Tu akurat i ja zagłosowałem na Polskę. Głównie ze względu na możliwie najłatwiejszą grupę. Gospodarzom się pomaga jak tylko można i nie ukrywam , że liczę iż będzie podobnie. Po wyjściu z grupy jakiś fartowny ćwierćfinał i okazać się może , że ni stąd ni z tamtąd będzie półfinał co za tym idzie mieli byśmy czarnego konia ????Polska z grupy nie wyjdzie a wy tu głosujecie na Biedronki Dyzmy
żadnego lizania by nie było. Smuda ma kontrakt który kończy się po EURO. Nowy selekcjoner raczej nie musiałby się zbytnio produkować , aby namówić Boruca do gry w kadrze.Potem będzie lizanie dupy Borucowi żeby wrócił taki czarny scenariusz .
Chodzilo mi bardziej jakby Szczesny doznał kontuzji a reszta bramkarzy miała by stan dzisiejszy czyli średni tytoń ława , Fabiański ława i kim by grał ?Tu akurat i ja zagłosowałem na Polskę. Głównie ze względu na możliwie najłatwiejszą grupę. Gospodarzom się pomaga jak tylko można i nie ukrywam , że liczę iż będzie podobnie. Po wyjściu z grupy jakiś fartowny ćwierćfinał i okazać się może , że ni stąd ni z tamtąd będzie półfinał co za tym idzie mieli byśmy czarnego konia ????
żadnego lizania by nie było. Smuda ma kontrakt który kończy się po EURO. Nowy selekcjoner raczej nie musiałby się zbytnio produkować , aby namówić Boruca do gry w kadrze.
No trochę nie ogarnąłem ????Chodzilo mi bardziej jakby Szczesny doznał kontuzji a reszta bramkarzy miała by stan dzisiejszy czyli średni tytoń ława , Fabiański ława i kim by grał ?
a ja Rosji do tej sondy nawet bym nie dodawał. Wystarczy spojrzeć na ranking Fifa czy rankingi UEFA. Na ostatnim Euro półfinał. Grupa łatwa ... Ja bym ich raczej przesunął do grupy faworytów , a nie czarnych koni ????Mój głos oddałem na Rosję
Zauważ ile oni grają w klubachNo trochę nie ogarnąłem ????
Z tymi średnimi bramkarzami może bym nie przesadzał , bo wszystkich ich umiejętności dobrze znamy , Kuszczak , Fabiański , Tytoń , czy Sandomierski. Raczej przy ich nazwisku pojawiałby się znak zapytania jak sobie poradzą w danym meczu jako rezerwowy.
a ja Rosji do tej sondy nawet bym nie dodawał. Wystarczy spojrzeć na ranking Fifa czy rankingi UEFA. Na ostatnim Euro półfinał. Grupa łatwa ... Ja bym ich raczej przesunął do grupy faworytów , a nie czarnych koni ????
To teraz trochę Ty nie zaczaiłeś ????Zauważ ile oni grają w klubach