>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

KS Jastrzębski - BOT Skra Bełchatów 28.01.06r. (Liga Polska)

Status
Zamknięty.
nuno100 0

nuno100

Użytkownik
KS Jastrzębski - BOT Skra Bełchatów 2 (1,40) wynik : 3 - 0 :zy3ou:

Skra w ostatniej kolejce doznała dopiero pierwszej porażki w tym sezonie. Bełchatowianie musieli oddać punkty we własnej hali AZS-owi Częstochowa. Jastrzębie natomiast tydzień temu ograł najsłabszą Gwardię Wrocław. Goście po ostatniej porażce i tak utrzymali pozycję lidera, a gospodarze plasują się na 4 lokacie w tabeli PLS. Szukuje się mecz bardzo wyrównany tym bardziej że Jastrzębie u siebie wygrało wszystko (6/6) podobnie jak Skra na wyjeździe (6/6).
Bełchatów teraz poczuł oddech na plecach ze strony będącej na fali Częstochowy. Myślę że Skra to wygra bo teraz już nie ma takiej luźnej sytuacji a pozatym będzie chciała pokazać kibicom że tamta porażka to był tylko wypadek przy pracy...

mikel 0

mikel

Użytkownik
Myślę że Skra to wygra bo teraz już nie ma takiej luźnej sytuacji a pozatym będzie chciała pokazać kibicom że tamta porażka to był tylko wypadek przy pracy...
Myśle że Częstochowa w meczu z Olsztynem pokaże że wygrana w Bełchatowie nie była przypadkiem ???? .
A co do tego meczu: Jastrzębie bardzo męczyło się ze słabiutką Gwardią więc ich forma nie jest najlepsza choć nie wiadomo w jakiej formie będzie Skra która zapewne myslami jest już przy meczu w LM z Noliko. Ale przegrana Skry może oznaczać nawet utrate pozycji lidera przed PO z kolei porażka Jastrzębia może oznaczać 4 miejsce po rundzie zasadniczej i grę ze Skrą w PO.
Mój typ: 2:3

Edit:/ no i można powiedzieć że mamy małą niespodzianke. Zwycięstwo 3:0 Jastrzębia daje im w dalszym ciągu nadzieje na miesjce 3 a w przeypadku porażki Częstochowy może nawet i na 2.
Jastrzębie zagrało b.dobrze a Skra..hmm mały kryzys/ zadyszka trwa dalej co nie wrózy zbyt dobrze przed meczem w LM z Noliko.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom