>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Który bukmacher ma zakład na to czy padnie czerwona kartka w spotkaniu??

J 3

jogurt78

Użytkownik
Wiem ze na pewno bet-at-home ale np już bwin.pl nie ma , a expekt ma czy dany piłkarz dostanie kartke np: czy C.Ronaldo dostanie karte.
A mi chodzi o to czy w danym spotkaniu np Real M. - Athletico sędzia pokaże CZERWONA kartkę . Proszę o pomoc.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Wiem ze na pewno bet-at-home ale np już bwin.pl nie ma , a expekt ma czy dany piłkarz dostanie kartke np: czy C.Ronaldo dostanie karte.
A mi chodzi o to czy w danym spotkaniu np Real M. - Athletico sędzia pokaże CZERWONA kartkę . Proszę o pomoc.
Bardzo dużo jest takich bukmacherów.

Sportingbet
Expekt

To te co ja korzystam a i założę , że prawie każdy lepszy buk to ma.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
konrad140 własnie patrzałem na expekt i niema takich zakładów, jest tylko który piłkarz otrzyma czy nie otrzyma kartki.
to mi się coś pomyliło. choć zdaje mi się że było na ostatni mecz Arsenalu z Chelsea. Musisz wykazać odrobinę chęci i samemu sprawdzic ;)

merengue 2,3K

merengue

Użytkownik
Podejrzewam, że opcja &quot;czy padnie czerwona kartka w spotkaniu&quot; najczęściej pojawia się w bardziej prestiżowych meczach, a nie jest ściśle przypisana do konkretnego buka.
Także przed każdym meczem trzeba będzie odstawić szukanko... warto zacząć od Betsafe - tam ten bet pojawia się najczęściej...

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Podejrzewam, że opcja &quot;czy padnie czerwona kartka w spotkaniu&quot; najczęściej pojawia się w bardziej prestiżowych meczach, a nie jest ściśle przypisana do konkretnego buka.
Także przed każdym meczem trzeba będzie odstawić szukanko... warto zacząć od Betsafe - tam ten bet pojawia się najczęściej...
dokładnie tak :| w meczu Arsenalu z Chelsea na Expie był jak byk typ na czerwone , szukałem ostatnio bodajże w meczu Totte z Fulham i nie było. Im ciekawszy mecz tym na pewno taki typ znajdziesz ;) ????

Do góry Bottom