65 betano
???? Troicki - Anderson
1 (2.70)
1j.
Pojedynek dwóch 'śmiesznych' gości. Pierwszy, jako powszechnie wiadomo, człowiek wałek, prawdopodobnie grubo umoczony, drugi gość, który moim zdaniem totalnie nie potrafi grać w tenisa, tylko serwować. Obaj ostatnio mocno pod formą. Dla mnie ten mecz to takie 50/50, jednak gdy widzę tak wystawione kursy szkoda nie spróbować. Być może podpucha bukmacherów z tym kursem, trudno, w takim razie dałem się złapać. Liczę na Viktora.
66 betano
???? Youzhny - Robert
1 (1.73)
1j.
Spotkanie dwóch bardzo doświadczonych tenisistów. Dla mnie zdecydowanie lepszym zawodnikiem ciągle jest Youzhny. Wiadomo, że to już nie to samo co kilka lat temu, ale ciągle potrafi zagrać na niezłym poziomie, szczególnie na nawierzchni takiej jak hard, gdzie serwis da mu więcej punktów niż clayu. Co ciekawe, mimo iż obaj panowie grają już bardzo długo, nigdy się ze sobą nie spotkali. Wynika to jednak głównie z faktu, że Robert dopiero teraz, w wieku 36 lat wszedł do czołowej setki rankingu i występuje w większej ilości turniejów rangi
ATP niż wcześniej.
67 betano
???? Kuznetsov - Harrison
1 (1.50)
???? Coric - Dodig
1 (1.36)
1j.
Uderzam w zwycięstwa zdecydowanych faworytów. Rusek powinien spokojnie ogarnąć Amerykanina. Mimo iż bardzo doceniam Harrisona i sam dużo ładowałem w niego podczas turnieju w Waszyngtonie, to jednak Kuznetsov to zupełnie inna klasa. Mecz rozegrany zostanie na hardzie, gdzie grali już raz ze sobą podczas tegorocznego
Australian Open kiedy to 3-0 wygrał Andrey. Drugie spotkanie to pojedynek młodziutkiego Borny Coricia z Ivanem Dodigiem. Coric mimo, że to ciągle nastolatek, moim zdaniem już teraz na korcie wygląda jak stary wyjadacz. Wszystko funkcjonuje bardzo dobrze, ostatnio fajna forma podczas Davis Cup, gdzie pokonał dużo wyżej notowanego Socka.
68 betano
???? Diez - Edmund
DW 0-2 (1.40)
???? Isner - Sela
DW 2-0 (1.40)
1j.
Tutaj również idę w stronę wyraźnych faworytów. Ciężko mi wyobrazić sobie Selę łamiącego serwis Isnera na hardzie, natomiast przeciwną sytuację już jak najbardziej. Raczej nie wierzę, aby Dudi tu się jakoś mocno postawił. W drugim spotkaniu co prawda spodziewałem się trochę wyższych kursów na Edmunda, jednak bukmacherzy docenili świetną grę podczas ostatniego Davis Cup, gdzie Edmund bez straty seta odprawił Lajovicia i Tipisarevicia. Ja również to doceniam i idę w jego stronę. Bardzo dobry serwis, nawierzchnia twarda, rywal bardzo średni. Dla mnie gładkie 2-0.