>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Kto mi pomoże w odczytaniu wygranej?

E 0

e200319@rtrtr.

Użytkownik
Witam. Sorry, że to tutaj piszę, ale nie rozumiem swojego kuponu, który zwyciężył.

Oto i on:
img521.imageshack.us/img521/2665/jaktoh.jpg

I teraz... najmniejsza wygrana wynosi 40 złotych. A jak ja liczę najmniejszą wygraną to wychodzi mi najmniejsza rzędu 70 złotych?
W ogóle jakim cudem uzyskali te 40 złotych z tego co jest napisane na kupownie?

No bo wtopił mi największy kurs, 2,80 w meczu Polska-Rosja.
Więc pomnożyłem wszystkie kursy, pomnożyłem przez swoją stawkę rzędu: 8 i dostałem coś ponad 70 złotych. To jak niby na kuponie najmniej jest 40 złotych do wygrania skoro ja w tym układzie właśnie NAJMNIEJ powinienem wygrać bo wtopił mi największy kurs?

arturwb 94

arturwb

Użytkownik
Zagrałeś systemem 3z4 +2 pewniaki

2 pewniaki czyli kursy odpowiednio 1,85 i 1,70

i teraz 3z4 - 1,9 &amp; 2,8 &amp; 1,8 &amp; 2,15
Pewniaki weszły więc git!
3z4 system czyli cztery kombinacje (na Twoim przykładzie):
1 opcja) wchodzi 1,9 * 2,8 * 1,8 * 2,15 czyli 4/4
2 opcja) wchodzi 1,9 * 2,8 * 1,8 czyli 3/4
3 opcja) wchodzi 2,8 * 1,8 * 2,15 czyli 3/4
4 opcja) wchodzi 1,9 * 1,8 * 2,15 czyli 3/4

i na te właśnie 4 opcje dałeś 8zł czyli na jedną dałeś 2zł
Tobie tak naprawdę weszła jedna czyli 4. opcja czyli 1,9 * 1,8 * 2,15 * 1,85 * 1,7
czyli z tego wychodzi
23 z groszami... i to mnożymy 2zł ponieważ tylko jedna kombinacja Ci weszła, więc wychodzi ok. 46zł ... na kuponie masz 40zł bo te 6 to podatek.
Mam nadzieję, że coś zrozumiałeś, bo jest późno i jak to teraz przeczytałem to strasznie namiotałem i chyba dało się napisać 100x jaśniej i prościej. ;)

Otrzymane punkty reputacji: +5
E 0

e200319@rtrtr.

Użytkownik
Hej, dziękuję za odpowiedź. Ładnie mi to napisałeś i co ważne bardzo czytelnie. Dzięki. Ale nie sądziłem, że to się tak liczy. Nie sądziłem, że to będzie tak skomplikowane, że trzeba będzie się doszukiwać takich rzeczy w tym wszystkim. Łatwo to zapomniec i się zamotać o co tak w tym w sumie chodzi.

Do góry Bottom