Na początku było dla mnie pare niewiadomych w tej karcie walk ale im dłużej się im bliżej przyglądam tym coraz mniej widze jakieś niespodzianki..
Kursy w Betsafe lecą systematycznie w dół dlatego cały czas czekam aż
unibet się obudzi i w końcu je wystawi, tam powinne być wyższe, tylko coś doczekać się nie moge już środa a tam dalej pusto ????
Rafal Moks - Marcin Naruszczka
Moim zdaniem gala pod pierwsze zwycięstwo Moksa na
KSW, tutaj Berserkersi powinni "rządzić", za każdym razem dawał dobrą walke tutaj na pewno bedzie tak samo i to jest jak dla mnie typ najbardziej ryzykowny z całej gali.
Piotr Strus - Aziz Karaoglu
Piotrek z tym Abu by wygrał przez decyzje, przeciwnika o pas Niemiec to miał marnego, szkoda, że trafił ten koleś do szpitala, bo na zamiennika kurs niższy, no ale tutaj innej opcji jak zwycięstwo Strusa to nie widze.
Anzor Azhiev - Mariusz Pioskowik
Gdyby Pioskowik nie miał tej kontuzji to nie ruszał bym tego, ale jak sie pół roku nic nie robi a rywal jest w cyklu treningowym to na tym wyrównanym poziomie robi różnice, co prawda Anzor dawno nie robił zapasów, tylko szlifował stójke to pod Pioskowika robił dość intensywnie. Z tego co widziałem to między innymi z kadrowiczami Polski w zapasach od malucha, co prawda w stylu klasycznym a nie wolnym, ale mniejsza z tym ???? Pioskowik w tych wywiadach troche zbyt pewny siebie, chyba troszke za bardzo. Obecnie jak dla mnie za Pioskowikiem przemawia tylko doświadczenie.
Kamil Waluś - Christos Piliafas
Tutaj szczerze mówiąc jest dla mnie ten Grek niewiadomą, gdyby to nie było
KSW to nie miałbym wątpliwości w zwycięstwo Piliafasa, ale że to
KSW to wygra raczej Waluś.
Karol Bedorf - Oli Thompson
Tutaj Oli całkiem niedawno walczył na
UFC chyba jako jedyny z tych wszystkich walczaków z
UFC co wystepowali na
KSW i może dać dobrą walke, ale tutaj właśnie jest to ale, że robią Bedorfa na gwiazde wagi ciężkiej, podobnie jak w walce-
Paweł Nastula - Kevin Asplund
Miałem tutaj nie grać Pawła, bo ten Asplund jeśli nie zostanie sprowadzony do parteru to bedzie groźny, ale nikt pewnie nie dopuści żeby kolejna gwiazdka
KSW tutaj przegrała, jeśli Asplund go nie znokautuje to wynik bedzie tylko w jedną strone, innego scenariusza nie widze. Ta walka to już całkiem typowo pod $$$
Jan Błachowicz - Goran Reljic
No i ostatnia walka o pas. Tutaj nie ma co sie rozpisywać- Janek robi ciągle postepy duże pieniadze są pakowane w jego przygotowania, takie obozy na które lata też dają duuuużo więcej niż treningi w klubie, Waluś też przyjedzie mocniejszy po tym obozie na który wyjechał, niby to krótki czas, ale na obozach jest tylko trening chwila odpoczynku i trening, trening i trening. Chorwat solidny, ale Janek pasa nie odda, nie z takim przeciwnikiem.
AKO ze wszystkich 9,76
<Peace>