M 0 misiek1212 Użytkownik Lipiec 22, 2009 #1 Wita,tak jak w temacie który ma najlepszą ofertę baseball
M 0 misiek1212 Użytkownik Lipiec 22, 2009 #3 Przepraszam ale ja tam nie widzę u tego bukmachera 1x2 Tylko jakieś +1 +1 +2 +2 albo under/over ;/ co jest grane ????
Przepraszam ale ja tam nie widzę u tego bukmachera 1x2 Tylko jakieś +1 +1 +2 +2 albo under/over ;/ co jest grane ????
0 kurus-i Użytkownik Lipiec 22, 2009 #4 Wystarczy pochodzic po różnych bukach i wybrac sobie odpowiednia dla siebie ofertę,zależy czy interesuje Cię bogata oferta,czy wysokie kursy..
Wystarczy pochodzic po różnych bukach i wybrac sobie odpowiednia dla siebie ofertę,zależy czy interesuje Cię bogata oferta,czy wysokie kursy..
0 esio-police Użytkownik Lipiec 22, 2009 #5 Przepraszam ale ja tam nie widzę u tego bukmachera 1x2 Tylko jakieś +1 +1 +2 +2 albo under/over ;/ co jest grane ???? Kliknij aby rozwinąć... Kolumna money line to jest to samo co zakład 12(w mlb nie ma remisu) Aby zmienić kursy na dziesiętne musisz u góry strony zmienić American odds na Decimal odds
Przepraszam ale ja tam nie widzę u tego bukmachera 1x2 Tylko jakieś +1 +1 +2 +2 albo under/over ;/ co jest grane ???? Kliknij aby rozwinąć... Kolumna money line to jest to samo co zakład 12(w mlb nie ma remisu) Aby zmienić kursy na dziesiętne musisz u góry strony zmienić American odds na Decimal odds
M 0 misiek1212 Użytkownik Lipiec 22, 2009 #6 co żal mam drużynę New York Mets M. Pelfrey Pierwsza tabela pierwsza później mam wybór +1 +1,5 +2 +2,5 i o co w tym chodzi co ? mam w tą pierwszą tabele wpisać pustą 1 lub 2 czy co ?
co żal mam drużynę New York Mets M. Pelfrey Pierwsza tabela pierwsza później mam wybór +1 +1,5 +2 +2,5 i o co w tym chodzi co ? mam w tą pierwszą tabele wpisać pustą 1 lub 2 czy co ?
M 0 misiek1212 Użytkownik Lipiec 24, 2009 #7 może mi ktoś wytłumaczyć jak zawrzeć kupon w tym serwisie na Gospodarzy lub Gości ? bo widzę ciągle under albo over ;/
może mi ktoś wytłumaczyć jak zawrzeć kupon w tym serwisie na Gospodarzy lub Gości ? bo widzę ciągle under albo over ;/
0 kurus-i Użytkownik Lipiec 24, 2009 #8 Nie graj u buków,z którymi nie dajesz sobie rady rozkminić zakładów