>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kto strzeli gola? Bet-at-home

yakashi 0

yakashi

Użytkownik
Czy w bet-at-home da się postawić, która drużyna zdobędzie bramkę? Jak na razie nie widziałem tej opcji, więc proszę o szybką odpowiedź.

Z góry dzięki ????

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Czy w bet-at-home da się postawić, która drużyna zdobędzie bramkę? Jak na razie nie widziałem tej opcji, więc proszę o szybką odpowiedź.
Z góry dzięki ????
Czasem są , Po prawej stronie obok zakładu masz taki Plus jakby , Kliknij i tam masz więcej opcji powinna być.

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Niestety, przez cały czas jak grałem w Bet-at-home, niestety nie znalazłem takiej opcji. Ale fajne jest za to, w której połowie padnie więcej bramek... na tej opcji można fajną kasę zrobić.

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
Grają w bah niejednokrotnie miałem taką opcje ale przy jakiś meczach np lm czy el me przy takich meczach typu nie wiem liga argentyńska ;p z całym szacunkiem trudno się dziwić ????

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Grają w bah niejednokrotnie miałem taką opcje ale przy jakiś meczach np lm czy el me przy takich meczach typu nie wiem liga argentyńska ;p z całym szacunkiem trudno się dziwić ????
No wiesz, toto-mix ma Strzeli/NieStrzeli przy wielu ligach... to trochę dziwne, że taka instytucja jak Bet-at-home nie dysponuje takimi zakładami (:)

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
No wiesz, toto-mix ma Strzeli/NieStrzeli przy wielu ligach... to trochę dziwne, że taka instytucja jak Bet-at-home nie dysponuje takimi zakładami (:)
Tak ale nie wymagajmy zbyt dużo mają wiele ciekawych ofert np spotkania towarzyskie czego np w expekt nie ma pozatym przedpłaty po wysłaniu skana itp każdy buk ma swoje + i - ????

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Ale jakby nie patrzeć to buki naziemne mają lepsze oferty... główne ligi mają liczby bramek, do połowy, dokładne wyniki, połowa/koniec, OE często ma kto strzeli gola (chodzi o zawodnika), podobnie w LM i UEFA... naziemny też ma swoje plusy, a w sumie jedyny minus to taki, że jest -10%.

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
Ale jakby nie patrzeć to buki naziemne mają lepsze oferty... główne ligi mają liczby bramek, do połowy, dokładne wyniki, połowa/koniec, OE często ma kto strzeli gola (chodzi o zawodnika), podobnie w LM i UEFA... naziemny też ma swoje plusy, a w sumie jedyny minus to taki, że jest -10%.
Zgadzam się z Tobą w 100% ???? no i jeszcze jeden minus jak nie masz jak dojść do naziemnego to pyk przez kompa ale dla mnie to minus bo nie widze tej kasy i mi jakoś łatwiej ubywa ???? )

Do góry Bottom