>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

który ma najszerszą ofertę - zbliżoną do totomixa?

B 0

brown85

Użytkownik
Witam,
dopiero zaczynam grać w internecie, wcześniej grałem w totomixie. Zarejestrowałem się na bwin, ale mają oni dość ubogą ofertę w niektórych dyscyplinach i w niższych ligach w piłkę nożną. W totomixie jest dużo więcej piłki ręcznej, tenisa czy szersza oferta na skoki narciarskie (a tu tylko zwycięzca). Nie można również grać na siatkówkę w zakładach kombi. W niższych ligach w piłkę nożną brakuje podwójnej szansy (np włoskie czy hiszpańskie ligi), a w totomixie na każde zdarzenie jest taka opcja.
Stąd moje pytanie - jaki bukmacher internetowy oferuje najszerszą ofertę, zbliżoną właśnie do tej którą ma totomix? Chcę się przerzucić, ponieważ nie chce mi się biegać każdorazowo do punktu żeby obstawić, a w totomix niestety nie oferuje obstawiania przez internet..

ted 12,8K

ted

Forum VIP
bwin jest jednym z buków które maja bardzo szeroką oferte. Skoki dopiero za 3dni, to na jakiej podstawie mieliby wystawiać szerszą oferte bez treningów czy kwalifikacji? na 24h przed konkursem na pewno będzie szersza oferta. Co do innych dyscyplin wystarczy poszukać albo patrzeć w dniu rozgrywania meczu

B 0

brown85

Użytkownik
siatki nie można obstawiać z innymi zdarzeniami, natomiast trzecie ligi włoskie i hiszpańskie są bez możliwości gry na podwójną szansę - czy są tacy bukmacherzy internetowi którzy umożliwiają nieograniczone kombinacje w tej kwestii i dają tego typu zakłady??

Do góry Bottom