Bludek - ja głownie gram 2 mecze 1,7-2,0 najczęściej 2 overy jako ako czasami over+under (rzadziej). Tu już trzeba mieć większą skuteczność. Staram się utrzymać ako w granicy 3 i grać progresją x2 (na pomnożenie stawki poprzedniej). ten 2 sposób przedstawiłem jako bardziej bezpieczny- dla ludzi którzy boją się gry 2 meczy jako ako. Nie jest możliwością nie trafić na 7 -8 kolejek overa ???? kiedyś grałem tym sposobem -tj. na 1,8 i stawiając tak jak podałem wyżej. I z tego co pamiętam nigdy nie doszedłem - do 6 progu (kilka razy miałem 5 próg). Wygranie może nie sa wielkie ale niemalże pewne ???? Zaczynałem od zrobienia kilku zł na 1 etapie progresji. czasami wieczorem typowałem a w dzień podczas pracy na 3 min logowałem sie na www żeby postawić meczyk. W ten sposób mając wytypowane mecze można zamknąć czasami 2-3 progresje dziennie. np do 2-4 poziomu. to wersja dla mniej odważnych- pewniejsza ale jak widać i zyski są mniejsze ???? I naprawdę trzeba być cymbałem żeby nie trafić overa raz na 7 strzałów ???? Bo statystycznie najczęściej zakończy się to między 1-4 strzałem.
Przy 2 meczach jest trochę trudniej- 2 razy byłem na 7 progu. czyli mogłem wiele stracić! Ale gram za $ wypracowaną na takich właśnie metodach gry- czyli nie za swoją ???? swoją wypłaciłem i nadwyżki wypłacam regularnie- a gram za kaskę ugraną i wyznaję zasadę- łatwo przyszło, łatwo poszło. Nie satysfakcjonuje mnie 200-300 zł miesięcznie tylko min. kilka - kilkanaście stów. zeby miec na teatr, koncerty, jakąś elektronikę itp.
teraz lekko gram over 3,5 - gdzie kursy są świetne- lekko bo za małe stawki i raczej płasko n pykam, obserwując kursy, rynek, mecze. kursy są super a są mecze i ligi gdzie pada dużo goli. Bo powiem tak- na początku interesowało mnie 10 zł zysku dziennie, potem więcej i więcej. teraz te powiedzmy min 800 miesięcznie tez już staje się mała sumką ???? Apetyt rośnie w miarę wydatków i potrzeb. I szukam sposobu na większe zyski.
Dlatego uważam że fajnie że powstał temat under/over - może znajdę nowe natchnienie albo ktoś mi podsunie gotowe lepsze rozwiązanie niż korzystam z dotychczasowego ???? także zapraszam do wspólnej debaty!