Średnie stawki.
Ale mi zrobił bet! To mamy rewanż z Mańkiem i siup Gamrot!!!
Borys Mańkowski (19-7-1) vs.
Norman Parke (25-6-1)
Zwycięzca walki, typ 2., STS @3.04, stawka 7/10
Norman Parke (25-6-1)
2.zawodnik wygra na punkty,
Fortuna @7, stawka 5/10
Norman Parke (25-6-1) (grany przed galą bet anzelmo )
Ile rund potrwa walka? Powyżej (1.5), Lvbet @1.4, stawka 7/10
Borys po ciężkim nokaucie, depresji, kontuzjach, szlajaniu się po świecie za sponsoring Pitbulla. Dwa solidne campy, na marne. Wystrzelał się z gotówki? Afera na jego streamie, w styczniu na pewno odcisnęła się na jego treningach. Na pytanie, czy będzie reprezentował swoją drużynę (Gamrot-a) w walce z Park-iem, coś odburkną - "można by się nad tym zastanowić".
Buduje całkiem poważnie media społecznościowe, sam wielokrotnie wspomina o tym jakie może mu to dać możliwości. Mam poczucie, że zmienia branże na YouTuber-a.
Oddaje nad wyraz za dużo szacunku. Wielokrotnie wspomina, że Parke jest naprawdę solidnym zawodnikiem. Jak dla mnie już przegrał mentalnie, a samą przegraną już zabezpieczył słowami - "przecież mówiłem, że on jest solidnym zawodnikiem".
Co przemawia na jego korzyść? Pobyt w Tajlandii to, że jest nabity jak twierdzi jego przeciwnik? Jedyne Parke w kategorii wyżej jest solidnym argumentem. Zobaczymy, czy odbije się to na jego kondycji. Znacie jakiegoś zawodnika, który po 15 miesięcznej przerwie, ciężkim nokaucie wrócił i wygrał?
Dodam że mało czasu spędza na treningach z Gamrot-em, a mam takie wewnętrzne poczucie, że to właśnie on go ciągną za sobą. Jest go znacznie mniej tak jakby sam Gamrot już nie uważał go za wystarczającego zawodnika, sparring partnera. Wyjazdy wspólne się im nie ułożyły w ciągu tej przerwy od nokautu i rozstania z poprzednim klubem, trenerami. Nie ma wokół niego tych, z którymi zbudował swój sukces. Szkoda.
Martin Lewandowski w którymś z wywiadów wspominał, że czuje się "mentorem" Parka. Do tego dość poważne pieniądze zaproponowane Normanowi za tą walkę. Może budują go na galę w Londynie? Rewanż z Gamrotem + De Fries w main evencie byłby wartościowym dla federacji zestawieniem i całkiem smacznym dla samych Brytyjczyków, a o to chyba federacji chodzi. Kolejne zastępy Polonii to nic przyszłościowego.
Panowie to maszyny kondycyjne, obydwoje uwielbiają poddania i decyzje. Przy czym ostatnimi laty to decyzje są ich domaną. Parke sam mówi w wywiadzie dla
KSW, że ciosu nokautującego nie ma i sugeruję raczej walkę w pełnym dystansie.
Gdyby walczył z Du Plessis-em dałbym 10/10 stawki.
Phil De Fries (16-6) vs. Tomasz Narkun (16-2)
Walka potrwa pełen dystans? NIE, lvbet @1.30, stawka 6/10
Phil De Fries (16-6) vs. Tomasz Narkun (16-2)
(grany przed galą bet anzelmo )
Under 4,5 rundy, fortuna @1.4, stawka 8/10
Obydwoje Panowie deklarują, że walka nie potrwa do końca. Mistrzowie poddań. Narkun sugeruje nokaut w stójce, De Fries poddanie. Świetny zakład do łączenia. Na pewno dorzucę go w osobnych kuponach z już przedstawionymi przeze mnie zakładami.
Satoshi Ishii (19-8-1) vs. Fernando Rodrigues Jr.
Walka potrwa pełen dystans? NIE, lvbet @1.27, stawka 8/10
Na tej samej zasadzie co wyżej.