>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Kto spadnie do 2. Bundesligi?

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP
Jak Waszym zdaniem zagrają w zbliżającym się sezonie beniaminki i druzyny skazywane na spadek? Kto ma największe szanse pożegnać się z najwyższą klasa rozgrywek piłkarskich w Niemczech?

L 237

lookash

Użytkownik
Według mnie nr 1 do odstrzału to zespół beniaminka1899 Hoffenheim.A tak oprócz to czarne chmury wiszą nad zespołem z Cottbus i Bielefeld.Bundesliga ma to do siebie że tam praktycznie co sezon spada i wchodzi 4-6 drużyn które ciągle się tasują.To takie ekipy jak Koeln,Gladbach,Cottbus,Duisburg czy Frankfurt.Myślę że kandydatów do spadku jest sporo a kto spadnie czas pokaże;)

markus 0

markus

Użytkownik
Zebys sie nie zdziwil, zespol Hoffenheim moze byc niespodzianka tego sezonu w Bundeslidze. Chociaz na razie nie robia wielkich transferow[6mln€ wydali dopiero] to mysle ze stac ich na powtorzenie wyczynu beniaminka Karlsruher - o ile nie na wiecej.

D 0

daniel999

Użytkownik
Hoffenheim ma bardzo duzy budzet i maja sprowadzic jeszcze sobie kilku pilkarzy z pierwszoligowcow, wiec raczej na pewno nie spadna, a moga byc rewelacja ligi.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Beniaminki maja to do siebie ze powojują pierwszy sezon a w kolejnym graja juz słabiej.
Zagłosowałem na KSC poniewaz maja wąska kadre, mały budżet oraz odszedł ich motor napedowy jakim byl Hajnal.
Inny kandydaci wg mnie to Koln cos słabo graja i Arminia, była słaba w zeszlym sezonie a teraz jest jeszcze slabsza, odeszło kilku doswiadczonych zawodnikow: Hain, Bohme i Masmanidis o innych nie wspomne chociaz tez grali troche.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Z tego grona jakoś nikogo nie widzę w II. Bundeslidze za rok lecz kogoś wskazać musiałem padło na KSC ponieważ bardzo ich nie lubię. Co do Hoffenheim sądzę że jak WBA w Premier League tak i tutaj na pewno zagoszczą na dłużej niż jeden sezon w najlepszej klasie rozgrywkowej tak się też składa że trochę kibicuje ekipie Ralfa Rangnicka i sądzę że są w stanie narobić trochę bigosu w tym roku.

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
1899 Hoffenheim nie zgodzę się. Młody klub, prezes ma naprawdę godne poświęcenia uwagi plany. Mogą powalczyć o miejsca 8-12. Kogo nie widzę w Bundeslidze? Energie Cottbus i Karlsruher . Spokojnie powinna się utrzymać drużyna Artura Wichniarka - Arminia i myślę, że &quot;Król Artur&quot; pyknie z 10 brameczek ????

duda 380

duda

Użytkownik
Coś nie widzę w tym sezonie Arminii, odeszło kilku zawodników, w poprzednim sezonie grali słabiutko, cudem się utrzymali.
Kolejna drużyny do bicia to moim zdaniem Energie i Bochum. Zobaczymy też jak będą radzić sobie beniaminki, myślę że jeden z nowych poleci. FC Köln wydaje się być najsłabszym ogniwem.

g_r_z_e_c_h_0 0

g_r_z_e_c_h_0

Użytkownik
1. FC Köln - beniaminek, zadnych powaznych transferow w II bundeslidze z meczami na wyjazdach mieli problemy, u siebie jakos ciułali te pkt ale na I bundeslige to bedzie za malo - 20 miejsce!

Karlsruher SC - drugi sezon w I lidze jest zawsze najturdniejszy. I tutaj nie ma jakis powaznych wzmocnien ba odeszli Hajnal i Eggimann. W poprzednim sezonie pare niespodzianek, sredniak ligowy w tym niestety spadek - 19 miesjce!

Energie Cottbus - zastanawialem sie jad Arminia i Energii, sympatia do Wichniarka nie pozwolila mi napisac inaczej. Jak juz wyzej zauwazono w tym klubie zle sie dzieje, mieli nadzieje na sciagniecie Garguly... nie widze ich w gronie I-szo ligowcow na nastepny sezon - 18 miejsce!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom