>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

KSW 32 - 31 Pażdziernik

Status
Zamknięty.
S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Cisza o walce pućka z grahamka ? Ten kurs to nie promocja? Graham ogarniety kickbokser, niebieski pas bjj. Z bedorfem przegral ale 3 rundy znosne. Pudziek meczarnie z nastula emerytem, gracie nie licze bo to szklana szczeka. Gdzie tu taka roznica w kursach procz tego ze to maskotka ksw ?

Otrzymane punkty reputacji: +5
rafaelinho 643

rafaelinho

Użytkownik
Różalski 2,40 @betclic
Walka Różala zapowiada się bardzo interesująco. Wrócił ponaprawiany i pełen chęci do ostrej jadki w ringu. Jego walki na KSW to takie starcie Rożal vs Różal+przeciwnik. Poważne kontuzje, zmiany rywali. Marcin często musiał walczyć ze sobą a mimo wszystko dawał dobre pojedynki i stawiał opór. W jego ostatniej walke z Grahamem w stójce moim zdaniem prowadził i spuszczał łomot Grahamowi, aż poszło mu kolano pod koniec rundy. Może i dobrze się stało bo teraz wraca zaleczony i jak sam przyznaje w wywiadach czuje się doskonale, nic go nie boli. Takiej wersji Różala dawno nie było. Oglądałem jego filmiki z treningów i naprawde wygląda bardzo dobrze.
McSwanney w swoich 27 walkach w MMA tylko raz dotrwał do decyzji. W ostatniej walce pokonał go Denis Goltsov, który pięknym high kickiem poskładał go jak krzesło. Jak patrzyłem na jego wcześniejsze walki to Brytyjczyk ma takie momenty zagrzewki i idzie na bójke. Jego styl w ogóle mnie nie przekonuje. W starciu z kimś z tak dobrą stójką jak Rożal nie ma szans. Jak dla mnie zostanie skończony w drugiej rundzie jakims high kickiem.
Przy takim kursie trzeba zaryzykować. Jeśli u jakiegoś bukmachera będzie zakład, że ta walka skończy się przed czasem to też w to wejde.

dima2015 101

dima2015

Użytkownik
M.Pudzianowski vs P.Graham
Szykuje się ciężka walka dla Pudziana. Mariusz po kilku wygranych z rzędu, coś tam się mówi nawet o walce o pas. Ludzie uwierzyli, że to dobry zawodnik. Jak dla mnie jest mocno przeciętny i balonik pęknie w sobotę. Pudzian lubi &quot;podnosić i rzucać&quot; obalenie i g&amp;p tylko w tym szansa na zwycięstwo. Bjj to jeden jak i drugi zlewają, i nie ma szans na kończenie w parterze. Peter wiadomo, legenda k-1, dobra praca rąk i mocne kopnięcia, mega doświadczenie. Jestem ciekawa jak się Mariusz zachowa jak wreszcie dostanie porządnego strzała w pysk albo mocnego lowkicka. Pudzian ma ciężkie łapy, ale za wolne. I nie słuchajcie bajek Mariusza o jego kondycji, że niby jest gotowy na 3 rundy. Braknie mu tlenu już po 1 rundzie, jak dotrwa. Im dłużej walka będzie trwać tym gorzej dla Polaka. Graham powinien trzymać go w stójce na dystans, unikać obaleń, wymęczyć i wtedy na luzie wygra. Jak dla mnie KO, TKO Graham.
GRAHAM WIN 3,21 Fortuna

Otrzymane punkty reputacji: +1
anthonypettis 22

anthonypettis

Użytkownik
@ DIMA2015

Bardziej niż o walce o pas mówi się o walce z Fedorem
Ludzie uwierzyli bo pudzian od początku kariery zrobił ogromny krok w przód, mimo że jego walki polegają głównie na leżeniu i lekkim obijaniu przeciwnika z góry.
Pudzian lubi &quot;łapać i rzucać&quot; a nie podnosić, a idąc tym śladem, co do &quot;ciężkich łap&quot; to ten sam człowiek który powiedział ten tekst odnośnie łapania i rzucania, mowa o samozwańczym mistrzu całej galaktyki i ojcu chrzestnym Polskiego MMA, Mirku Oknińskim, dawno temu odniósł się właśnie do ciosu Mariusza, powiedział wtedy że jego ciosy nie mają siły, przeciwnie do nóg. I jestem tego samego zdania, widzieliśmy to np w walce z Thompson, bił bił, ale ubić nie mógł. To że udało się trafić Rollesa, który już nie ma tego czegoś, co potrzeba do wygranej, to nie znaczy że Mario ma dynamit w łapie.
Co do Grahama, w walce z przeciętnym Bedorfem pokazał się z zajebistej strony, liczyłem że ubije Karola, gdy jeśli mnie pamięć nie myli w 3ciej rundzie ruszył na niego bardzo mocno. Wiadomo stójka i doświadczenie = mistrzostwo którym niewątpliwie był Peter.
Jego ostatnie walki w mma to głównie przegrane, lecz potrafi jeszcze pokazać się z dobrej strony.
K&amp;L doskonale wiedzą jaką promocją dla nich była by walka Fedora z Pudzianem na Rizin, jestem ciekaw czy uczynili coś w te stronę?
Walka ciężka do typowania bo scenariusze mogą być trzy, albo Pudzian standardowo będzie obalał i przeleży na Grahamie każdą rundę, jak było z Nastkiem, albo Graham ubije Pudziana w stójce, lub też zobaczymy coś zupełnie innego ;)
Po takim kursie zapewne wiele ludzi zaryzykuje i postawi na Grahama, nie dziwi mnie to, bo szansa jest, lecz osobiście obok tej walki przechodzę bardzo szerokim łukiem

Goran Reljic - Tomasz Narkun @ 1.57

Kurs na Żyrafe mocno poleciał, ja zagrałem go zaraz po wrzuceniu typów na betclick po 1.90

Po przegranej pierwszej walce z Goranem przegranej przez niejednogłośną decyzje, Narkun szybko zwyciężył z Cebulą na poprzednim KSW, widać było u niego głód zwycięstwa, on doskonale wie że teraz jest najlepszy jego czas i musi iść z po pasek KSW jak najszybciej. Jest młody, ma świetny parter, z resztą tego chyba mówić nie muszę 10 zwycięstw, 10 poddań, jeśli zdobędzie pas i wygra kilka walk, może iść sporo w górę, co w tej federacji nie powinno być wielkim problemem.
Stójka Tomka jest przeciętna chociaż w pierwszej walce z Goranem mimo takich szaleńczych ataków bez gardy na Chorwata, szło mu całkiem nieźle, często trafiał, nie tylko ciosami ale i kopnięciami, bardzo dużo &quot;wyprowadził&quot; kolan, które dochodziły.
Jeśli chodzi o zapasy, pokazywał się z bardzo dobrej strony, sporo sprowadzał i ładnie kontrolował walkę.
Kilkukrotnie straszył kilkoma próbami poddań, najbardziej gilotyną, no ale niestety wtedy się nie udało.
Martwić się można tylko o jego przygotowanie tlenowe.
Aktualnie nie widzę innej opcji, jak wygrana Narkuna przed czasem.

Marcin Różalski - James McSweeney @ 2.40

Bardzo duży kurs na Różala!!
Obaj panowie bez wątpienia klasa w stójce, co do tego nikt nie ma zastrzeżeń.
Doświadczenie jeśli chodzi o MMA, raczej nie powinno tutaj mieć dużego znaczenia, zawodnicy wywodzący się ze stójki nigdy nie będą cudownymi grapplerami, bynajmniej rzadko zdarza się by zawodnik typowo stójkowy, będący już bliżej końca kariery stał się dobrym chwytaczem.
James jak i Marcin nie boją się otwartej bitki, a idąc tym tropem, myślę że z psychiką Różala i z jego podwójną gardą, nie będzie kalkulował, będzie szukał otwartej bitki bez gonitw po klatce i prób sprowadzeń.
Jego charakter w połączeniu ze wspaniałą bazą stójkową i mocną głową = KOzak
do tego warto zaznaczyć że walka w klinczu, też raczej powinna być po jego stronie, jak wiadomo przez te kilka lat nie próżnował i naprawde sporo pokazał i udowodnił, tak samo w technikach parterowych.
Oglądałem walki McSweeneya, z tego co udało mi się zauważyć to nieprzewidywalna stójka, często biorące góre emocje i ataki bez gardy, szukanie na siłę szczęki rywala i zaznaczenie że to on jest samcem alfa. Takie napalone próby szybkiego ubicia, już wielokrotnie były weryfikowane przez przeciwników, mam nadzieję że tak samo będzie i tym razem.
We wszystkich 3ch płaszczyznach osobiście podpisałbym się bardziej pod Różalem.
Wg mojego skromnego zdania to on jest bardziej ułożonym zawodnikiem jak na ten moment.

Rafał Moks - Jim Walhead @ 2.40

Kolejny Polski underdog - Kulturysta
Jeśli chodzi o takowe podejście buka, w cale się nie dziwię, na pewno bardziej ułożonym zawodnikiem MMA jest &quot;judo&quot;
Jego stójka jest na pewno o klasę lepsza od stójki kultiego, do tego dorzucamy czarny pasek w Judo i bardzo dobry parter, to daje nam naprawdę konkretnego zawodnika.
Szczerze mówiąc bardziej jako rywala Jima wolałbym Asłana.
Ale wracając do atutów obu panów, Kulti ostatnie walki to 4 wygrane przez poddania co więcej wszystkie przez gilotyne i jedna przegrana przez decyzje. Oglądając ostatnią walkę z Saidovem można było zobaczyć jak przygotowanie taktyczne potrafiło zniszczyć cały plan Berserkera. Jeśli Jim postara się utrzymać walkę w stójce i w jakiś sposób będzie kontrolował próby obaleń, to Rafał raczej nie będzie miał większych szans.
Patrząc realnie, brak mu siły ciosu, przez co nie idzie pewnie po swoje jeśli chodzi o stójkę, patrząc na obalenia, ma świetny timeing co było widoczne wiele razy, do tego parter na wysokim poziomie, głównie 2 firmówki gilotyna i skrętówka, no coż to są mieszane sztuki walki, tutaj nic nie jest pewne, wiele może zależeć od predyspozycji dnia obu panów.
Więcej emocji powinno spoczywać na Walheadzie, gdyż to on walczy u siebie i z czysto ludzkiego podejścia będzie chciał pokazać się jak najlepiej w tak &quot;dobrej&quot; organizacji na swoim podwórku.
Walka nie powinna dotrwać do decyzji.

Reszty walk nie ruszam, na Gamera za mały kurs, a co do walki Borysa z Jesse i Pudziana z Grahamem zbyt duża nieprzewidywalność.
Powodzenia!

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Mamy DARMOWE KODY PPV na KSW w Londynie ZA DARMO!
Mamy do przekazania 15 kodów Pay Per View (wartość 40 zł każdy) do oglądania na żywo 32 gali KSW w Londynie, która odbędzie się 31.10.2015 r. Sponsorem zarówno gali jak również kodów PPV jest BetClic.
Kod umożliwia oglądanie 32 GALI na stronie: KSWTV.com
Wartość kodu to: 40 zł
- VOD przez 72 godziny (możesz obejrzeć w dowolnym momencie)
- 9 walk
- dwie wersje językowe: EN, PL
- jakości do wyboru: LQ, SD, HD
- licencja obejmuje jedno urządzenie
I. SPEŁNIJ WYMAGANIA STAWIANE PRZEZ BetClic
A. Jeżeli nie masz jeszcze konta w BetClic
1. Załóż konto w BetClic za darmo z tego linku TUTAJ
Rejestrując się otrzymasz 100 zł ZA DARMO w formie bonusu!

2. Wpłać depozyt 50 zł na zakłady sportowe w BetClic
3. Wyślij swoje zgłoszenie na [email protected] podając login w Betclic oraz swój e-mail
Tytuł wiadomości: Gala KSW
B. Jeżeli masz konto w BetClic założone przed 27.10.2015 r.
1. Postaw 50 zł na dowolne zakłady sportowe w BetClic od 27.10.2015 do czasu wysłania zgłoszenia e-mail, max. do 30.10.2015 r. (godz. 15:00)
2. Wyślij swoje zgłoszenie na [email protected] podając login w Betclic oraz swój e-mail.
Tytuł wiadomości: Gala KSW
Weryfikacji danych związanych z wymogami w konkursie dokona BetClic
Kody PPV bedą przekazane w dniu 30.10.2015 r.
Konkurs trwa od 27.10.2015 r. do 30.10.2015 r. (do godz. 15:00 rano).
edit:
Promocja przedłużona do godziny 15:00!
Zostało 13 kodów!
Praktycznie to każdy kto wyśle zgłoszenie otrzyma kod bez losowania...

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Leszek Krakowski - Andre Winner⛔⛔⛔ Szkoda słów... Leszek Krakowski pokonał Andre Winner przez jednogłośną decyzję sędziowską
Typ: 2 @1.88!!! Betsafe/// Bah 1.90!!!

Nie będę ściemniał że znam Polaka, bo poznałem go dopiero jak KSW ogłosiła ową walkę, tak był on dla mnie anonimowy. Pierwsze co się w rzuca w oczy to fajny rekord no bo 10-0 ładnie wygląda, do tego 9 skończeń przed czasem i to w różnych płaszczyznach, ale wszyscy z którymi się mierzył mieli rekordy ujemne!!! Taki poziom prezentowali:

https://www.youtube.com/watch?v=5FashO3hlMk

Dwa walczył tylko na małych galach co widać na filmiku, a gdzie tu teraz walczyć przed 12 tyś widzów do tego TV i jeszcze ta otoczka. Kto wie czy go trema nie zje? Teraz taki przeskok do Winner&#39;a. Który ma doświadczenie ogromne, wygrane walki w UFC, niebieski pas BJJ. Kondycyjnie zero problemów. Po wylocie z UFC tylko trzy przegrane z Rob Sinclair, Mateusz Gamrot, Akop Stepanyan. Wszystkie przez decyzję, co by nie mówić ci zawodnicy to kelnery nie były. W całej swojej karierze tylko dwa razy przegrał przez poddanie ostatni raz w 2010 roku. Więcej nie ma co pisać, moim zdaniem Polak wzięty tylko dla tego, aby przyciągnąć Polonie, bo jest wśród niej znany, ale przegra bo tutaj jest po prostu za duży przeskok o kilka poziomów w górę.

J 316

jarekrk

Użytkownik
w Expekcie są na jedną walkę z tych co podałeś
Oli Thompson - Michal Wlodarek 2.75 - 1.40

Mega spadły kursy na Borysa, do 1.38 wiadomo czemu, czy po prostu wiele ludzi na niego grało i buki się złamały?

szslon 182

szslon

Użytkownik
Nie wiem jakie były wahania kursów, ale możliwe, może dlatego że Taylor nie zrobił wagi, niestety nie obserwowałem wahań także nie wiem

ewa_dragonka 1

ewa_dragonka

Użytkownik
Kury z Betsafe.com

Mariusz Pudzianowski vs Peter Graham
pudzilla wygrac wygra .... nastepnie w walce Bedorf vs Kita , zdobedzie pas. Dojdzie do walki Pudzian vs Bedorf.
Chociaz mam nadzieje ze walaka potrwa 3 rundy i jak juz obstawiac zwyciestwo grahama to lucky punch. Nie gram za maly kurs !
Borys Mańkowski vs Jesse Taylor
Po nie zrobieniu wagi w pierwszej probie Opponent borysa moze czuc sie oslabiony. BORYS PODDANIU ... co tu sie rozpisywac.
Marcin Różalski vs James McSweeney
Z wielkim szacunkiem do osoby Rozala , szanuje tego zawodnika. Jednak jakos buchmacherstwo przemawia do mnie fakt ze James jest bardziej doswiadczonym zawdnikiem , przygotowywal sie sumiennie , w wiadach dla mmanewst wspominal ze byl w Tajlandi na obozie z Halmanem. Rozal jednak powtarza sie ciagle z tym ze sie zrehabilitowal wkoncu &lt;blablabla&gt; , jednak jest ryzyko ze cos jednak moze mu sie odnowic. James McSweeney TKO
Goran Reljic vs Tomasz Narkun
Narkun po szybkim poddaniu Celinskiego , po ADCC w brazylii, powinnien podtrzymac forme, kursy bardzo szybko spadly. NARKUN PODDANIE
Mateusz Gamrot vs Marif Piraev
Rusek nie zrobil wagi , moze byc trosze silniejszy od Gamrota. Kury na Gamrota 1,3 szkoda grac , szkoda zachodu. WAR GAMER !!
Rafał Moks vs Jim Wallhead
Tutaj ta walka jest dla mnie wielkim znakiem zapytania. Moks przegral z Saidovem , a ten ostatnio wygrywajac swoj pojedynek na ACB , powroci do KSW. Z jednej strony Moks musi wygrac ta walke , ale nie wiadomo na jak jest przygtowany jego przeciwnik i czego mozemy sie po nim spodziewac. Scenariusze na ten pojedynek ; Moks poddanie ,Wallhead decyzja.
Oli Thompson vs Michał Włodarek
Oli dobrze wypadl w walce z pudzianem , szkoda ze nie bylo 3ciej rundy w tym pojedynku. Ostatnia walka Wlodarka na ksw z Gulasiem przez decyzje. Oli decyzja
Brett Cooper vs Maiquel Falcao
Cooper wypadl lepiej w walce z mamedem niz Falcao , co bylo spowodowane slaba dyspozycja mameda. Nigdzie nie ma kursow na ten pojedynek. Falcao TKO !!
Andre Winner vs Leszek Krakowsk
W ten walce stawian na Winner`a , kursy juz zaczely spadac z 2,07 na 1,88 obecnie, kurs Leszka jest lekko nabity. Winner poddal prawie samego Gamera , sherdog pokazuje po walace na KSW ze kolejne pojedynki anglik wygral.

Winner + Narkun + James McSweeney = ako 4,48
+ Borys + Gamer = ako 7,93 ( w sumie ) , dubel = 1,77 ako
+ Moks = ako 17,28 singiel 2,18

Powodzenia , licze na dobre walki i super widowisko !

Pozdrawiam

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Andre Winner - 1.85 - 9/10⛔⛔⛔

łał ale frajer sprzedał jaka kompromitacja Winnera , wałczył tak od początku aby nie wygrać , to beka roku przegrać z takim leszczem
Kurs z kosmosu jest wystawiony a buki się sugerowali tylko rekordem Leszka hee .
To zwykły amator , niebywały leszcz we wszystkim na co się składa MMA . Zero planu na walkę a jego umiejętności niebywałe cienkie . Wzięty tylko po to bo jest znany Angielskiej Polonii ale zapewne tylko wśród kolegów .
Jego rywale mieli chyba same przegrane :]
Andre zjada go we wszystkim , tutaj same doświadczenie wystarczy gdzie i z kim i kogo pokonywał . Technicznie , szybkościowi , kondycyjnie . Stójka to przepaść i parter tak samo .
Dla mnie to mismatch jest .

Otrzymane punkty reputacji: +15
anthonypettis 22

anthonypettis

Użytkownik
Kury z Betsafe.com

Oli Thompson vs Michał Włodarek
Oli dobrze wypadl w walce z pudzianem , szkoda ze nie bylo 3ciej rundy w tym pojedynku. Ostatnia walka Wlodarka na ksw z Gulasiem przez decyzje. Oli decyzja

z tym że Komar nie bił się z Jagodą, tylko Wałujew.
Lepiej moim zdaniem niż w walce z pudzianem, Oli pokazał się z Bedorfem.

Michał Włodarek - Oli Thompson @ 1.40

Oliego jak i Michała znamy już z poprzednich gal KSW
Teoretycznie z dużo większym doświadczeniem Oli, jak na byłego strongmana, stał się całkiem niezłym zawodnikiem MMA.
Ze świetnej strony pokazał się w walce z Bedorfem, oglądaliśmy pokaz wytrzymałości Oliego, który okazał się mega kozakiem.
Jest dość przekrojowy, jak na byłego siłacza można powiedzieć śmiało że zrobił ogromny progress.
Jego przeciwnik, Komar to typowy zapasior, myślę że nie powinien jakoś odstawać siłowo od Oliego, jak wiemy przygotowanie fizyczne było zawsze dobrą stroną Michała. Bardziej martwiłbym się o przygotowanie tlenowe, w walce z Jackiem Czajczyńskim było ono bardzo dobre, lecz w walce z Bajorem tego zabrakło. Może dlatego że za bardzo chciał skończyć przed czasem.
Walczy z dosyć nisko opuszczoną gardą i jedyne o co mogę się bać to że jakiś cios Oliego dojdzie do celu, jeśli nie to albo pewna decyzja w strone Michała, albo TKO

