 2006. Rosja czy Szwajcaria w tym roku jednak mogą zamieszać. Ci ostatni jako gospodarze mogą liczyć na to, że będą grać na euforii. Wiadomo własne boiska, sędziowanie pod gospodarzy itd. Choć grupę mają trudną, więc wcale nie mają łatwej drogi do ćwierćfinału. Większe szanse daję Rosjanom. Skład mają naprawdę bardzo mocny. Na każdej pozycji kilku bardzo solidnych graczy no i geniusz na ławce. Moim zdaniem Rusków stać nawet na mistrzostwo. Widać, po ostatnich sukcesach Zenita czy CSKA , że nie pękają gdy widzą naprzeciwko siebie wielkie gwiazdy rywali. Dla niektórych może wydać się to jakąś szalona opinia ale ja naprawdę w tej drużynie widzę olbrzymi potencjał.
A z faworytów. Nie bardzo mnie przekonuje siła reprezentacji Francji ostatnio. Włochy na ławce mają idiotę, Chorwaci bez Eduardo dużo tracą, Hiszpanie jak zwykle szybko odpadną. Zostają tradycyjnie Niemcy ;/ i Holendrzy. Oranje zawsze pięknie grają w grupie. Wydają się być faworytami ale dość szybko odpadają. Teraz moim zdaniem indywidualnie nie są tak silni jak jeszcze parę lat temu ale jako drużyna wydają się być bardzo silni i powinni powalczyć o mistrzostwo.
No i na koniec Portugalia. Cristiano Ronaldo i wszystko jasne. Portugalii zawsze brakowało klasowego snajpera by zdobyć MŚ czy ME. Teraz go mają. Co prawda CR7 nie jest typowym strzelcem ale będąc w takiej formie bez problemu może grać na szpicy. Jeśli utrzyma formę do ME to moim zdaniem Portugalia jest głównym faworytem. Potencjał mają ogromny, i na ławce i na boisku i czas go w końcu w pełni skonsumować a nie zadowalać się strefą medalową czy ćwierćfinałem.

Reasumując msc. 1-4 Niemcy, Rosja, Portugalia, Holandia
Mój faworyt na ME: Portugalia
Czarny Koń : Rosja
MVP : CR7

R 0

rzesza7

Użytkownik
Stawiam na Hiszpanie lub Holandie. A dlaczego ??? Bo mają młodych zawodników głodnych sukcesów ????

C 0

cr7

Użytkownik
Silna napewno bedzie Portugalia!! Z C.Ronaldo na czele. To jego wielka szansa na pokazanie ze jest naprawde najlepszy na swiecie i mysle, wierze, że mu sie uda! Napewno grożne bedą Niemcy i Włochy. To moje podium w tym turnieju ???? Również licze na Polske! Wyjście z grupy bedzie b. dużym sukcesem i jest duza szansa ze to sie uda. Leo napewno ich zmobilizuje ???? Pozdro

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Widzę że sporo osób typuje wysoko niemców. Ja nie sądzę aby zaszli daleko. Wyjście z grupy to oni mają na 100%, skład też jest dobry ale myślę że obejdą się bez medalu

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Lubos Michel pomoze - vide mecz z Argentyną
Ja życze Wermachtom ostatniego miejsca w grupie i nie strzelenia ani jednej bramki.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Nienawidze Niemców , zawsze siebie widzą na 1 miejscu , naród głupszy niz ustawa przewiduje :p Bramkarz cienias + kilku Polaczków , Turków + troche czarnych i gramy.
Klozet ma jedynie tyle bramkek na MS , bo umie je strzelac cienasom [Arabia , Ekwador , Kostaryka]
Wolalbym juz nawet Koree Północną niz Waffen-SS
Co do faworytow to Wlochy , Hiszpania , Szwajcaria , Portugalia.
Szwajcaria nie dlatego ze gospodarz , ale poprostu maja zdolna druzyne.
Polska - hmm , ćwierćfinał realny.
I chce jedną rzecz - Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo karnych w fazie pucharowej.

Poprostu ktokolwiek byleby nie Wermachty.
Co do gwaizdy MS - Torres.
Zoabaczcie ile meczy gral CR7 , a on jakos na wiekszych imprezach malo ciekawie gra. Portugalia niema dobrego napastnika z prawdziwego zdarzenia , co innego sasiedzi Hiszpanie , ale tamcie - trener slaby i ogolnie co do trofeów to gdzies dawno ME i 4 miesjce na MS w 1950 !!!
1. Włochy
2. Szwajcaria
3. Portugalia/Hiszpania [Rumunia ?? :p]
Jak zwykle nasi sie postarali i mecze oglodamy w Polsacie lub gdzies u sasiadow

deniak 0

deniak

Użytkownik
Nieeeee, ciężko będzie Ballackowi zmieść cały kraj ????
Co najwyżej przy dobrym wietrze założy siatkę Lewandowskiemu.

bad-motherfucker 0

bad-motherfucker

Użytkownik
niemcy zajda daleko minimalnie 1\2 finalu, a ballack jest naprawde w formie i nasza kadra powinna zaczac sie obawiac. nie widze realnych szan na nawiazanie walki w meczu z niemcami. co do niespodzianki to rumunia albo rosja moze ja sprawic. moga troche namieszac turcy

Do góry Bottom