0 sarev Użytkownik Czerwiec 19, 2008 #21 vice versa, almighty, robson united, fcbialas, komarr, under.over.typy
2,8K mazaq Forum VIP Czerwiec 19, 2008 #26 Kto jest aktualnie w najlepszej formie na forum Kliknij aby rozwinąć... Ja biorę 60 na klate, więc nie jest źle ;D
Kto jest aktualnie w najlepszej formie na forum Kliknij aby rozwinąć... Ja biorę 60 na klate, więc nie jest źle ;D
2,8K vader Forum VIP Czerwiec 19, 2008 #27 Vader ostatnio jest w formie. Dużo trenuje bo chce poprawić rekord w rzucie broną polową. Warto wbijać do niego po typy... A tak na poważnie. ZAWSZE dobrą formę ma Fox71 i Filip.
Vader ostatnio jest w formie. Dużo trenuje bo chce poprawić rekord w rzucie broną polową. Warto wbijać do niego po typy... A tak na poważnie. ZAWSZE dobrą formę ma Fox71 i Filip.
12,8K ted Forum VIP Czerwiec 19, 2008 #28 <hehehe> powinni w temacie dodac 'formie typerskiej'
110 szymonbee Użytkownik Czerwiec 19, 2008 #29 ja ogolnie nie przegladam czesto tematow na forum z typami innych ale FokuS chyba se niezle radzi z MLB co zreszta widac po rankingu MLB ????
ja ogolnie nie przegladam czesto tematow na forum z typami innych ale FokuS chyba se niezle radzi z MLB co zreszta widac po rankingu MLB ????
0 david_villa Użytkownik Czerwiec 19, 2008 #30 Zależy co rozumieć pod pojęciem "najlepsza forma"... Jest to pojęcie względne. Trzeba wziąć pod uwagę kilka czynników...
Zależy co rozumieć pod pojęciem "najlepsza forma"... Jest to pojęcie względne. Trzeba wziąć pod uwagę kilka czynników...
7,8K robson-united Użytkownik Czerwiec 19, 2008 #31 jak dla mnie to filip r2 wymiata, vice versa na swoim super poziomie, almighty, Hellraiser
208 jacekk Użytkownik Czerwiec 19, 2008 #32 Jeśli chodzi o MLB - wymiata Grzesio. Poza tym dobrze typują - wspomniani filip, vice versa, almighty. Dodatkowo Lebron, Sparta, Lalo oraz Robson ????
Jeśli chodzi o MLB - wymiata Grzesio. Poza tym dobrze typują - wspomniani filip, vice versa, almighty. Dodatkowo Lebron, Sparta, Lalo oraz Robson ????