duzyesz 366

duzyesz

Użytkownik
Fajnie jest dawać typy przed samą galą bo nie trzeba się za bardzo rozpisywać :-D wszyscy już opisali ładnie to co w zasadzie sam mialem do napisania.
Co do samych betów ?
Gram Gamrot, wyglądał mega mocno na warzeniu. Żyłka była, forma żyleta. Mam nadzieję, że zleje Putinowa. Jest to prawdopodobne o ile się za bardzo nie podpali i nie pozwoli Ruskowi dyktować warunków. Chociaz raczej nie powinno mieć to miejsca bo Rosjanin jest typowym waiter-killer.
Piranie widziałem raz w akcji przy okazji gali w Moskwie. Pokonał wtedy szybko swojego ruskiego ziomka SUKHOMLINOVA co w sumie nie jest jakims arcy wyczynem bo wspomniany zawodnik + krucha szczęka sam się nokautuje.
Gamrota + Winner. Opisany przez Pudzixa.
= 1.98 Uni
Przyznam, że od gali którejś tam, nie typuje KSW na poważnie.
Raczej bety dla emocji i nie będę tego grubo grał.
Kolejny kuponik to narkun + graham. Kurs na Grahamke z dupy. Jeśli chodzi o umiejętności stójkowe, to nawet nie ma co porównywać. Jedyne co mnie frapuje to możliwość jakiegoś przypadkowego poddania ze strony Mariusza, bo Grahama poddawał taki AS mma jak SIALA-MOU SILIGA ???? a to rodzi jakieś światełko w mojej głowie, że tak naprawdę każdy może go poddać, jeśli wybierze taką strategię na walkę.
Nie mniej jednak jak wspomniałem, dla emocji sobie przykurwię, bo value w kursie ponad @3 nie wątpliwie jest.
Ako 4,73
tak jak mówiłem wczesniej, stawkowanie leciutkie. 3/10 i 1,5/10

Otrzymane punkty reputacji: +3
b3a 1,3K

b3a

Użytkownik
Andre Winner - 1,72 betsafe (śmieszny limit, max stawki jaką przyjmą) ⛔ bez komentarza...
Macio106 i Pudzianxx już przedstawili jak wygląda sytuacja. Kurs od momentu wystawienia (start 2,50) leci systematycznie w dół, u innych buków już w okolicy 1,50. Krakowski łączy treningi z normalną pracą, pierwszy raz wystąpi na naprawdę dużej gali, przeciwko rywalowi, który ma doświadczenie na poziomie UFC. Winner jest ciężki do skończenia, nigdy nie ubity, we wszystkich płaszczyznach prezentuje przyzwoity poziom. Nie ma może mocy w uderzeniu, ale tu rywal jednak z niższej półki i powinien być w stanie zakończyć to przed czasem, o decyzję też jestem raczej spokojny, nie sądzę by KSW dla tak mało znanego zawodnika jak Krakowski próbowało kręcić &quot;wały&quot; przy równej walce.
Jim Wallhead 1,72 betclick ( u innych 1,60-1,65) 10/10 ✅ To mój typ gali... Większe szansa ma dla mnie Krakowski niż Moks. Jim w każdym aspekcie MMA, nawet w parterze, w którym Moksa przedstawia się niczym Ronaldo Souzę albo członka klanu Gracie, jest zwyczajnie lepszym zawodnikiem. Jeżeli Rafał nie przeniesie walki szybko do parteru (a wybitnych zapasów nie posiada, Wallhead ma za to dobrą bazę w judo i niezłe defensywne zapasy) to w stójce będzie przysłowiowy gwałt. Wallhead dysponuje lepszą szybkością, umiejętnościami czysto technicznymi, jest dobry defensywnie chociaż ciosy Moksa może przyjmować bez obaw, pchano-rzucanym ciosem trudno nokautować. Wallhead sparował z Pearsonem czy Daleyem więc raczej trudno będzie go w tym aspekcie zaskoczyć. Obrona Moksa w stójce często jest dramatycznie rozpaczliwa. Warto dodać, że na co dzień Wallhead trenuje z Marcinem Heldem, nie trzeba dodawać, że ten od poddań, którymi straszył rywali Moks jest specjalistą i na treningu nie raz kulali się wspólnie. Saidov pokazał jak łatwo można ograć Moksa, takiego samego scenariusza spodziewam się dzisiaj, tylko tym razem jest większa szansa, że Moks dostanie KO.

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom